Idézet: GAI - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 13:47
Valamelyest a 9800GX2 is kivezeti a meleget (vannak rostélyok a hátlapon is) csakhát a csatlakozók miatt ugye nem fért el több. A hűtést amúgy ötletesnek tartom, sokkal jobb mint a 7950GX2-nél, ahol külön két apró hűtő volt a két GPU-nak, amik közül az alsó ráadásul nem kapott levegőt rendesen, ezért felpörgette a ventit és hnagos volt. Mégis, azt a kártyát is sokan megvették és szerették is. Meglátásom szerint aki ilyen szintű kártyát vesz, azt már nem hagyják hidegen a technikai részletek sem. És az ilyen furcsaságok, mint a 9800GX2 hűtési rendszere jobban megfogják, mint az ATI kártya, ahol ráb@szták a két GPU-t egy közös nyákra, ráraktak másfél kiló bordát aztán csókolom. Semmi egyediség, semmi különlegesség. Vagy csak én vagyok ilyen beteg f@sz akit az ilyesmi érdekel? :Đ
Persze, hogy van. Képes a megmozgatott levegő 2%-át kifújni azon a két pöttyedéken
Én is meg tudom úgy fogalmazni, hogy fognak 2 8800GTS-t az egyikről lefűrészelik a pcx csatlakozót, majd összeb*sszák a két kártyát slibridge-el és végül közélyük k*rnak egy ventillátort aztán leöntik műanyaggal és kész a 9800gx2
Nem vagy beteg f@sz. Inkább úgy fogalmaznám meg a köztünk lévő nézetbeli eltérés, hogy én vagyok az európai, akinek elég a 2l-es motor, te meg az amcsi, akinek kell az 5l minimum
Szerkesztette: BoGab 2008. 02. 21. 13:03 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!