HWSW Informatikai Kerekasztal: Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 16. 02:00

üdv beleolvastam a topikba de nincs energiam vegig turni igy inkabb kerdezek

mostanában fél terákat forgalmazok adsl-el havonta (hd filmek) de belegondoltam ebbe a vodásba hogy milyen kellemes lenne...
a torrent kérdést kiküszöbölném egy seed szerverrel szóval gyarkolatilag havi sokszáz giga ftp forgalmat látnának :cool: ezzel a modszerrel van valami problema? sőt még olcsobbb és gyorsabb is lenne mint most (11400 helyett 5-6k(nemtom most mennyi a vodanet) + seedszerver ára

és még egy kérdés, az MSN-es file kildés is p2p, azt is nézik? mert ha CSAK ftp-zek és az oké nekik, de aztan atküldenek egy byteot msn-en p2p módon (ha jol tudom csak akkor csatlakozik a masik gép ip-jére a gépem) akkor egyböl kongatnak? megoldható hogy ne küldjön senki semmit, ezen ne muljon
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#202 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 16. 08:24

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 2:00

üdv beleolvastam a topikba de nincs energiam vegig turni igy inkabb kerdezek

mostanában fél terákat forgalmazok adsl-el havonta (hd filmek) de belegondoltam ebbe a vodásba hogy milyen kellemes lenne...
a torrent kérdést kiküszöbölném egy seed szerverrel szóval gyarkolatilag havi sokszáz giga ftp forgalmat látnának :cool: ezzel a modszerrel van valami problema? sőt még olcsobbb és gyorsabb is lenne mint most (11400 helyett 5-6k(nemtom most mennyi a vodanet) + seedszerver ára

és még egy kérdés, az MSN-es file kildés is p2p, azt is nézik? mert ha CSAK ftp-zek és az oké nekik, de aztan atküldenek egy byteot msn-en p2p módon (ha jol tudom csak akkor csatlakozik a masik gép ip-jére a gépem) akkor egyböl kongatnak? megoldható hogy ne küldjön senki semmit, ezen ne muljon

Az első kérdéskörhöz nem tudok mit hozzászólni, nem torrentezek, nem tudom a seed szervert ki tudják-e szűrni.

Az MSN-nel meg nincs baj, ugyanis a többszálú le és feltöltést figyelik. Rákérdeztem üfszen konkrétan, messengerrel nincs gáz.

Ja és hogy a brébe nézel meg fél terányi hd filmet egy hónap alatt, az akárhogy számolom legalább 100 filmet jelent. És hogy a jó égbe nem koppintanak a te orrodra ezzel az extrém letöltéssel????

#203 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 09:51

FireShadow:

A mobil netszolgáltatás nem igazán arra való hogy havi száz gigákat forgalmazzon egy előfizető. Átlag havi 3-5GB-ra méretezhető ez a szolgáltatás, ennyit enged a technológia. Később majd ha fejlődik, ez növekszik majd valahova a mostani vezetékes szélessáv tartományába. A vezetékes szélessávot meg úgy átlag havi 20-30GB-ra lehet méretezni, az sem a havi sok száz gigáról szól.

Ha már mindenképp ennyit akarsz tölteni akkor javaslom maradj ADSL-nél, az alkalmazott technológiából kifolyólag ott okozzák a legkisebb problémát a kiugróan nagyfogalmú előfizetők. A kábelnet ilyen szemponból rosszabb technológiai körülményeket biztosít, az osztott közös sávszél esetén az ilyen nagyforgalmú ügyfelek igen sok problémát okoznak a szolgáltatóknak és a többi ügyfélnek is.(ezért a fibernetet sem javaslom) Mobil technológia esetén pedig a legalább egy nagyságrenddel még korlátozottabb osztott közös sávszél miatt ez még kiemeltebben így van.

