Ha csak simán a Windows megy nincsen semmi baj, bár már volt rá példa hogy úgyis megfagyott egyszer, de mostanában akkor cisnálja leginkább, ha filmet nézek, vagy játszok rajta.
Youtube-on pl. tegnap úgy fagyott meg, hogy miután egy videót átállítottam 1080p-re, elkezdte játszani a videót és abban a pillanatban meghalt a gép.Van hogy két órán át nincsen semmi baja mondjuk Crysis 2 alatt, van hogy már az első videó után kifagy, mondanom sem kell mennyire bosszantó

Win7 64bit (bár ezt ma este törlöm, és felrakok egy frisset), ASRock P67 Extreme 4, i5-2500k, 4 giga Corsair 1600-as ramok, 550W-os Chieftec táp, X-Fi Gamer hangkártya.
Minden driver rendessen van telepítve, windows is frissen van updatelve, bios frissítést is csináltam alaplapon a legújabbra.
Sajnos úgy is fagy a gép, hogy nem húzom, teljesen alapon van minden.Volt hogy beállítottam 4500mhz-re, elsőre stabilnak tűnt, játékok alatt sem fagyott, de aztán egyik pillanatban (windowsban épp nyitottam meg egy msn-ablakot) meghalt a gép, reset...

Felügyeleti eszközök/feladatkezelőben Kernel-Processor Power hibára utal, (35ös hibakóddal) (2), vagy Kernel Power 65.
Olvastam hogy ez a hiba Win7-nél jön elő, de hogy két zsír új alaplap+proci után is ezt az üzit kapjam, az már egy kicsit furcsa

Szívessen fogadok minden ötletet, aki megfejti vendégem egy rekesz sörre