Nekem még valami tört havi számláról is magyaráztak,dehát sehol semmi
Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors
Elküldve: 2007. 07. 12. 20:45
Nekem még valami tört havi számláról is magyaráztak,dehát sehol semmi
Elküldve: 2007. 07. 14. 12:58
Én a másfél hónap alatt eddig kb. 20-25Gb-t interneteztem, rapidshare, youtube, stb. eddig nem szólt semmit a voda, tehát valószínüleg igazat beszélnek a P2P szűréssel kapcsolatban, nem kötözködnek ha mással léped túl az 5Gb-t. Nekem az első modemem sajnos hibás volt, és féltem visszavinni, mert lecseréltem rajta a firmware-t a Vista miatt, de kiderült, hogy emiatt nem veszik el a garancia, szó nélkül kicserélték.
Elküldve: 2007. 07. 14. 16:29
Idézet: gergo66 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 12:58
Én a másfél hónap alatt eddig kb. 20-25Gb-t interneteztem, rapidshare, youtube, stb. eddig nem szólt semmit a voda, tehát valószínüleg igazat beszélnek a P2P szűréssel kapcsolatban, nem kötözködnek ha mással léped túl az 5Gb-t. Nekem az első modemem sajnos hibás volt, és féltem visszavinni, mert lecseréltem rajta a firmware-t a Vista miatt, de kiderült, hogy emiatt nem veszik el a garancia, szó nélkül kicserélték.
Na, ezt örömmel halljuk
Megkérdezhetem mi az, h baja volt?
Illetve nekem teljesen kiszámíthatatlan a letöltési sebesség annak ellenére, hogy majdnem full a térerő. Néha jön 200k-val is pár másodpercre, de utána vissza 50-30-20-ra. Ja és ftp-nél egy csomószor megszakad a kapcsolat. Nektek mennyire stabil a letöltés?
Elküldve: 2007. 07. 14. 18:28
Elküldve: 2007. 07. 15. 17:50
Én a másfél hónap alatt eddig kb. 20-25Gb-t interneteztem, rapidshare, youtube, stb. eddig nem szólt semmit a voda, tehát valószínüleg igazat beszélnek a P2P szűréssel kapcsolatban, nem kötözködnek ha mással léped túl az 5Gb-t."
Ez valóban megnyugtató információ
A másik meg..a Pin kikapcsolása..
megpróbáltam úgy hogy Mucsoo mondtad , de nem fogadta el, akkor is kérte... az ügyfélszolgálaton azt modnták hogy ezt nem lehet kikapcsolni, mert biztonsági okokból midnig fogja kérni..
Gondolom van más program, de én nem merek bügykölni, mert csak elrontanám...
Elküldve: 2007. 07. 15. 22:41
Idézet: magnolia - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 17:50
Én a másfél hónap alatt eddig kb. 20-25Gb-t interneteztem, rapidshare, youtube, stb. eddig nem szólt semmit a voda, tehát valószínüleg igazat beszélnek a P2P szűréssel kapcsolatban, nem kötözködnek ha mással léped túl az 5Gb-t."
Ez valóban megnyugtató információ
A másik meg..a Pin kikapcsolása..
megpróbáltam úgy hogy Mucsoo mondtad , de nem fogadta el, akkor is kérte... az ügyfélszolgálaton azt modnták hogy ezt nem lehet kikapcsolni, mert biztonsági okokból midnig fogja kérni..
Gondolom van más program, de én nem merek bügykölni, mert csak elrontanám...
Én már el se indítom a vodásat, tök hülyeség...
A pin-t akkor csináltad jól, ha amikor telefonba teszed a simet és bekapcsolod, az se kéri. Az ügyfélszolgálatosra mosmá' nem mondok semmit..
Látom töltitek a programot, írjatok már légyszi visszajelzést, kinek ment és kinek nem. Köszi!
Elküldve: 2007. 07. 16. 09:57
Elküldve: 2007. 07. 21. 23:15
a telefon is 3 G -s es de elvileg a ketyere is tudja vagy nem :confused:
Elküldve: 2007. 08. 07. 23:38
gergo66 írta:
Idézet
az a kérdésem, hogy mi a legfrissebb szoftver? a CONNECT NOW-nak van frissebb, mint az 1.0r9, vagy pedig a VMC Lite?
ha ez utóbbi, akkor megosztanám néhány tapasztalatomat/problémámat.
pár jó pont, hogy a CONNECT NOW-hoz képest már kapott SMS küldési, illetve APN beállítási lehetőségeket. a forgalom skálázásával sincs gond, bár az összes forgalmat Kbyte-ban kiírva sehol sem találom...
ami viszont nagyon nem tetszik, hogy a VMC telepítése után a modemre feltesz egy autorun.inf-et, ami persze természetes, ha az ember először használja számítógépén és elvárja, hogy automatikusan induljon a progi. próbáltam átnevezni, de "hatóságilag tilos"
aztán vizsgálódtam és rájöttem, hogy bár a telepítés során létrejött egy Program Files mappa a proginak, azonban a mappa csak a progi bizonyos komponenseit tartalmazza, az indító fájlt nem. magyarul: a vodás progi a modemről indul...
