HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 05. 16:56

Idézet: moq - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 17:04

megmondja hogy most pedig miért fog sok előfizetőt veszteni a UPC. (Miközben folyamatosan bővül az előfizetők tábora.) Lehet értelmes kritikákat megfogalmazni, de hagyjuk már ezt a burkoltan fenyegetést, okoskodást, mert köze nincs az igazsághoz.

Így max. a HC letöltők mennek elfelé, ami egy hálózatnál lehet, hogy nem is gazdaságos. 1-2 HC ember sávszéligényével vagy 100 átlagos sarki embert ki lehet szolgálni, aztán kész.
Make love not Wor.

#1822 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 05. 17:42

Idézet: localnet - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 15:38

A UPC picit csiszolhatna a hozzáállásán mert így sok új és jelenlegi ügyfelet veszíthet. Például ott van az internetes ügyfélszolgálat. Többször is próbálkoztam vele, de 5-6 óra várakozás után mindig meguntam. Most épp meg akartam hosszabítani az előfizetésem, erre az offline ügyfélszolgálaton 54-en voltak előttem és !6 ember ment le egy óra alatt, szóval ez sem jött össze, de mondom semmi gond ott az internetes rendelés. Rákattintok a megrendelés gombra, erre ez az üzenet fogad extreme-nél: "Üres kosár A kosár üres vagy az Ön által választott szolgáltatás jelenleg nem elérhető.". Csak a minimum csomag megrendelése esetén jön be az űrlap.De mondom még ez sem baj, ott van ez a felirat:
"ELAKADT?
Rendelje meg szolgáltatásainkat SMS-ben! Küldje el irányító-
számát a 1421 normál díjas sms-számra! VISSZAHÍVJUK! ", SMS elküld, várakozás három napja a nagy semmire.

Kiegészítés: Ha a www.chello.hu oldalon próbálom a megredelés gombot akkor ez fogad: "
Page not found.

The requested page could not be found.
"

1221

#1823 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 17:44

Idézet: localnet - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 16:38

A UPC picit csiszolhatna a hozzáállásán mert így sok új és jelenlegi ügyfelet veszíthet. Például ott van az internetes ügyfélszolgálat. Többször is próbálkoztam vele, de 5-6 óra várakozás után mindig meguntam. Most épp meg akartam hosszabítani az előfizetésem, erre az offline ügyfélszolgálaton 54-en voltak előttem és !6 ember ment le egy óra alatt, szóval ez sem jött össze, de mondom semmi gond ott az internetes rendelés. Rákattintok a megrendelés gombra, erre ez az üzenet fogad extreme-nél: "Üres kosár A kosár üres vagy az Ön által választott szolgáltatás jelenleg nem elérhető.". Csak a minimum csomag megrendelése esetén jön be az űrlap.De mondom még ez sem baj, ott van ez a felirat:
"ELAKADT?
Rendelje meg szolgáltatásainkat SMS-ben! Küldje el irányító-
számát a 1421 normál díjas sms-számra! VISSZAHÍVJUK! ", SMS elküld, várakozás három napja a nagy semmire.

Kiegészítés: Ha a www.chello.hu oldalon próbálom a megredelés gombot akkor ez fogad: "
Page not found.

The requested page could not be found.
"

Talán köze van a upc.hu megújulásához, valszeg nem minden linknek ugyanott van a helye az új oldalon :)
a upc.hu-n próbálj rendelni sztem.

#1824 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 21:39

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 17:44

Talán köze van a upc.hu megújulásához, valszeg nem minden linknek ugyanott van a helye az új oldalon :)
a upc.hu-n próbálj rendelni sztem.

Ott is próbáltam , ugyanez a hiba sajnos.

Adam84: Nincs vezetékes telefonom és többszöri fél órás várakozás után(mobilról) meguntam a pénztárcám kifosztását, ezért választottam a többi lehetőséget.

moq: Szerintem meg unalmas, hogy egyfolytában osztod az észt jahnoval. Az egyik, hogy ezek komoly problémák és ha a leendő ügyfél nem tudja megrendelni egyik módon sem bizonyos esetekben az előfizetést akkor ha teheti más szolgáltatóhoz fog fordulni, mint sem hetekig görcsöl vele(ergo upc potenciális ügyfeleket veszít el). De ettől függetlenül még mindig nem értem mi volt ebben a fenyegetés.