#204 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 10:01

Mosolygyár:

A késleltetést az előfizetői mobil eszköz és a bázisállomás között az alkalmazott technológia és az ahhoz köthető jelkódolási jellemzők határozzák meg, nem a sebesség. Ez HSPA-nál úgy 70-100 ms közé teszi a minimumot. Persze ennél több bármikor lehet, akár terheltség, akár egyéb további hálózati kapcsolódásból eredő késleltetés miatt.

A HSPA+ vagy Evolved HSPA lesz majd a következő ahogy csökkenhet a minimum késleltetés úgy 25-50ms tartományba. Szerintem év végéig még jönnek a 14.4 Mbps-es HSPA eszközök, a HSPA+ inkább majd jővőre valószínűbb. Ott kódolástól függően 28.8, 43.2 Mbps oszott közös jelsebességet lehet majd elérni.

Az újabb technológia ugrás pedig majd az LTE lesz úgy 2011-től, ott már 10 ms alatt minimum késleltetés várható. Persze ezek a technológia minimumok, a gyakorlati értékek azért ennél jellemzően magasabbak lehetnek. Az LTE már 100-150 Mbps közös osztott jelsebességet ad majd, ami később további lépésekben nagy valószínűséggel felkúszik majd az elméleti maximum 326 Mbps-jéig.

#205 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 10:43

Shabba: Köszi az infókat, hú hhát röpködnek itt a jövőbeli gigabitek, csak éljek jó sokáig, hogy láthassam (és élvezhessem) :)

"A vezetékes szélessávot meg úgy átlag havi 20-30GB-ra lehet méretezni,"

Azért ezzel nem igazán értek egyet, nekem mondjuk munkából fakadóan kapásból 60-70 giga a forgalmam és még akkor nem ejtettünk szót a magyar átlag "kispisti"ről akinek minden új filmje játéka megvan (természetesen warezról), szóval alapból szerintem nem véletlenül határozzák meg a fair use-nál azokat a többszáz gigás korlátokat (tíonlájn asszem 150giga, upc 250 giga/hó) És ha ennyit engednek, gondolom el is bírja a háló.

" A kábelnet ilyen szemponból rosszabb technológiai körülményeket biztosít, az osztott közös sávszél esetén az ilyen nagyforgalmú ügyfelek igen sok problémát okoznak a szolgáltatóknak"

Nos én 2 évig chellós voltam, használtam a netet tisztességgel akkor is amikor eltörölték (na jó nagyon-nagyon kitolták) az adatforgalmi korlátot és soha nem tapasztaltam lassulást a sávszélben. Szóval a szolgáltatón múlik, hoogy mit bír illetve enged a rendszer. Itt a kisseb kábelnetes, mikrohullámús szolgáltatók a gázosak, ha van alternatíva kerülni kell őket messzire.

Summa summárum szerintem ma már elvárható egy szélessávú szolgáltatástól, hogy tisztességes adatmennyiséget mozgathass ha már a sávszél megvan, pláne ha azt mondjuk munkára használod, megkönnyítendő az életed. Szóval Respect a Vodának a korlátlanságért...:)

#206 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 11:10

Idézet: Mosolygyár - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 8:24

Ja és hogy a brébe nézel meg fél terányi hd filmet egy hónap alatt, az akárhogy számolom legalább 100 filmet jelent. És hogy a jó égbe nem koppintanak a te orrodra ezzel az extrém letöltéssel????

egy 1080p film az olyan 8 gigáról indul 15 gigánál nagyobbat nem láttam ez x264 kodekkel. ha csak ezt töltök akkor az 30-50 film, napi 2 az nézhetö.. de van 42giga körüli full bluray de az már kb overkill..
de sorozatokat is töltök ott mar sokkal meglepöbb mikor egy 20 perces sitcom 2 giga :D es vannak ilyen napjaim akikor nagyon unatkozom és 18 ora alatt 24 epizodot megnezek  :Đ (non stop)
szóval összejön könnyedén..
rám lehet fogni hogy sznobság de ha megtehetem miért ne? meg nehogy mar egy fel eves gépen, joféle hangfalszettel, nagy wide monitorral ~600x250-es dvdripeket bámuljak szököevkor 5.1es hanggal.. b.ssza a szemem ha nem "éles" a kép.. persze még igyis rávetemedek pár régebbi sorira SD-ben pl x-akták. olyankor igyekszem minél messzebbröl nezni. de ne terjünk el a témától