ebben csak az a szemétség, hogy ha én windowsból manuálisan akarom betárcsázni a kapcsolatot, akkor ki kell kapcsolnom az automatikus lejátszást (ami nem egy egetrengetően fontos dolog, de akkor is...), mivel ahányszor rádugom a gépre a modemet, elindul a VMC Lite és ráadásul nem is túl gyorsan (gondolom amiatt, hogy a modem háttértárából indul).
azt nem is kell mondanom, ha fut a VMC (még ha nem is vagyok kapcsolódva a netre), akkor nem lehet manuálisan betárcsázni.
jó, gondoltam akkor majd bezárom a VMC-t ha végre elindult és nyomom manuálisan. igen ám, de ha az ember bezárja a progit, akkor megszabadul a modemtől is... magyarán USB háttértárként/CD meghajtóként működik tovább a kütyü, de a modem funkció megszűnik. tehát a betárcsázás megint nem lehetséges, mert nem érzékeli a hardvert...
ezt csak egy kiadós kihúzással/visszadugással lehet orvosolni, de akkor kezdődik az egész autorun mizéria előlről.
na most a fő kérdéseim a fentiekből adódnak:
1. megéri e vesződni a manuális tárcsázással, annak fényében, hogy a progi kapott SMS/APN opciókat?
2. a manuálisan tárcsázott kapcsolat és a vodás progival indított kapcsolat között van e eltérés gyorsaságban/minőségben?
3. a kapcsolat ideje alatt a háttérben futó VMC mennyire lassítja a gépem? vagy a manuálisan indított kapcsolat is hasonló erőforrásokat igényel?
köszi előre is az ötleteket, tapasztalatokat!
gergo66-tól pedig kérdem:
a VMC Lite-ra cserélted az eredeti vodás szoftvert? ha igen, te hogyan oldottad meg az automatikus indítás problémáját?
Elküldve: 2007. 08. 08. 09:02
Szerk: már megvan
Szerkesztette: mucsoo 2007. 08. 08. 09:09 -kor
Elküldve: 2007. 08. 08. 14:47
letöltöttem a progidat is, de azt írja, hogy nem találja a modemet, amikor el akarom indítani.
ez attól lehet, hogy frissítettem a modem driverét?
egyébként mikor írtad, hogy a gyártó szoftverét is használtad, akkor a huawei mobile connect-re gondoltál?
és végül még egy tapasztalat:
feltelepítettem ezt a huawei mobile connect-et, de miután láttam, hogy a VMC is tud sms-t, meg apn-t, meg ki lehet benne kapcsolni a pin kérést, uninstalláltam. erre ő leszedte a modem drivereit...
persze anélkül nem működik a dolog, ezért kihúztam-bedugtam, hátha a modemről újra telepítődnek a driverek. nem így történt
újra kellett raknom a huawei szoftverét.
mindegy, csak gondoltam megemlítem...
Elküldve: 2007. 09. 05. 07:57
én segitséget szeretnék kérni mert már tele a puttonyom a voda kütyüvel. 2 gépen használom ugy hogy felraktam az én gépemre és ezen keresztül megy ki a gyerekem gépe nála megy minden msn net oldalak betöltödnek és szuper. viszon nálam a másik gépen csak az msn és néha néha a net is megy magyarul nem nyilnak meg az oldalak,csak hébe-hóba. már ott kezdödik a dolog hogy bootoláskor alig akar felállni a gép nem hogy még a modem is csak nagy nehezen tölt be.arról nem is beszélve hogy állandóan el dobálja a modemet a gépem és órákig nem tudom vissza varázsolni. próbáltam hátha a másik gép zavarbe de nem semmi köze ha megy hanem megy akkor is szórakozik a net nálem. háromszor ujra huztam a gépet három féle cuccal is és mindig ezt csinálja ha épp kedve van akkor megy rendessen és nincs vele gond de ha el száll akkor vége. már ugy is csináltam hogy nem tettem fel a gépre semmit csak hangkártya és videó drivert és ugy is kuka volt .mondjatok ötletet hogy tegyem fel mert nekem nem megy . viszont a másik gépre feltettem és ugy is hasit mint állat pedig az egy szakadt 600-800 cerka nem is tudom már.
köszi elöre is a segitséget.
stephenx@freemail.hu
Elküldve: 2007. 09. 13. 13:06
Nekem is van egy ilyen (vodás 2 éves hűség stb cuccom).
Szétolvastam a fejem és még mindig nem tiszta előttem, hogy a voda szempontjából most mi p2p
és mi nem. Megoszló vélemények vannak a You Tube-ról is, ami teljesen érthető.
–––Végül is most mit érdemes használni, hogy ne válj „extrém felhasználóvá”?
Más érdekesség:
Eddig még nem olvastam senkitől e jelenséget de nálam van.
