Bittorrent II.
Elküldve: 2007. 05. 16. 18:50
Elküldve: 2007. 05. 16. 18:56
Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 19:50
nem sokan tudják a felhasználónevem
(nem az, mint itt)
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 16. 19:33
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 16. 19:56
Szerkesztette: nyunyu 2007. 05. 16. 19:57 -kor
Elküldve: 2007. 05. 16. 20:01
Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 20:56
Hát igen... igazából csak érdekelne, hogy mit tudtok róla... engem nem érint, nincs accountom.
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 16. 20:08
Elküldve: 2007. 05. 16. 20:56
"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart
Elküldve: 2007. 05. 16. 21:24
Pont az ilyen emberek miatt nem járunk más fórumokra, mivel nem hallani mást, csak hogy milyen köcsögök vagyunk. (ráadásul úgy, hogy fingja sincs az illetőnek semmiről
Elküldve: 2007. 05. 16. 21:34
Idézet: dbali - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 22:24
Pont az ilyen emberek miatt nem járunk más fórumokra, mivel nem hallani mást, csak hogy milyen köcsögök vagyunk. (ráadásul úgy, hogy fingja sincs az illetőnek semmiről
Néha pont az a baj, hogy nagyon warn -oljátok a feltöltőket, és toltam fel jópár cuccot, kaptam is néha warrn -t... és arra jöttem rá, hogy nem érdemes. Az csinálja a legjobban, aki nem tölt fel semmit, és nem szól hozzá semmihez. Leszedi amit akar, seedeli egy darabig, és ennyi.
Vannak saját anyagaim, amiket máshol nem találsz meg, már szándékosan nem tettem fel a végtelenre, mert minek. Csendben elseedelgetek én, azokat meg majd megosztom más helyeken, ha úgy ítélem meg, hogy érdemes rá.
Ha azt hiszed, hogy nincs alap a panaszkodásra, többek közt nézd vissza (olvass vissza) agidad amokfutásaira... tovább is van, mondjam még...?
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 17. 05:46
Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 19:50
Feltöltőket piszkálni?
Le lettek fokozva :Đ
Újonc rang, és gigabites sávszél... Ez egy átlag feltöltő ismertető jele
Arra azért kíváncsi leszek, hogy további 1-2 év múlva hova jut a dolog.
Szerkesztette: Papa 2007. 05. 17. 05:50 -kor
Elküldve: 2007. 05. 17. 05:49
Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 22:34
Vannak saját anyagaim, amiket máshol nem találsz meg, már szándékosan nem tettem fel a végtelenre, mert minek. Csendben elseedelgetek én, azokat meg majd megosztom más helyeken, ha úgy ítélem meg, hogy érdemes rá.
Ha azt hiszed, hogy nincs alap a panaszkodásra, többek közt nézd vissza (olvass vissza) agidad amokfutásaira... tovább is van, mondjam még...?
Ez a lényeg, nyugodtan be is lehet keretezni!
Elküldve: 2007. 05. 17. 06:02
Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 21:01
Ez egy szivatós oldal, úgy rémlik
Delacct.php-re vezet ha minden igaz :Đ
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 05. 17. 06:24
szomoru.
en is csak letoltogetni jarok oda. nincs ertelme aktivkodni, mert az ember csak megszivja.
Elküldve: 2007. 05. 17. 08:01
papa: még mindíg nem tudom, miért lázadozol. Mikor töltöttél fel utoljára?
Olyanok lettek lefokozva, akik már jóideje semmit nem töltöttek fel. De akkor miért legyen feltöltő? Ha sok "sima" user jóval többet tölt fel nála? Te felöltésed a log-szerint, 1 volt, az is 2006 (!) januárjában törölve lett már. Azért legyen rangod, hogy a kukid verhesd rá? Mert nem látom, mi másra kéne neked....
Nem tudom, miért reagáltál így Nevergone hozzászólásár, mivel te még csak nem is seedelsz
Ha nem tetszik, hogy nem tettél semmit, és ezért nem lehetsz feltöltő, sírj a maminál, őt hátha érdekli
Amúgy tök jó, hogy ilyen fórumokra csak azk írnak, akik vagy hülyék voltak, büntit kaptak, és ezt nem megbeszélik az illetővel, hanem inkább sírnak, vagy olyanok, akik be se tolják az arcuk az oldalra, de mégis tudnak mindent.
Ha valami bajotok van, mondjátok meg nekünk, ne sírjatok egymásnk, mint a fürdős k.rvák.... (de ugye aki "ártatlanul" bántva lett, nem nekünk ír, mert még kiderülne, hogy mégsem volt olyan ártatlan
Elküldve: 2007. 05. 17. 08:13
Engem ugyan nem tudsz kihozni a sodromból.
