Aki követte Vodafone-os kalandom annak mondom, van remény, ugyan nem sok de van. Jaaa, volt egy másik portálom egy 800 post -os
Tehát visszakeresik, és lehet nem kell a 48.000 ft helyett azóta 58.640ft -os kis zsebpénzt befizetnem. A vicc: kiderült hogy első nap hogy nem fizettem be a pénzt és kések, rögtön felkerültem a Vodafone Behajtási Csoport (1750-es szám) listájára és onnnnnan levenni nem lehet, még akkor sem, hogy ők is tudják már, hogy mától a 30 napos visgálat nyilván később zárul le, mint az aug elején lejáró utiolsó fizetési határidő + szerződésbontás + kötbér + a vesém kioperálása + családom rabigába hajtása. :Đ
Az ügyifogyis egyeztetett feletteseivel és ezzel semmit nem lehet tenni.
Én kérdeztem, hogy ha befizetem a pénzt és így véget ér az eljárás esetleg a javamra, akkor visszakapom -e. A válasz igen.
Csak én mint teljesen nem naív magyar attól tartok, hogy hazánkban egy befizettet összeg a szolgáltatónak az soha vissza NEM térő összeg.
A csaj mondta, hogy akár pedig postai úton is visszakérhetem.
A másik dolog, hogy a panaszom júl 4-én hétfőn 13:44 perckor küldtem nekik papíros levelet tértivevénnyel + ajánlott+ elsőbbségi. Pénteken meg is jött a tértivevény. Ezt a levelem NEM találják meg, egyelőre úgy tűnik nyoma veszett... (V)Odaveszett... :Đ
Így most várok, remélem az álatalam lediktált, a számlarészletező alapján magadott 1270-es hívásaim alapján megtalálják a hívást.
Mondjuk szerintem nem, de...
hali

Súgó
A téma zárva.