nem tudom miért nem kapnak el lehet mert aranyügyfél vagyok mert 5éve folyamatosan fizetem nekik az akkori havidijat (tonlány)

jó hát akkor ez a voda net ez várat magára :)
de ha notebookom lesz meg jóféle telefonom akkor belefér simán.. főleg hogy ez gyorsabb lesz/van mint a mostani szóval böngészni ezt kell hasznalni, letölteni meg a jólbeváltat. és ez nem olyan horribilis hogy ne tudjam a 2 netet egyszerre fizetni.. belegondolok akkor a letöltés igy nem fogja lehuzni a böngeszes sebességét. nah, hawaii :) szeressük a vodát. csak már tartsak ott, amiket tervezek

japánban nem tudjatok hogy hol tart ez a technologia ott már lehet e ugy hasznalni ahogy én elképzeltem?

Szerkesztette: FireShadow 2008. 06. 16. 11:17 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#207 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 11:21

Amúgy kedves régebbi vodás korlátlannetes kollegák, kinek mi volt eddig a maximum havi adatforgalma?
Kíváncsi lettem... :)

#208 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:04

Valaki segítsen! Most akkor lehet korlátlanul letölteni Rapidshare-ről vagy nem? THX

#209 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:19

Egyáltalán ha letöltök Rapidshare-ről és 5 gigán felül vagyok akkor már küldik a levelet ?! THX

#210 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 01:47

a jövő
betegség  :eek:  :cool:
szóval igy belegondol az ember hogy már mostanság ekkora értékekkel dobálóznak és ezt standardizaljak mi lesz ebböl pl 10 év mulva? vagy 20? extra simán jön majd gigabites net a telónkról? a teló fogja venni az xtreme definition (2560x1600) tv adast amit ugyancsak wireless modon ad at az XDTV-nknek.. hajjajj

Szerkesztette: FireShadow 2008. 06. 17. 01:49 -kor

#211 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 07:51

Ááááááááááááááááááááá !!!!

Valaki segíthetne MÁÁÁÁÁÁÁ !!!! [COLOR=blue] :banghead:

#212 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 09:56

Idézet: switch007 - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 7:51

Ááááááááááááááááááááá !!!!

Valaki segíthetne MÁÁÁÁÁÁÁ !!!! [COLOR=blue] :banghead:

a rapidshare nem torrent, nem többszálon töltessz, na mi a megoldás?

Tőttögessé'!    :D

#213 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 11:18

Egészen egészen biztos ! Mert én már olvastam mindent erröl a dologrol, de ha egészen egészen biztos vagy benne akkor köszi a felvilágosítást!
:respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :dj:  :up:

#214 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 11:41

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 1:47

a jövő
betegség  :eek:  :cool:
szóval igy belegondol az ember hogy már mostanság ekkora értékekkel dobálóznak és ezt standardizaljak mi lesz ebböl pl 10 év mulva? vagy 20? extra simán jön majd gigabites net a telónkról? a teló fogja venni az xtreme definition (2560x1600) tv adast amit ugyancsak wireless modon ad at az XDTV-nknek.. hajjajj

Ez azért nem ilyen 1xű. A végponti csatlakozás lehet hogy wireless lesz, de mindennek az alapja az optikai kábelek nagy sávszélességű adatátvitele, aminek igen sűrűn szőve ott kell lennie mindenhol, mert a nélkül a wireless semmit nem ér.

