HWSW Informatikai Kerekasztal: ArchiCAD II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ArchiCAD II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#851 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 08. 15:12

Ha az hátrány hogy automatikusan rárakja a párhuzamost,derékszöget, ívet bármikor akkor ki kell kapcsolni és kész, de ez nem bonyolítás hanem éppen egyszerűsítés, mert nem neked kell segédvonalakat gyártani hanem a gép majdhelyetted. A kijelölés ac10 óta hatalmasat fejlődött, kiemelés,tabbal váltás hogy mit fogjon meg,stbstb. Egy skicc alapján gyorsan lehet haladni,ott a méret kész, de egy fotóról már viccesebb egy állapotfelmérést csinálni.Profilos falnélkül meg felejtős akármilyen épület nálam, rá lehet szokni mert jó dolog.
A többmag támogatás azért kell, mert ha én megveszek egy quadcore-t akkor igen is elvárom hogy negyed annyi idő alatt csinálja meg az 1000m2es komplex homlokzatomat árnyékkal,vektoros kitöltéssel együtt és nekelljen elmenni ebédelni hogy kész legyen.
Én kb.10 éve használok ac-t, folyamatosan dolgoztam az összes verzióval,(egyszer még szerencsém volt az ac10-est is bétázni.) szóval van némi fogalmam és tapasztalatom arról hogy miváltozott,minem,mijó minem. Fel lehet szerkeszteni egy családi házat  1hét alatt is, meg 2nap alatt is ugyanazzal a végeredménnyel és bármikor lemódosítom úgy hogy a metszet,homi is megy vele+a tömegis+ a látvány.
ac9-nél már egyből nincs profilos fal, lábazat,koszorú hogy lesz? 2-3fal befigyel, ezt úgy mindig végigzongorázni változáskor,stbstbstb. és ragozhatnám.

Szerkesztette: cps 2008. 11. 08. 15:56 -kor

home: Gigabyte MA770-UD3 AMD AM2+ Phenom X4 9650 4x2.3 Ghz Kingston HyperDX DDR2 8 GB 1066MHz Gigabyte GV-N98TOC Nvidia 9800 GT 512 MB Viewsonic vg2021wm 1680x1050 Tft Win7Ultim64bit
work: Gigabyte Intel C2D 2.1Ghz 4Gb 800 ram NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB Samsung 2243nw 22" 1680x1050 Tft WinXp Pro 32bit

#852 Felhasználó inaktív   VGabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 17:57

Idézet: tomsolen - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 13:45

Ez már régóta van ám.

Egyet értek, de a bordatologatás is fontos szerintem. A lépcsőszerkesztővel nem foglakoztak, ez látszik is rajta.

Hahhhh, tényleg szánalmas, de inkább azért, mert így van. A marketing mocskos dolgokra késztet. Sajnos. Mi meg azt hisszük, hogy dejó, új AC. Húúú. Deszép... csillivilli... meg, hogy jó lesz...aztán...

Nem hardver, hanem logikai háttér hiányzik nekem. És valóban jó lenne, ha meghallgatnák azok véleményét, akik folyamatosan napi 10 órában ülnek(sajnos)előtte. Mondjuk 15 éve.
Nincs a Graphisoftnál most olyan ember aki 15 éve ott dolgozna és tudná, honnan jött a program. Ez a gond. Azt sem tudja a fejlesztő, milyen a 6.5 és hogyan kell vele dolgozni. A fejlesztés logikája bukott meg a 12-es verzió kiadásánál. Sajnálom nagyon, mert egyébként naon jó progi is lehetne.

Nah, olyan sosem lesz. :)

Ezekre a kérdésekre nap mint nap választ kell adni a megrendelőnek. Nálunk ez így van.

Szóval nem biztos az, hogyha pozitívan állok is elébe, egészében jónak találom a 12-t. De ezt csak azért írtam, mert feldühített kicsit, így hétvégi munka közben. Kellemes hétvégét mindenkinek. Üdv.

Igazad van. Ha pl 3d-szerkesztés nem érdekel, vagy az összetett falak, vagy az integrált plotmaker, vagy a szilárdtest műveletek stb. akkor tényleg a 9-est  használd. Semmi értelme upgradelnetek. Arra a nap-mit nap feltett kérdésre, amit írtam és ti nap mint nap válaszoltok, tényleg az általatok használt program ad választ? Mert ha igen, oszd meg velem, hogyan! A textura kitöltésre mint 12-es újdonságot természetesen a színes bitmapot értettem, ami persze korábban nem volt.