Minden bekapcsolásnál a gépem a huawei-ről akar bootolni, ha csatlakoztatva van.
Kihúz, bootól és újradug a wind. felállta után.
Türelmes ember vk. de nem annyira, h ezt két évig minden egyes bekapcsolás után megtegyem.
Bios-ban az elsődleges és másodlagos boot a hard lemez-re van állítva.
Tudom, h meghajtóként ismeri fel a gép a huaweit de ha nem arról bootoltatom a gépet miért akar ő pont arról bootolni?
–––Valaki tud nekem valamilyen megoldást mondani a furcsa bootolásra?
Lehet, h én vk. a béna.
Előre is köszönöm.
Szerkesztette: kajesz 2007. 09. 13. 13:08 -kor
Elküldve: 2007. 09. 14. 06:57
Idézet: kajesz - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 14:06
...Megoszló vélemények vannak a You Tube-ról is, ami teljesen érthető....
Idézet INNEN.
Idézet
Pl.: E-mail (csatolmányokkal), böngészés, hírportál olvasás, webes és FTP letöltés, internetetes video (pl. YouTube), on-line rádio, internetes telefon, chat, csatlakozás vállalati hálózathoz.
A másik problémád szerintem valami rossz BIOSbeállításból ered.
Boot priority vagy valami ilyesmi.Szerinem csak a HDD-t engedélyezd és az is csak 1x szerepeljen!
Szerkesztette: chris77 2007. 09. 14. 06:59 -kor
Elküldve: 2007. 09. 14. 12:43
Idézet: chris77 - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 6:57
A másik problémád szerintem valami rossz BIOSbeállításból ered.
Boot priority vagy valami ilyesmi.Szerinem csak a HDD-t engedélyezd és az is csak 1x szerepeljen!
Kilépek és menézem a bios-t jobban
Elküldve: 2007. 09. 16. 18:36
Idézet: mucsoo - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 23:41
Látom töltitek a programot, írjatok már légyszi visszajelzést, kinek ment és kinek nem. Köszi!
Én most töltöttem le.
Sajna ezt a választ kaptam:
Csatolt fájl:
-
nomodem.JPG (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2007. 09. 25. 15:19
Idézet: fcseh - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 13:38
Szia!
Köszi, h próbálsz segíteni de le van tiltva az USB-ről való boot.
És a hardról való boot is csak egyszer van engedélyezve a többi mind le van tiltva, mégis látok csodát és a Huawei-ről szeretne még mindig bootolni.
Elküldve: 2007. 09. 26. 07:20
Idézet: fcseh - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 14:16
http://fileforum.betanews.com/detail/Spybo...oy/1043809773/1
Valahogy nem egészen értem a Vodát!!!
Szia!
Ezt kifejtenéd bővebben?Mármint azthogy milyen voda software? :confused:
Egyébként nálam ,szűz' windowson nincs vele semmi gond.
Ellenben a már mindennel -de legfőképp DaemonTools-al- megtűzdelt rendszeremen hasonló lassú csatlakozást figyeltem meg(ezért én le is tiltom csatlakozás előtt).
De kihúzni egyszer sem kellett nekem,max. várni olyan 3-4 percet.
A legkönyebben úgy lehet leellenőrizni,hogy mikor szabadult fel a modem,hogy a virtuális meghajtó megjelenik-e és láthatóvá válnak a rajta lévő file-ok.Én ilyenkor szoktam csatlakozni és gyönyörűen működik utána minden.
Megszakadni pedig még egyszer sem szakadtam meg (csak ha én így akartam
Szerintem a kollégádnál valami térerőprobléma miatt lehetett ez.
Milyen színben világít a modeme?
Olyan viszont már előfordult ,hogy lejjebb csökkent a sebességem,de az is csak szerintem a technológiából adódik,úgyanis visszavesz a sebességből ,ha látja hogy nem használod ki.
Szerkesztette: chris77 2007. 09. 26. 07:22 -kor
Elküldve: 2007. 09. 27. 06:11
Idézet: fcseh - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 15:27
Térerő probléma könyen elképzelhető a hegy tetjén. Ráadásul allig lakott környék.
Hol kéken, hol zölden világit a led a modemen.
És az hogyan jelez? :confused:
Amíg türkisz színben nem világít,addig nincs HSDPA kapcsolat.
A zöld a lexarabb GPRS,a kék pedig max 3G,úgyhogy nagy csodát így ne várj!!
Az alig lakottsághoz nem sok köze van,sőt kevesebben lopják a rendelkezésre álló cellát!!
Vista-val pedig gyönyörűen megy csak győzd megtalálni a honlapjukon a drivert hozzá!! :Đ
Én most kb.15 percet kerestem,de nem találom sehol.De tudom hogy van,mert már egy cimbimnek megcsináltam egyszer.
Annyi az egésznek a nagy hátránya ,hogy utána XP-n nehezen lehet beröffenteni(de megoldható)!!

Súgó
A téma zárva.