Nem tetszik a fórum? Akkor nem kell ide jönnöd.
Mommy loves you.
Elküldve: 2007. 05. 17. 08:14
"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart
Elküldve: 2007. 05. 17. 08:17
Idézet: dbali - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 9:01
Nem rólam szól a történet, vedd már észre.
Mint ahogy írtam is, egy ideje már szarok jónéhány magyar érdekeltségre.
Problémás az egész oldal, és egyre rosszabb lesz.
Nem miattam, hanem az idióta szabályozás, és néhány (még annál is idiótább) ember miatt.
Elküldve: 2007. 05. 17. 08:18
Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 9:14
Na igen, ebben is van valami, sőt.
Régebben gondoltam, hogy elindítok egy vitát ott, hogy érdemes -e egyáltalán feltölteni Nektek, de aztán letettem róla. Pár mod agya megindul, aztán máris ban van, az pedig egyelőre nem hiányzik.
Nem véletlenül hagyták el annyian a staff -ot, kedves dbali, nem olvastál vissza (eléggé), csak egymagad próbálod megmagyarázni azt, amit az utolsó egy-két oldalon láthattál.
A baj létezik, és messze nem mai eredetű, ezt be kell látnod.
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 17. 09:24
a szemét nálunk jóval kevesebb, mint egyes oldalakon... sőt megkockáztatom, hogy mostanában a bithura is több "szemét" kategóriájú anyag kerül fel, mint hozzánk...
és kérem jelentkezzen az az ember aki hozzám jött a bajával és warn-al küldtem el... mert annak akkor megcsókolom az összes ujját amivel a billentyűzetet ütögeti... ugyanis ilyen sohasem volt, és nem is lesz.
az meg természetes, hogy az ilyen külső fórumokon azok hangoskodnak akiknek nem tetszik valami (akinek tetszik a rendszer az úgyis bent csinálja...és megjegyzem van elég sok nagyon aktív tag), hát ez van, ilyen is kell...
én leginkább örülök annak, hogy tölteni jártok hozzánk... ezért van az oldal... szóval ez nem egy túl nagy sértés... az összes többi csak extra funkció
a feltöltőket meg én fokoztam le, gondosoan ügyelve arra, hogy mikor volt az utolsó feltöltése... esetleg nem-e csak törölve lett az utolsó feltöltése az utóbbi pár hétben és azért nincs jelenleg aktív, frissen feltöltött anyaga... ez sztem teljesen érthető, és más oldalakon is így működik, hogy aki nem tölt fel az ne legyen feltöltő, hiába van akár gigabites net alatta... elég egyértelmű sztem a Feltöltő szó jelentése... egyébként mindenkit akinél láttam az aktivitást Seeder rangba tettem... Poopa-t egyedül azért nem, mert neki egyéb egyedi rangja volt... de sztem ezt neki érthetően leírtam... mondjuk amint látom nem értette meg.
Szóval Újonc rang igen... azt kaptál de az első belépésednél a rendszer automatikusan átrakott TAG státuszba. És képzeld maradt feltöltő... de olyan aki feltölt... nemtudom mit nem lehet érteni a Feltöltő rang jelentésén, azt jelenti új torrenteket tesz fel az oldalra...
Idézet a GYIK részből:
Idézet
Namármost gondolom ezt elolvastad... innentől kezdve nemszámít, h gigabites neted van-e vagy sem, rajtad kívül még nagyon sok embernek az van ,és a legtöbben csak tagok. azért mert nem tesznek fel torrenteket. Egyszerűen nem értem, h miért kell ezt ennyire feszegetni... lefokoztalak, mint ahogy mindenkit aki ennek az egyszerű kitételnek nem felelt meg.
lehet rosszhírünket kelteni, lehet, hogy valakinek igaza is van... mint már említettem mindenki hibázik, én is megtettem már párszor és még fogom is... ez van, emberből vagyunk... de légbőlkapott baromságokat pls ne írjatok...
Black: lemon 5 naponta járt be az oldalra, meguntuk és lefokoztuk... nem kell minden mögött összeesküvéselméletet látni, díszmodra meg nem igazán volt szükség... ennyi a történet...
jó töltögetést
Szerkesztette: opakos 2007. 05. 17. 09:31 -kor
Elküldve: 2007. 05. 17. 09:50
Idézet: opakos - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 10:24
Vettem.

Súgó
A téma zárva.