Sziasztok!Egy nagyon idegesítő fagyási problémával állok szemben.
A fura az, hogy csak játék közben fagy a gép, de akkor úgy hogy csak a reset-re reagál......egyébként minden más tökéletesen működik, se lassulás, se bootolási probléma...semmi!
Leírom hogy mit csináltam eddig: Win 7 64bit újratelepítés, ventillátorok beszerelése (azt gondoltam elsőnek a melegedés miatt fagy), de a házban nincs meleg főleg most

. Driverek, directX újratelepítése, Win 7 memória ellenőrző programjának végigfuttatása többször, 3DMark vantage végigfuttatása szintén többször hiba nélkül, C meghajtó ellenőrzése stb..!
Persze a fagyás maradt, minden játéknál! Hol 1-2 óra után, hol már 5 perc után állóra fagy a hang meg beragad, valamikor pedig a képernyő elsötétül de a hangok mennek tovább....aztán csak a reset segít, a gép újraindul és minden OK.
Légy szíves küldjetek tippeket, vagy tanácsokat mert én már nem tudom mi van

. Annyit kezdek sejteni, hogy hardveres probléma lehet a háttérben de hogy mi, hol és hogyan az a nagy kérdés.
A gépem a következő:
- Intel Sandy Bridge i5 2500 proci coolermaster 212 plus hűtővel
- Gigabyte GTX560TI videókari
- Gigabyte H67MA alaplap
- 2x2 GB 1333 Kingmax memória
- Chieftec 500W táp
A gép 4 hónapos és nincs tuningolva semmilyen téren sem! Visszavinni még nem akarom szervízbe mert ráülnek hetekig, nem foglalkoznak vele mert a hiba csak játék közben jön elő stb....tartalékgépem meg nincs.