A wireless problematikája ugyanaz, mint a réz alapú vezetékes szélessávé. Ahhoz hogy növelni lehessen a sebességet, egyre közelebb kell hozni az előfizetőhöz az optikai végpontot, hogy a réz vagy wireless szakasz egyre rövidebb legyen. A rövidebb szakaszon aztán nagyobb frekvencia tartomány felhasználva nagyobb sávszélt lehet elérni. Ehhez viszont igen sűrű szövésű, nagy sebességű és megfizethető árú optikai hálózat kialakítása az alapfeltétel, mert a nélkül működésképtelen az egész.

A HSPA hálózatok 5 Mhz széles sávot használnak, az LTE-nél ez 20 Mhz-re bővül, a sávszélesség emelés nem csak jobb, hatékonyabb kódolással éri el, hanem úgy hogy egyre jobban szélesítik a felhasznált frekvencia tartományt. A 4G-s rendszereknél már 100 Mhz széles freki sávval terveznek. Na most innentől csupán bele kell gondolni. Ha egy bázisállomás 3 irányba szór az 3x100 Mhz. Ha van 3-4 mobil szolgáltató az már 4x3x100 Mhz. Vagyis 1.2 Ghz freki sávszél kellene hozzá. Egyértelmű hogy 1Ghz alá ez fizikai képtelenség betolni, de még a ma használt 1.8, 2.1 Ghz sávok környékén sem találni ennyi szabad frekvenciát. Márpedig az alacsony frekvenciákat lehet gazdaságosan üzemeltetni, mert nagy távolságok fedhetők le vele és átmennek a falon így a beltéri lefedettség is jó.

4G-nél az újabb probléma lesz hogy ilyen nagy freki sávnak helyet találni igen nehéz, olyan freknciákkal amik gazdaságosan nagy területet fednek le és belső lefedettséget is adnak. Nagy valószínűséggel ezek már a 60 Ghz-es sáv környékére fognak kerülni, ez pedig nem megy át a falon, az eső, köd, hó is sokkal jobban zavarja mint a mostani alacsony frekiket, ráadásul a hatótávolsága is nagyon minimális, szinte száz méterenként kellene mobil adótornyokat telepíteni, optikai kábeles uplinkkel.

A jővőben biztos hogy nagy sebességű mobil átvitelek lesznek, de az valójában inkább optikai kábel alapú vezetékes átvitel lesz, a wireless rész csak alig pár száz méterre fog korlátozódni vagy még annyira sem.  Ehhez minden sarkon ott kell majd lenni egy optikai kábelvégnek, aminek a végére egy mini mobil bázisállomást kell telepíteni, ami mondjuk csak egy utcarészt fed le, aztán ezt száz méterenkét ismételgetheti a szolgáltató. A lakásokba ugyanúgy be kell húzni az optikát hogy belső lefedettségnél tudja mire kapcsolódni a mobil eszköz. Lehet hogy a lakás minden szobájába el kell helyezni egy mobil bázisállomást, hisz a magas frekik még a szomszédos szobából sem jönnek át a falon. Szóval nem olyan 1xű ám ez ahogy gondolod. Drága kialakítás, aminek meg kell várni az idejét amire már olcsón és gazdaságosan kialakítható technológia elérhetővé válik. Persze idővel minden felmerülő technikai problémára születik megoldás, csak ki kell várni az idejét.

Egyébként lehet hogy így elsőre soknak tűnnek ezek a sávszélességek, de azt is kalkuláld bele hogy a jővőben a mobil elérhetőséggel rendelkező személyek száma is megsokszorozódik és egy személynek akár több mobil eszköze is lehet. 300 Mbps soknak tűnik, de ez havi szinten úgy 60 terabyte-nyi adatforgalomnak felel meg egy optimális kihasználtsági szint mellett. Ha 200 ember között ezt leosztod, akik az adott cellában osztoznak ezen a sávszél kapacitáson akkor az már csak 300 gigabyte/hó.  Ez úgy durván 10x-e a mai vezetékes átlagnak, ami persze pár év múlva közel ennyire fog hízni. Viszont mobilban ez csak 5-6 év múlva várható és addira a vezetékes ezt hasonlóan fölül fogja múlni legalább egy nagyságrenddel ahogy most.

