...no. Arra vetemedtem, hogy újra belenézek a CoD4-be. Tegnap játszottam éjjel egy tdm-et, kb fél órát... semmi különös. Ma felléptem egy másik szerverre és először az alap sniperrel próbálkoztam...a map végén belépve. Talán 23-11-es statom lett, vagy valami ilyesmi...aztán új map. Gondoltam beizzítom az AK-t. Még alig léptem túl a 10 fraget, beindult a "pure cheater!" "persze, hihető" ...stb. Mivel próbáltam értelmes kommunikációt folytatni - igaz, egy éve nem CoD4-ezem, de nem vagyok kezdő játékos és azért mást nem UO-ban valamit letettem az asztalra - , közben persze jó párszor lelőttek...de elég rossz volt szembesülni, hogy még mindig ennyire gyerekes szinten van a scene. :/
Ez volt amúgy a nagy "cheater score". :/

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Jó...mondjuk 50-nél még nem volt 10 halálos sem, a magyarázkodás közben sokat kaptam, de akkor sem hiszem, hogy az akkora hatalmas nagy dolog. Meg a jó ég áldja már meg őket, nem láttak még cheatert??? A WH-t könnyen észre lehet venni, kis időt ha valaki a specben tölt...akármennyire is álcázza. Az aim meg ugye érthető, pillanatok alatt lebukik.
Gyerekesek...óvoda szint.
Esetleg tudtok S&D és TDM szervereket ajánlani nekem, ahol idősebb és értelmesebb korosztály játszik?