Arra is kiváncsi vagyok, hogy milyen logika változott meg a 6,5-óta? Persze vannak szerkesztő guidok, meg a követő, de ezeket le lehet kapcsolni! Sőt az egészet összerakhatod úgy, hogy olyan legyen mint a 6,5 :)

Szerkesztette: VGabor 2008. 11. 08. 18:04 -kor

--

#853 Felhasználó inaktív   VGabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 18:02

Idézet: cps - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 15:12

Ha az hátrány hogy automatikusan rárakja a párhuzamost,derékszöget, ívet bármikor akkor ki kell kapcsolni és kész, de ez nem bonyolítás hanem éppen egyszerűsítés, mert nem neked kell segédvonalakat gyártani hanem a gép majdhelyetted. A kijelölés ac10 óta hatalmasat fejlődött, kiemelés,tabbal váltás hogy mit fogjon meg,stbstb. Egy skicc alapján gyorsan lehet haladni,ott a méret kész, de egy fotóról már viccesebb egy állapotfelmérést csinálni.Profilos falnélkül meg felejtős akármilyen épület nálam, rá lehet szokni mert jó dolog.
A többmag támogatás azért kell, mert ha én megveszek egy quadcore-t akkor igen is elvárom hogy negyed annyi idő alatt csinálja meg az 1000m2es komplex homlokzatomat árnyékkal,vektoros kitöltéssel együtt és nekelljen elmenni ebédelni hogy kész legyen.
Én kb.10 éve használok ac-t, folyamatosan dolgoztam az összes verzióval,(egyszer még szerencsém volt az ac10-est is bétázni.) szóval van némi fogalmam és tapasztalatom arról hogy miváltozott,minem,mijó minem. Fel lehet szerkeszteni egy családi házat  1hét alatt is, meg 2nap alatt is ugyanazzal a végeredménnyel és bármikor lemódosítom úgy hogy a metszet,homi is megy vele+a tömegis+ a látvány.
ac9-nél már egyből nincs profilos fal, lábazat,koszorú hogy lesz? 2-3fal befigyel, ezt úgy mindig végigzongorázni változáskor,stbstbstb. és ragozhatnám.

..én az 5-öst vettem meg először :) elképesztően más lett azóta... jobb.
--

#854 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 18:31

ac6 3net, vicces volt belőni egy sima xp hálóban is, mondjuk láttam olyan hálót is,hogy annyira szétgányolták (mer ugye rencergazdai jog mindenkinél), hogy nem látták egymás gépét hálóban, msn-enen küldték át a fájlaikat egymásnak!:) meg összevissza osztva mindengép minden partíció,aztán mindenből volt mindenféle verzió, de az hogy csak 1 partíciót osztottak volna meg hálózati meghajtóként az már nem ment!:)
ami kedvenc nálam ac10óta az az igazítás, igaz kiegészítőként volt még,de most már alapban benne van, mint ahogy a kiosztás is ez is kellett már.
home: Gigabyte MA770-UD3 AMD AM2+ Phenom X4 9650 4x2.3 Ghz Kingston HyperDX DDR2 8 GB 1066MHz Gigabyte GV-N98TOC Nvidia 9800 GT 512 MB Viewsonic vg2021wm 1680x1050 Tft Win7Ultim64bit
work: Gigabyte Intel C2D 2.1Ghz 4Gb 800 ram NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB Samsung 2243nw 22" 1680x1050 Tft WinXp Pro 32bit

#855 Felhasználó inaktív   VGabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 19:48

Az azért tudható, hogy mi, mint építészek kitüntetett helyzetben vagyunk. Mérnöki tervezést végzünk, de a számítástechnika és számítógép iparág elmúlt 20 éves történetének még csak nyertesei vagyunk, hiszen szakmánkat még mindíg tanítják az egytemeken.  És ott még gyakorlatilag csak mellesleg említik még a számítógépes alkalmazásokat. Vannak azért kevésbé szerencsések is: pl.: geodéta papírral? :), Nyomdászat? Kiadványszerkesztés? Filmvágás? Könyvelés? Rádiózás? Broadcasting? Telefónia? Mind-mind többet tudnak a csomagban megvett programok, mind a hagyományos szakmáik... erre vonatkozott az un. végső program elkészítésének említése fentebb, Szerintem még van egy 15 szép éve az építészeknek ...:)
--

#856 Felhasználó inaktív   wolfaud 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 08. 20:06

Lehet hogy már kérdeztem de most nem jovok ra,hogy
Hogyan kell az Archicad ben rajzolt dolgot 3ds be kimenteni vagy kell hozza egy seged progi?
mert a mensd mmint be nincs:( es ha dwg be mentem es azt inportalom 3ds max ba akkor csak 2d be megy at :(
Please HELP

#857 Felhasználó inaktív   wolfaud 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 20:07

Idézet: neta - Dátum: 2008. nov. 6., csütörtök - 19:46

Ötlet 1.: Próbáltad úgy elindítani az archicadet, hogy a vírusírtót kikapcsoltad?
Ötlet 2.: Szedd le a vírusírtót, nézd meg hogy úgy műkörik e az AC majd tedd újra....a vírusírtót.