És azzal is számol hogy a szolgáltatók sosem az extrém userek használati szokásaira fogják méretezni a hálózataikat, így egy extrém usernek mindig kevésnek fogja érezni amit kap. A szolgáltatók tömegterméket értékesítenek, amiket a tömegigényekhez mérten lőnek be, a kapacitásokat is ennek megfelelően méretezi, pont azért hogy árban is olyan szintet tudjanak elérni ami a tömegek számára is megfizethető. Márpedig ez a tömeges számára megfizethető árszint az alapja mindennek, jellemzően 5-10 ezer közötti ár ami még eladható, minden ennek van alárendelve. A bevételek meghatározzák a költségek nagyságát, a költségek pedig meghatározzák adott időpont technológia háttere mellett, ebből a pénzügyi keretből milyen technológiával, mekkora áteresztő képességű hálózatot lehet kialakítani. A hálózat áteresztő képessége és a userek számossága pedig behatárolja az egy userre eső havi adatátviteli forgalom nagyságát. Ennek a forgalomnak a nagysága pedig behatárolja a lehetőségeket, azt hogy milyen alkalmazásokat lehet nyújtani azon a hálózaton, a nélkül hogy azt túlterheljék.

#215 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 11:57

Idézet: gyurxi551 - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 8:19

No, emberek, köszi mindent, én szúrtam el alapvetően, mert nem voltam elég tisztafejű.
A lényeg, hogy rapidshare -ezni lehet! Minden mehet 121112323 GByte -ig. DE HA egy adott hónapban akár csak 1 bitet is torrenteztél akkor kapsz felszólítást. Ha következő hónapban is van 1 bit torrent, akkor autó átkerülsz az 5GB-os csomagba  ÉÉÉS innentől akár +6 giga sima "youtube"- ozás is kemény pluszpénz.
Lehet ezt mindenkinek világos volt, nekem nem...  :confused: 
AZ viszont, hogy erről csak utolólag értesülök ez igenis a Voda és/vagy a Posta hibája!!!
A Voda ezt válaszolta nekem:

"[...]Levelében jelzi, hogy egyik felszólító levelünket sem kapta kézhez, melyben az extrém használatról, majd a tarifacsomag átváltásáról tájékoztattuk. Ezzel kapcsolatban fontosnak tartjuk elmondani, hogy az ebben a témában küldött leveleink ajánlott küldeményként kerülnek kézbesítésre ügyfeleink részére.

Amennyiben a nyilvántartásunkban szereplő levelezési cím megegyezik az Ön címével, úgy abban az esetben a Magyar Posta területileg illetékes kirendeltségéhez fordulhat panaszával. [...]"

:think:
evvan  :omg:
cumi

Akkor egész nyugodtan tolhatom a Rapidshare-t !?

#216 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 12:58

Idézet: shabba - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 11:41

...

:respect:
én már akkor boldog lennék ha optikai kábel futna be a házba  :)
egyébként biztos kitalálnak valamit amire most még nem is merünk gondolni se hiszen ebböl (is) áll a fejlödés
ami itt 20 éve elképzelhetetlen volt, azt most már nem az. ugyanigy nem tudjuk épésszel elképzelni hogy a mostani tech hatarat feszegetve mi lesz 10-20 év mulva és nem is lehet mert nem a mostani technologiat fogjak hasznalni hanem valami egész ujat.. szerintem
de jó sokat irtál, szeretem a hosszu postokat :)

#217 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 15:36

Idézet: Mosolygyár - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 9:56

a rapidshare nem torrent, nem többszálon töltessz, na mi a megoldás?

Tőttögessé'!    :D

TUTKÓRA! KAJAKRA!? :strong:

#218 Felhasználó inaktív   switch007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 15:44

Ha online rádionál Streamripperrel(winamp plugin) ZENÉT rippelek azt szabad?  :think:  :think:  :think:

#219 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 22:32

Idézet: switch007 - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 15:44

Ha online rádionál Streamripperrel(winamp plugin) ZENÉT rippelek azt szabad?  :think:  :think:  :think:

Most tényleg felsorolod a másfélmillió netes progit, hogy mit szabd és mit nem?

