OK, de mondom, sajnos elküldeni valamilyen rohadt oknál fogva nem tudtam. Leírom azt is, hogy szerintem mi lehetett az oka ennek.
1.Letöltöd a legújabb Wine emulátort.
2.Szépen feltelepíted.
3.Azthiszem Alkalmazások>Kellékeknél lesz egy "Wine file" vagy hasonló nevű része.
4.Elindítod, aztán ahová letöltötted az ABEV telepítőt oda kattintgatsz ezzel a filekezelővel (olyasmi mint a Win. intéző)
5.Ez elkezdi telepíteni (nekük ha winen telepítünk, a java titkozítót ki kell vennünk mert hibát jelez, Vistán biztosan, XP-n most hirtelen nem tudom, de itt is vegyétek ki.) Ha esetleg van még ilyen bővítménye (pl.: 0701 meg ilyenek) akkor azt is ezzel a módszerrel fel lehet telepíteni.
6. elindítani szintén ezzel a filekezelővel kell, megnyitod, és a menüsávja alatt kicsiny ikonként van az igazi partíció (pl nekem Z: az Ubunuté) és mellette van a virtuális C:. Erre rákattintasz, és innentől már értelemszerűen Program Files>Abev 2006> Abev.exe duplakatt és indul.
7. Van ilyen előre kitöltött bevallás vagy mi ( a kiterjesztése .abev_sent vagy csak simán . abev) Ezt ugyanígy kell "bemountolni", a filekezelőben elkattintgatsz odaáig, ahova letöltötted. ( ez egy olyan file, hogy betöltöd az abevvel, és már kitöltve megjeleníti a bevallást.
Elnézéseteket kérem, hogy nem tudom pontosan, hogy hogy hívják ezeket az könyvelős dolgokat, de egy családtagom könyvel, és nem én
A hiba: mikor ki van töltve a bevallás, és meg szeretnénk jelölni elküldésre, hibaüzenetet kapunk.
Az én elméletem szerint ez orvosolható azzal, hogy rootként indítjuk az Abevet, és/vagy a Wine-t.
Tegnap e miatt nem tudtud linuxon leadni, és gyorsan kellette telepítenem vistát, ott minden ment, de amikor megjelöltem, hogy küljed, kiírta, hogy okés, itt meg itt találhatod meg, de az a mappa amit írt üres volt. Végül is itt a megoldás az Abev ikonra jobbklikk, és "Futtatás rendszergazdai módban".
Ha valami nem világos kérdezzetek nyugodtan.