Köszi de már megcsináltam de nem hozott eredményt :(

#858 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:15

Idézet: wolfaud - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 21:06

Lehet hogy már kérdeztem de most nem jovok ra,hogy
Hogyan kell az Archicad ben rajzolt dolgot 3ds be kimenteni vagy kell hozza egy seged progi?
mert a mensd mmint be nincs:( es ha dwg be mentem es azt inportalom 3ds max ba akkor csak 2d be megy at :(
Please HELP

3ds ablak ments mint, perspektívában megy csak

#859 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:24

azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül hogy az informatikai háttér szart se ér, az adott szakma tudása nélkül.
én nem vagyok építész, nem is gondolkodom úgy, én mindíg a legegyszerűbb és legcélravezetőbb utat választom, egy építész nem feltétlen így gondolkozik, sőt nem is kell gondolkoznia így, mert a tervzés komplex dolog.
mindenhez senki nem érthet, az építész tervezzen, a szerkesztő szerkesszen, nekem csak mondja meg egyértelműen hogy mit akar (adatszolgáltatás) és mikorra kell, a többi engem nem érdekel.
látványtervre ugyanez érvényes, milyen felület, milyen stílus,stbstb.

#860 Felhasználó inaktív   neta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 11. 10. 19:31

Idézet: VGabor - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 10:13

Nagyon komoly az az érvrenszer, hogy mivel én tudom a tuti megoldást, azok a hülyék meg nem ezt csinálják, biztos egy nemzetközi szűk csoport érdeke miatt nem csinálják. Szánalmas.

A függönyfal:
Néha elkelne az, hogy egy függőleges bordát ki kell mozdítani a raszterből, mert változik az alaprajz, és a csatlakozások miatt máshová szeretném tenni. 3D-ben sokkal hosszabb idő, mint alaprajzon...Ráadásul a függönyfal szerkesztés alatt nem lehet mihez viszonyítani, mert nem tudja azt hogy a másik pl. mögötte lévő csatlakozó falhoz rendelje azt az egy bordát. Így nekem könnyebb lenne, ha alaprajzban csak egy klikkel arrébb tennék egy bordát.

Lépcsőszerkesztés:
Az archline vagy ilyesmi egyik bemutatóján mutatták, hogy lehet a lépcsőt szerkeszteni a programban. Csináltak egy sima 2 karú lépcsőt, és a legalsó fokát megnövelték, majd lekerekítették. Úgy használták, mintha födémmel játszottam volna AC-ben. Ez volt kb. 2-3 éve.
Plusz a korlátot 3d-ben úgy változtatták, ahogyan akarták, a lépcsőfokokhoz rendelték, összemetszették, lehetett javítani amit a program rosszul gondolt. Miért nem csinálnak már igazából jó lépcsőszerkesztőt az AC fejlesztői??? Hiszen szerintem az összes építész ezt kéri már több éve!

Én nem tudom a tuti megoldást, és nem is mondtam, érvrendszert sem állítottam fel, csak bosszankodtam. Kár hogy neked így jött le... :think:

Egyébként próbáltam az archicadeseknek, jelezni hibákat, volt olyan, amit meg is köszöntek, és ki is javították a 12-re (10-ideje alatt jeleztem). Ezután, mikor beszéltem velük, mondták, hogy annyi a hiba, és van egy csomó magyar specifikus, hogy mivel kis nemzet vagyunk, és kevés bugriportert küldünk  (most már mindig küldöm :D ), így a hibasor végén vannak a bejelentett hibáink. És csak a sor elejére van idő a kijavításra, mert nincs idő a javításra. A fejlesztésre meg azt mondták, hogy pl. a lépcsőszerkesztő teljesen jó az angol építészeknek, ők nem panaszkodnak emiatt. Ők pedig többen vannak.... Nézzétek meg az alap konszignációs lapokat, mind külföldieknek van kitalálva, mint a könyvtári elemek. Ezeket nem én találtam ki, hanem graphisok mondták....
Lehet hogy már azóta nem ott dolgoznak.  :Đ

aláírás:
Egy szánalmas építész
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!