Tedd amit én, írd össze a progikat amiket használsz, hívd fel az ügyfélszolgálatot, vagy küldj nekik egy mailt, és kérdezd meg.

Közben (vissza)olvasgatom ezt és még pár másik fórumot és nagyon nem értem az embereket. Egy része csak azon filozofál, hogy már milyen fejlesztések lesznek, meg mikor lehet már torrentezni, vagy csak egyszerűen álmodoznak arról, hogy milyen fasza is lesz majd 10-20-30 év múlva.

A másik rész rinyál folyamatosan, miért van torrent tiltás, jajj nem stabil néha a sávszél.

Én ezzel kapcsolatban csak annyit gondolok, hogy 10 éve még kispárnát szorítottam a visító 56.6k modemre (akkor ez nagyon csúcs volt) éjszaka, hogy a 170 forintos matáv kedvezménnyel tudja sunyiba netezni, 25-30 perc alatt letöltsek egy mp3at, persze úgy hogy a család ne vegye észre a virrasztást.

A minap pediglen kiültem egy órára a fehérvári csónakázó tó partjára, kávézgatás közben indexet olvasgattam, youtube videókat néztem és mintegy mellékesen közben ftp-ről az aznapi munkám anyagát is letöltötte a gép. Mindezt egy vonalas netkapcsolattal szemben abszolút versenyképes árú szolgáltatással kvázi korlátlanul. Tanuljuk már meg értékelni azt ami van.

A torrentet sirató letöltőmestereket sem értem. Dobálóznak a terabájtnyi adatokkal és sír a szájuk folyamatosan. Félreértés ne essék néha én is töltök le filmeket, zenéket. Ha jó a film megveszem dvd-n, ha szar akkor megy a lomtárba (onnan meg a semmibe...) Nekem ne magyarázza meg senki, hogy normális dolog egy hónapban több száz órányi filmet letölteni, és hogy ezek az emberkék napi 3-4 filmet megnéznek. Ez is egy ugyanolyan függőség mint a cigi, tölt mint az állat és örül, hogy neki bezzeg mindene megvan. Hát szerintem ők a normális felhasználóknak kvázi ellenségei, ha ezt nézem abszolúte jogos a torrent tiltása, így a többi átlag felhasználónak talán még sávszél is jut.  Külön érdekes az is, hogy többnyire ők azok akik a legtöbbet sírnak, ha nem maximális sebességgel jön a net.

pííííííísz a korrekt felhasználóknak!

#220 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 17. 22:52

Idézet: Mosolygyár - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 23:32

Mindezt egy vonalas netkapcsolattal szemben abszolút versenyképes árú szolgáltatással kvázi korlátlanul. Tanuljuk már meg értékelni azt ami van.

Végre valaki. Beléphetsz a klubomba, mert én anno még postán küldtem a cumót, mert pár mega előbb odaért, mint modemmel :-D

Júzereim meg olyanok, havi 500 giga felett, de ha elkérek valamit, akkor hibás, nem megy, nincs felirat recseg, CRC-s, kiír "valamit", de mindenképpen trójais. Ezért érdemes hisztizni baze.

Mostanában jönnek a HD filmekkel, mert az húúúú de királyság, felőlem azt is lehet, kíváncsi lennék hány embernek van hozzá TVje, meg angoltudása, meg miért nem szedi le kábelen. Nekem havi 5-10 giga a forgalmam, de alig bírok rendet tartani a lemezek közt, mobilnetet meg értékelem, az nem warezolásra való, oszt kész. Mobil, örüljünk, hog yműködik, és ha dráma van az irodában, akkor nem kell keresztbeautózni az országot, vagy 2 sör után sofőrt keresni fél napra, hanem betolom, oszt hegesztek.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.