Idézet: LTB - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 17:51
akkor mondj már légy oly kedves ups-t, ami nem kerül annyiba, mint egy fél vagy egy egész gép és van is a polcokon, webshopos árlistában. én azért választottam mind2 esetben túlfeszvédelemmel is ellátott dugaljas cuccot, mert arra is szükség volt (tv, hifi). ha a belkin, apc nem jó, mi van még? mert az mge-n kívül én spec nem sokat tudok , amik hóm júzer, táncsaknemgagyiezérapézér szinten még ésszerű keretek között megfizethetőt gyártanak. azt a havi 1-2 áramszünetet ezek is megfogják, az akksi sokkal tovább nem húzza. kisebb tüskét megfog, ha meg beüt a ménkű, pakolhatsz alá bármilyen halálprofi cuccot, aminek már a nevétől nedvesedik a hozzáértő gaty... izé, szeme... az sem hárít sokkal többet, főleg ha a szolgáltatói oldalon gáz van. a 3 szintes védelemhez meg kb. 300-400e huf -ban van kialakítani egy házat. panelról már nem is beszélek.
de mondj már kérlek egy esetet, ahol az akár terek vagy kínai, mongol, tatár, hun ups leégette volna a házat. megyei szinten napi kapcsolatban vagyok tűzvizsgálókkal, de nem hallottak még ilyenről. persze vehettem volna line-interactive, színuszos, halálprofi cuccot, de újra megkérdem, minek?

Súgó
A téma zárva.