#861 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 20:53

Idézet: VGabor - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 20:48

Az azért tudható, hogy mi, mint építészek kitüntetett helyzetben vagyunk. Mérnöki tervezést végzünk, de a számítástechnika és számítógép iparág elmúlt 20 éves történetének még csak nyertesei vagyunk, hiszen szakmánkat még mindíg tanítják az egytemeken.  És ott még gyakorlatilag csak mellesleg említik még a számítógépes alkalmazásokat. Vannak azért kevésbé szerencsések is: pl.: geodéta papírral? :), Nyomdászat? Kiadványszerkesztés? Filmvágás? Könyvelés? Rádiózás? Broadcasting? Telefónia? Mind-mind többet tudnak a csomagban megvett programok, mind a hagyományos szakmáik... erre vonatkozott az un. végső program elkészítésének említése fentebb, Szerintem még van egy 15 szép éve az építészeknek ...:)

Az a 15 év elég borúlátó hozzáállás. ;) Azt a rakat tantárgyat és ismeretanyagot, amit az egyetemen nyomnak - sziltan, tervezés, épületgépészet, épszerk hegyek (Pattantyússal és Petróval az élen (de jó is volt nála az épszerk szigorlat :up:  :) ) - azt nem lehet megkerülni.És van még sok egyéb szempont.
Meg lehet egy programot megtanulni - a szorgalom dícséretes dolog, de attól az ember még nem lesz építész.Se könyvelő.Se nyomdász stb.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#862 Felhasználó inaktív   VGabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 08:05

Na, azt hiszem, sikerült felpezsdíteni a hozzászólókat :)
Mégegyszer a 15 év az építészeti szoftverekhez: minden tudás, ami katalógus jellegű tudás számítógépes adatbázisra fog épülni. (épszerk). Minden olyan szakági tervezői munka aminek a kiinduló adatai adatbázisból születnek és a tervezés tárgya az optimailzálás (épületgépészet, közlekedéstervezés, közműhálózatok, statika stb) teljes egészében automatizására fog kerülni.
Az input eszközök megnyítása pl. teljesen hiányzik: 3d szkennerek, lézeres adatbevitelek. (a microstationnak van olyan interfésze, ami a Leica 3d szkenner adataiból építészeti alapelemeket generál: fal, födém, nyílászárók...)
Vannak olyan feladatok az építészeti szakmában, amelynek számítógépes feldolgozása még gyakorlatilag el sem kezdődött. Szerintem kell a 15 év :)

Ps. A nemetshek BIM 2008-nak van egyhónapos triál verziója. Rövidesen megkezdem az ismerkedést vele...

Ps 2. Demózni pedig persze azt kell, ami a fájdalmas különbség, nem azt, ami hiányzik, vagy rosszabb mint a másikban :)
--

#863 Felhasználó inaktív   VGabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 08:15

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 20:53

Az a 15 év elég borúlátó hozzáállás. ;) Azt a rakat tantárgyat és ismeretanyagot, amit az egyetemen nyomnak - sziltan, tervezés, épületgépészet, épszerk hegyek (Pattantyússal és Petróval az élen (de jó is volt nála az épszerk szigorlat :up:  :) ) - azt nem lehet megkerülni.És van még sok egyéb szempont.
Meg lehet egy programot megtanulni - a szorgalom dícséretes dolog, de attól az ember még nem lesz építész.Se könyvelő.Se nyomdász stb.

Kézeld el azt a helyzetet, ami kb. 10 évvel ezelőtt történt a kiadványszerkesztésben: az iskolai szakmák, amelyek a igényes kiadvány elkészítését végezték eltűntek:
1. olvasószerkesztó
2. korrektor
3. kéziratelőkészítő
4. tervezőszerkesztő
5. tipográfus
6. képszerkesztő
7. gyártáselőkészítő
8. nyomdai fotós
9. ny retusőr
10. szedő
11. mettőr
12. formakészítő
13. montírozó
14. nyomdai korrektor (és még néhányan)
= Adobe CS3 design collection
Ma az iskolai képzés a szoftvercsomag alkalmazását jelenti. Ne legyenek illuzióid...

Szerkesztette: VGabor 2008. 11. 11. 08:16 -kor

--

#864 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 08:47

én még anno c64-en kezdtem,  kis basic, aztán assembler, 2d grafika stb. volt vmi német cucc ami tudott 3d-t, egy egyszerűbb forgástest volt pár óra mire leszámolta, 320x240-be. :) most meg a telómon fut a c64emulátor:!D

#865 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 21:30

Idézet: VGabor - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 9:15

Kézeld el azt a helyzetet, ami kb. 10 évvel ezelőtt történt a kiadványszerkesztésben: az iskolai szakmák, amelyek a igényes kiadvány elkészítését végezték eltűntek:
1. olvasószerkesztó
2. korrektor
3. kéziratelőkészítő
4. tervezőszerkesztő
5. tipográfus
6. képszerkesztő
7. gyártáselőkészítő
8. nyomdai fotós
9. ny retusőr
10. szedő
11. mettőr
12. formakészítő
13. montírozó
14. nyomdai korrektor (és még néhányan)
= Adobe CS3 design collection
Ma az iskolai képzés a szoftvercsomag alkalmazását jelenti. Ne legyenek illuzióid...

Nincsenek illúzióim.De azért ne hasonlítsuk már az építész képzést/szakmát az előzőekhez.Ég és föld.Az építészet nem csak annyi, hogy a házat gépbe tesszük egy programmal.
Tervezni nem a gépen kell.Régen rossz, ha az ember azon tervez.Elő kell venni a jó öreg skiccpauszt, aztán cerkával nekiállni és annyi réteg pausz egymáson, amíg össze nem áll a dolog kerek egésszé.

Szerkesztette: carcass 2008. 11. 11. 21:35 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#866 Felhasználó inaktív   VGabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 07:10

Én sem ezt írtam. A skiccpausz meg addig marad, amíg nincsen hatékonyabb. Talán még nincsen hatékonyabb.
De ha végiggondolod a ckiccpauszozást, elég bizarr: a 6Bs vázlatot felszerkeszted milliméter pontosan, és ha nem stimmel mégsem a koncepció, vagy a gépen folytatod, vagy visszamész a 6Bs cerkához: így elmondva nem túnik nagyon hatékonynak :)
--

#867 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 08:20

Idézet: VGabor - Dátum: 2008. nov. 12., szerda - 8:10

Én sem ezt írtam. A skiccpausz meg addig marad, amíg nincsen hatékonyabb. Talán még nincsen hatékonyabb.
De ha végiggondolod a ckiccpauszozást, elég bizarr: a 6Bs vázlatot felszerkeszted milliméter pontosan, és ha nem stimmel mégsem a koncepció, vagy a gépen folytatod, vagy visszamész a 6Bs cerkához: így elmondva nem túnik nagyon hatékonynak :)

A hatékonyság nem a skiccpauszon fog múlni.Ha van jó ötleted, akkor nem kell sokat tökölni rajta, ha nincs, akkor lehet akármilyen géped, akkor se fog működni az egész, mert akkor meg csak ül az ember a monitor előtt és akkor hogyan is legyen?Fal ide, vagy inkább kicsit beljebb?Ajtó erre?Vagy inkább arra?Cerkával pár vonal, gépen CTRL, SHIFT, + ami kell.
Pont az a lényeg, hogy ha nem megy az első változat, akkor jöhet a következő és gy tovább.Azonnal le tudod rajzolni a gondolatodat.Ez géppel nem megy.Mire odajutsz, addigra elfelejted.
Nagyobb volumennél a moitoron nem is látod át az egészet rendesen.
A koncepcióban pont az a lényeg, hogy elméleti síkon álljon össze a dolog, amiben azért elég sok minden letisztul már a tervfeldolgozási szakaszra.Sok meglepetés akkor már nem érhet.Millimétereken nem múlik a koncepció.Amikor pedig megvan, akkor pauszon szépen át kell rajzolni egy vonallal, akkor tisztul a kép. Nem rögtön a 6B-s rajzot viszi fel az ember.
A tervezési fázisra időt kell szánni.
Hatékonyság ott kezdődik, amikor a terv feldogozásának kezdetétől a dokumentálásig tart.
Persze lehet rögtön géppel is csinálni.Volt/van egy igy dolgozó kolléganőm.Színvonalas munkát nem láttam még tőle.(ez persze tehetség kérdése is :) )
Mindenki más, akivel valaha is dolgoztam, pausszal kezdi.Legyen az csház vagy bármi más.

Bravo

#868 Felhasználó inaktív   wolfaud 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 10:59

Idézet: cps - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 21:15

3ds ablak ments mint, perspektívában megy csak

Szia a Mensd Mindt nél nekem nincs 3ds :( vagy mit kell elötte csinlni mer dwg az van

#869 Felhasználó inaktív   cps 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 11:52

1. pausz
2. gép
3. változáskor ugrás ismét az 1. pontra

ez így működik hatékonyan szerintem.

#870 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 20:03

Idézet: cps - Dátum: 2008. nov. 12., szerda - 12:52

1. pausz
2. gép
3. változáskor ugrás ismét az 1. pontra

ez így működik hatékonyan szerintem.

Hátja, valahogy így. ;)

Bravo

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »