Újra itt.... Nos, nem értem miért v miért nem volt, de a lényeg az, h megint beléptem, megnéztem, és időnként még mindíg belaggol óvatosan, de akk nem tudok tüzelni, meg úgy semmit, csak beakadok, és laggggg, helyette, ha átmegyek egy Claymore-on nem feltétlenül robbanok fel
Tehát, egyenlőre amegoldásom, a config.cfg fájl-ban néztem szét ,először Total Commander, nézőke, megtaláltam, aztán Szerkesztés F4-el, átírtam defaultra..... Eztán került figyelmembe a config_mp.cfg fájl, hát abba is belenéztem, megkerestem átszerkesztettem szintén, mint kisebb testvérét.... feltűnt, h a config_mp-ben jóval több írás van, mitn a sima Config fájlban, ennek mi az oka??
Aztán még, utánanéztem ,h mi is ez a lodScaleRigid, és lodScaleSkinning... Tehát, a környezeti megjelenítéssel van kapcsolatban, a grass effektekkel, vagy mikkel egészen pontosan, nem tudom mit változtat, talán kevesebb füvet mutat, ami a PB serint Cheatnek minősül, és ezért kidob.... Tehát, ha ábrkinek ilyen problémája lehet, akk a config_mp-ben írja át ne a simában, és nyugodtan írjátok ezt át, mert nekem pl visszaírta akis köcsög, amit a CFG-ben látott és ezért folyton kivágott..... Szóval ennyi nagyjából... PB frissítés nem oldja meg a dolgot, jó, nem jó, buherálni kell kicsit....
Free