Köszi szépen a tanácsot, de ismétlem, számla kell a fényképezőről. Kizárt, a használt.
Amúgymeg... hidd el, hogy egy canon1000d is elég lenne nekem. Jelenleg Prágában egy ilyet használok:

Nikon coolpix 775. És hiszed vagy sem, elégedett vagyok vele, de komolyan. Kifejezetten szeretem ezt a kis gépet, szóval valszleg meg is fogom tartani, mert amikor nem fotózni megyek akkor is mindig nálam van. Ha bővebb gatyában vagyok, akkor gatyazsebbe is betudom vágni és egészen szép képe is van, összehasonlítva a panasonic FZ28-al.
Szóval nem kell túlspilázni a dolgot. Nekem egy kezdő gép kell, ami hobbi alap célokra jó. Hogy eltudjam dönteni kell-e nekem komolyabb gép. Ha kell, lecserélem, ez meg megy faternak. Ha meg ez bejön és tetszik, akkor meg királyos.
ui, Prágában naagyon jó fotós idő van. Baromira szép havas utcák, épületek és nagyon szép megvilágítás. Homogén fátyolfelhős az ég, és úgy működik mint egy iszonyat nagy derítő, és árnyékok szinte nulla, csak diffúz fények. Tetszik, most nagyon kaparom a falat, hogy nemtudok kimenni dolgozni és itt görnyedek a számítógép előtt.