HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent II.

#101 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 16. 18:50

Egyébként néha én is tapasztalom, hogy olyan nfokat irogatnak egyesek, hogy az valami agyrém és ha szólsz valami modnak még te kapod a warnt, hogy nem szabad a feltöltőket piszkálni. Lehet, hogy Nevergone előbbi kiszólásodért egy szép piros háromszöget fox kapni... :D

#102 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 18:56

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 19:50

Egyébként néha én is tapasztalom, hogy olyan nfokat irogatnak egyesek, hogy az valami agyrém és ha szólsz valami modnak még te kapod a warnt, hogy nem szabad a feltöltőket piszkálni. Lehet, hogy Nevergone előbbi kiszólásodért egy szép piros háromszöget fox kapni... :D

nem sokan tudják a felhasználónevem :)
(nem az, mint itt)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#103 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 19:33

Gondoltam, dobok fel témát
http://bithucheat.tx.hu/

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#104 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 19:56

Aztan szokas szerint anyaznak majd az ezt kiprobalo juzerek a BH foruman, hogy lopjak az accountjukat, meg miert lett a "haverja" kitiltva. :omg:

Szerkesztette: nyunyu 2007. 05. 16. 19:57 -kor

#105 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 20:01

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 20:56

Aztan szokas szerint anyaznak majd az ezt kiprobalo juzerek a BH foruman, hogy lopjak az accountjukat, meg miert lett a "haverja" kitiltva. :omg:

Hát igen... igazából csak érdekelne, hogy mit tudtok róla... engem nem érint, nincs accountom.  :)

Idézet

[link]

#106 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 20:08

Engem se erdekel, mivel kevesbe feltunoen is lehet tartani az 1 folotti atlagot.

#107 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 20:56

Nem tudja valaki hogy hol lehet megnézni hogy melyik torrentet nuke-olják?Nincs vmi gyűjtőoldal v. irc csati v. vmi?(inkább a magyar rls-ekre gondolok) mert külföldi az van;)
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#108 Felhasználó inaktív   dbali 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 16. 21:24

van, hogy priviben kérjük meg a feltöltőt, hgy javítsa, ilyenért nem kap senki warnt. Sőt, nem egy feltöltőt is warnoltam már, mert nem iselkedett megfelelően. De ezeket valahogy sosem látjátok ;)
Pont az ilyen emberek miatt nem járunk más fórumokra, mivel nem hallani mást, csak hogy milyen köcsögök vagyunk. (ráadásul úgy, hogy fingja sincs az illetőnek semmiről ;) ) De ugye kérdezni az túl egyszerű, inkább mondjunk hülyeséget :)

#109 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 21:34

Idézet: dbali - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 22:24

van, hogy priviben kérjük meg a feltöltőt, hgy javítsa, ilyenért nem kap senki warnt. Sőt, nem egy feltöltőt is warnoltam már, mert nem iselkedett megfelelően. De ezeket valahogy sosem látjátok ;)
Pont az ilyen emberek miatt nem járunk más fórumokra, mivel nem hallani mást, csak hogy milyen köcsögök vagyunk. (ráadásul úgy, hogy fingja sincs az illetőnek semmiről ;) ) De ugye kérdezni az túl egyszerű, inkább mondjunk hülyeséget :)

Néha pont az a baj, hogy nagyon warn -oljátok a feltöltőket, és toltam fel jópár cuccot, kaptam is néha warrn -t... és arra jöttem rá, hogy nem érdemes. Az csinálja a legjobban, aki nem tölt fel semmit, és nem szól hozzá semmihez. Leszedi amit akar, seedeli egy darabig, és ennyi.

Vannak saját anyagaim, amiket máshol nem találsz meg, már szándékosan nem tettem fel a végtelenre, mert minek. Csendben elseedelgetek én, azokat meg majd megosztom más helyeken, ha úgy ítélem meg, hogy érdemes rá.

Ha azt hiszed, hogy nincs alap a panaszkodásra, többek közt nézd vissza (olvass vissza) agidad amokfutásaira... tovább is van, mondjam még...?  :think:

Idézet

[link]

#110 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 05:46

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 19:50

Feltöltőket piszkálni?  :omg:  :D Nem is maradt már feltöltő!  :p
Le lettek fokozva  :Đ  :] :nevet2:

Újonc rang, és gigabites sávszél...  Ez egy átlag feltöltő ismertető jele  ;)
Arra azért kíváncsi leszek, hogy további 1-2 év múlva hova jut a dolog.

