Idézet: angeliácska - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 3:14
Egy : ASUS alaplapot nem veszünk !
Kettő : A valódi proci neve INTEL !
Fogadd el eme INTELmeket.
Keress valami ügyes szomszédot, aki szóra bírja a gépedet.
Keress valami lamer tinit, - ezek imádják az AMD gépeket - és add el neki.
( Egyébként az AMD procik a v.kártyákkal szoktak akadni)
smilie
Az AMD procik akadnak a videokártyákkal? Ilyen jó viccet még nem hllottam! Már 2002 óta csak AMD gépeim vannak (xaros celeronról váltottam) és ilyet nem tapasztaltam (vagyis ha a kártya nem bírta a grafikát akkor ofkorsz akadt). Soha nem volt velük gondom és a mai napig mennek. Ja és bőven nem vagyok tini...sőt amikor az A64 volt nyeregben (2003 végétől-2006 közepéig), akkor itt a hwsw-n is a legtöbb embernek AMD-je volt...nem kis sikerrel. Itt nem divat az ilyen szemellenzős hozzáálás, bár előfordúlnak márkafanok (énis inkább AMD-s vagyok, de képes vagyok Core 2-t is ajánlani az érdeklődőnek mert ismerem annyira az ár/érték/képességek arányát)...mondjuk főleg nvidia-ati háborúk dúlnak a két tábor között, de nem értem, hogy miért az a nagy ellentét...igaz ezis leginkább tini kategóriában jellemző...a te hozzászólásod is 12éves Pistikés, aki hallott valamit a haverjától, rögtön elhiszi és elvakúltan nyilatkozik baromságokat. Amúgy mindenki azt élteti amije van pláne ha elégedett vele...ez megfigyelhető általában.
Asussal sincs semmi gond, nemtudom miért nem veszünk olyat....lehet, hogy kevered az Asrockkal, bár az sem olyan gáz egy alapszintü gépbe, mint hinnéd (amúgyis a chipset az egyik fő meghatározó).

Súgó
A téma zárva.