Idézet: RiCS - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 6:59
http://blog.vincentlaforet.com/2008/09/20/...o-our-industry/
Mellesleg a videózás számomra azért érdekes lehetőség az 5d-ben, kíváncsi vagyok videózásban mit tud nyújtani az üvegek által kínált rajz és a szűk éles tartomány.
Hát szerintem azt fogod látni, mintha valami komolyabb videós felszereléssel próbálkoznál. Ott lehet a mélységélességgel játszani, ott lehet "fotografikus" elemeket mozgóképre applikálva igazi álleesős felvételeket alkotni. Itt ugye annyi különbséggel, hogy míg a profi videós felszerelésnél a mozgókép finomhangolása is adott és jó az üveg, itt az előbbi nincs meg ugyan, de az utóbbi opcionálisan igen.
Szóval be kell hogy lássam és kihirdessem: tévedtem. A mozgókép nem teljesen hülyeség ebben a fényképezőgépben és van rá piac. Csak én beszűkült fejemmel ezt nem akartam megérteni elsőre.
Komoly masina lesz ez, még akkor is igaz ez, ha a Nikon sok ötletet már megvalósított korábban. Ugyanis ha valaki eladta a lelkét a Canon-ördögnek az üvegek miatt akkor számára a sok jó ötlet a Nikon gépekben egészen addig "láthatatlan" amíg meg nem jelenik a saját formátumában (vagy bugyrában, ahogy vesszük).
Üdv!

Súgó
A téma zárva.