Szerkesztette: Papa 2007. 05. 17. 05:50 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#111 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 05:49

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 22:34

Néha pont az a baj, hogy nagyon warn -oljátok a feltöltőket, és toltam fel jópár cuccot, kaptam is néha warrn -t... és arra jöttem rá, hogy nem érdemes. Az csinálja a legjobban, aki nem tölt fel semmit, és nem szól hozzá semmihez. Leszedi amit akar, seedeli egy darabig, és ennyi.

Vannak saját anyagaim, amiket máshol nem találsz meg, már szándékosan nem tettem fel a végtelenre, mert minek. Csendben elseedelgetek én, azokat meg majd megosztom más helyeken, ha úgy ítélem meg, hogy érdemes rá.

Ha azt hiszed, hogy nincs alap a panaszkodásra, többek közt nézd vissza (olvass vissza) agidad amokfutásaira... tovább is van, mondjam még...?  :think:

Ez a lényeg, nyugodtan be is lehet keretezni!  :up:

#112 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:02

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 21:01

Hát igen... igazából csak érdekelne, hogy mit tudtok róla... engem nem érint, nincs accountom.  :)

Ez egy szivatós oldal, úgy rémlik  :think: :D
Delacct.php-re vezet ha minden igaz :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#113 Felhasználó inaktív   tamaske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:24

hat igen, talan nem veletlenul fujolnak ratok ennyire. tenyleg elegge tonkrement a banda, miutan beszabadultak az orultek.

szomoru.
en is csak letoltogetni jarok oda. nincs ertelme aktivkodni, mert az ember csak megszivja.

#114 Felhasználó inaktív   dbali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:01

csak az szívja meg, aki nem képes betartani a szabályokat ;) (de ha javítja, akkor 90%-ban le is kerül a bünti róla, de ezt ugye megintcsak nem látja senki )

papa: még mindíg nem tudom, miért lázadozol. Mikor töltöttél fel utoljára?
Olyanok lettek lefokozva, akik már jóideje semmit nem töltöttek fel. De akkor miért legyen feltöltő? Ha sok "sima" user jóval többet tölt fel nála? Te felöltésed a log-szerint, 1 volt, az is 2006 (!) januárjában törölve lett már. Azért legyen rangod, hogy a kukid verhesd rá? Mert nem látom, mi másra kéne neked....
Nem tudom, miért reagáltál így Nevergone hozzászólásár, mivel te még csak nem is seedelsz :) 87 hét alatt modemmel elérhetted volna a terát, nemhogy 6 megával. És még vered is erre a melled..
Ha nem tetszik, hogy nem tettél semmit, és ezért nem lehetsz feltöltő, sírj a maminál, őt hátha érdekli ;)
Amúgy tök jó, hogy ilyen fórumokra csak azk írnak, akik vagy hülyék voltak, büntit kaptak, és ezt nem megbeszélik az illetővel, hanem inkább sírnak, vagy olyanok, akik be se tolják az arcuk az oldalra, de mégis tudnak mindent.
Ha valami bajotok van, mondjátok meg nekünk, ne sírjatok egymásnk, mint a fürdős k.rvák.... (de ugye aki "ártatlanul" bántva lett, nem nekünk ír, mert még kiderülne, hogy mégsem volt olyan ártatlan ;) )

#115 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:13

Szerintem meg csináld ahogy akarod.
Engem ugyan nem tudsz kihozni a sodromból.

Nem tetszik a fórum? Akkor nem kell ide jönnöd.
Mommy loves you.

#116 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:14

Szerintem meg azért nem nektek írnak mert attól tart mindenki hogy a warn-t megfejelitek netán egy bannal. :think:
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#117 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:17

Idézet: dbali - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 9:01

papa: még mindíg nem tudom, miért lázadozol. Mikor töltöttél fel utoljára?

Nem rólam szól a történet, vedd már észre.
Mint ahogy írtam is, egy ideje már szarok jónéhány magyar érdekeltségre.

Problémás az egész oldal, és egyre rosszabb lesz.
Nem miattam, hanem az idióta szabályozás, és néhány (még annál is idiótább) ember miatt.

#118 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:18

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 9:14

Szerintem meg azért nem nektek írnak mert attól tart mindenki hogy a warn-t megfejelitek netán egy bannal. :think:

Na igen, ebben is van valami, sőt.
Régebben gondoltam, hogy elindítok egy vitát ott, hogy érdemes -e egyáltalán feltölteni Nektek, de aztán letettem róla. Pár mod agya megindul, aztán máris ban van, az pedig egyelőre nem hiányzik.
Nem véletlenül hagyták el annyian a staff -ot, kedves dbali, nem olvastál vissza (eléggé), csak egymagad próbálod megmagyarázni azt, amit az utolsó egy-két oldalon láthattál.
A baj létezik, és messze nem mai eredetű, ezt be kell látnod.

Idézet

[link]

#119 Felhasználó inaktív   opakos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 09:24

annál a bizonyos torrentnél én javítottam ki az infot, előfordul, hogy elnézünk vmit, emberből vagyunk...köszönöm, hogy szóltál... ;)
a szemét nálunk jóval kevesebb, mint egyes oldalakon... sőt megkockáztatom, hogy mostanában a bithura is több "szemét" kategóriájú anyag kerül fel, mint hozzánk...

és kérem jelentkezzen az az ember aki hozzám jött a bajával és warn-al küldtem el... mert annak akkor megcsókolom az összes ujját amivel a billentyűzetet ütögeti... ugyanis ilyen sohasem volt, és nem is lesz.

az meg természetes, hogy az ilyen külső fórumokon azok hangoskodnak akiknek nem tetszik valami (akinek tetszik a rendszer az úgyis bent csinálja...és megjegyzem van elég sok nagyon aktív tag), hát ez van, ilyen is kell...
én leginkább örülök annak, hogy tölteni jártok hozzánk... ezért van az oldal... szóval ez nem egy túl nagy sértés... az összes többi csak extra funkció :)

a feltöltőket meg én fokoztam le, gondosoan ügyelve arra, hogy mikor volt az utolsó feltöltése... esetleg nem-e csak törölve lett az utolsó feltöltése az utóbbi pár hétben és azért nincs jelenleg aktív, frissen feltöltött anyaga... ez sztem teljesen érthető, és más oldalakon is így működik, hogy aki nem tölt fel az ne legyen feltöltő, hiába van akár gigabites net alatta... elég egyértelmű sztem a Feltöltő szó jelentése... egyébként mindenkit akinél láttam az aktivitást Seeder rangba tettem... Poopa-t egyedül azért nem, mert neki egyéb egyedi rangja volt... de sztem ezt neki érthetően leírtam... mondjuk amint látom nem értette meg.

Szóval Újonc rang igen... azt kaptál de az első belépésednél a rendszer automatikusan átrakott TAG státuszba. És képzeld maradt feltöltő... de olyan aki feltölt... nemtudom mit nem lehet érteni a Feltöltő rang jelentésén, azt jelenti új torrenteket tesz fel az oldalra...

Idézet a GYIK részből:

Idézet

# Feltöltő: az a felhasználó, aki az új dolgokat felteszi az oldalra.

Namármost gondolom ezt elolvastad... innentől kezdve nemszámít, h gigabites neted van-e vagy sem, rajtad kívül még nagyon sok embernek az van ,és a legtöbben csak tagok. azért mert nem tesznek fel torrenteket. Egyszerűen nem értem, h miért kell ezt ennyire feszegetni... lefokoztalak, mint ahogy mindenkit aki ennek az egyszerű kitételnek nem felelt meg.

lehet rosszhírünket kelteni, lehet, hogy valakinek igaza is van... mint már említettem mindenki hibázik, én is megtettem már párszor és még fogom is... ez van, emberből vagyunk... de légbőlkapott baromságokat pls ne írjatok...

Black: lemon 5 naponta járt be az oldalra, meguntuk és lefokoztuk... nem kell minden mögött összeesküvéselméletet látni, díszmodra meg nem igazán volt szükség... ennyi a történet...

jó töltögetést :)

Szerkesztette: opakos 2007. 05. 17. 09:31 -kor

#120 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 09:50

Idézet: opakos - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 10:24

Black: lemon 5 naponta járt be az oldalra, meguntuk és lefokoztuk... nem kell minden mögött összeesküvéselméletet látni, díszmodra meg nem igazán volt szükség... ennyi a történet...

Vettem. :)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »