Idézet: cps - Dátum: 2010. 07. 26. 11:08
nem kekeckedésből mondom, de nagyon kell a 64bit neked? úgyértem 32bit alatt nem fér el a terv?
csak azért mert eléggé kiforratlan még az ac ezen a téren, legalábbis nekem úgy tűnik.
az alapkiegészítők nem mennek 64biten? mennie kellene pedig. milyen oprendszer alól nyomod?
Heló!Köszönöm hogy elolvastad amit írtam.Win7 64 bites op. rendszerem van, a gépemben pedig a lényeges dolgok memória 4 gb, videokártya Nvidia Geforce 9600 (512Mb), procim pedig 2,2 dual-core.
Azért tettem x64 Win7 et, hogy használhassam rajta a AC13 x64 et. Ki akarnám használni a 64 bit teljesítményét, és tényleg érezhető is a dolog.Zömében családi házakat tervezünk, de beleszaladunk olykor-olykor nagyobb falatokba, és ott nagyon jól jön a gördülékenység. Sokat köpködtem már amúgy mióta felraktam az ac13 x64 et, mert ez nagyon gáz hogy nem mennek rajta a kiegészítők.Már annak is örültem hogy a Profiler csodával határos módon megy rajta.Érthetetlen hogy miért nem készítik el a kiegészítők 64bites verzióját, mikor már itt van a küszöbön az AC 14 is!
Akkor szerinted ez is olyasmi probléma, mint a kiegészítőkkel?Azért nem értem, mert az egyedi összetevő készítése az x64 es AC13 program része!Akkor mi az hogy nem megy!
Szóval vagy én nem tudok valamit, vagy akkor ez egy hiba a programban?