Amúgy érdekes hiba...gondoltam volna driver/directX vagy egyéb hiányosságra, de azok a legfrissebbek. Érdekessé teszi az is, hogy csak egyes játékok alatt csinálja...
Viszont nagyon hasonló volt már nekem is, csak régen...néhány játék jól futott, de másoknál beakadozott a hang, elfeketedett a kép és vagy úgymaradt vagy dobott egy kéket és újraindult. Teszteltem memóriát, cseréltem tápot, újrahúztam a rendszert, de semmi...elvittem a vga-t gariba, majd visszaadták, hogy semmi baja (egy AGP foglalatos 6600GT volt)....ezután nálunk a rendszergazdával cseréltem egy hétvégére videókártyát (az egy AGP-s 7600GS volt) és megszűntak a jelenségek (sőt nála is jól muzsikált az enyém). Mintha az nforce 3-as alaplapom nem szerette volna azt a kártyát.
Olyanom volt még, hogy a Bioshock nem szerette a GOM playert...átváltottam VLC-re és hopp a játék elindult. Erre sem magamtól jöttem rá, hanem valami külföldi fórumon bukkantam a megoldásra a goggle segedelméve. Érdekes, hogy egy kis programocska, ami látszólag nem kötődik a játékhoz mégis valamilyen ütközést okoz.
Ebben az esetben azért nem feltétlenül ilyenekre gondolnék, de amit csak tudsz cserélgess (1 hete magam is megjártam: hirtelen újraindulások kék képernyő nélkül...mindent kicserélgettem, mert szerencsére volt mihez nyúlnom...és bizony az 1 éves "ultra durable" alaplap ment tönkre).
Egyszóval az ilyen egyik játék jól megy a másiknál meg újraindul eseteknél nehéz okosnak lenni, főleg így távolról.

Súgó
A téma zárva.