"
Így max. a HC letöltők mennek elfelé, ami egy hálózatnál lehet, hogy nem is gazdaságos. 1-2 HC ember sávszéligényével vagy 100 átlagos sarki embert ki lehet szolgálni, aztán kész."

Már csak az érdekelne ez, hogy jön egy előfizetés meghosszabításához/megrendeléséhez? Vagy te valamiféle jóstehetség vagy aki előre megmondja, hogy ezentúl HC downloader leszek(mert eddig nem tünt fel, hogy az lennék)?

#1825 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 21:54

Pár hiba képekben:

A sorok egymásba csúsznak(ez ie alatt jó)
Kép

Ha extreme -t akarod jelenlegi előfizetőként megrendelni
Kép

Ez pedig a chello.hu-ról az extreme megrendelője(http://www.chello.hu...hello_extreme/)
Kép

Szerkesztette: localnet 2007. 09. 05. 21:55 -kor

#1826 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 04:15

Én FF-ot használok, sorok nincsenek összecsúszva. Mikor chatelnem kellett üszf-el, akkor 5 másodperc alatt bejelentkezett a kolléga, és 1 perc alatt megoldotta a problémám.  :cool:
Keeping the funk alive

#1827 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 06. 08:23

Júni, Júli, Augusztus volt a három hónap amit átlagban néznek?
78 GB a forgalmam szeptemberben és kaptam egy 80% levelet :(

#1828 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 08:57

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 9:23

Júni, Júli, Augusztus volt a három hónap amit átlagban néznek?
78 GB a forgalmam szeptemberben és kaptam egy 80% levelet :(

Idézet

Extrém használat valósul meg, ha bármely egymást követő három hónap első és utolsó naptári napja között számított adatforgalom átlaga a 250 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja.

Azaz július-augusztus-szeptember átlagára lépted át a 80%-ot, amiből ha 100% lesz október 1.-ig, akkor október 1.-én az ÁSzF-ben meghatározott lassítással vagy szerződésbontással élhet a UPC.

#1829 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 09:02

6 nap alatt 78 GB. :D Azt hiszem lassan ki is kapcsolhatod a tőtikét szeptemberre. :)
Viccet félretéve, számszerűsítve azt jelenti a levél, hogy július + augusztus + szeptember hónapban összesen több mint 750*0.8, vagyis 600 GB-t forgalmaztál, szóval szeptember végéig még kb 150 GB-od van hátra, amiből szerintem bőséggel lehet gazdálkodni, ha észnél vagy.

#1830 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 09:14

Idézet: localnet - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 22:39

Ott is próbáltam , ugyanez a hiba sajnos.

1221
Pár napja módosítottam tv csomagot -várakozás 0 perc.
Másnap ismét felhív pontosítás miatt - várakozás kb. 1 perc.
Mindkét hívás munkanapon délelőtt.
Van ilyen is.

#1831 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 09:27

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 8:57

Azaz július-augusztus-szeptember átlagára lépted át a 80%-ot, amiből ha 100% lesz október 1.-ig, akkor október 1.-én az ÁSzF-ben meghatározott lassítással vagy szerződésbontással élhet a UPC.

Eddig júniustól számítódott a három hónap szerintem mert múlt hónapban is kaptam egy 80%-ost és akkor jogos volt  utána számoltam és stimmelt a 3 hónap. Sehol nem tájékoztattak arról hogy mikortól számítódik a 3 hónap!

#1832 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 09:36

Dömpi te nagyon rendes vagy! Nem vitatkozni akartam , csak a tényeket írtam amit tapasztaltam:)
Október November és Decemberre már mutat  adatokat érdekes ez a mérö:D

#1833 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 09:37

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 10:27

Eddig júniustól számítódott a három hónap szerintem mert múlt hónapban is kaptam egy 80%-ost és akkor jogos volt  utána számoltam és stimmelt a 3 hónap. Sehol nem tájékoztattak arról hogy mikortól számítódik a 3 hónap! 

Csúszóátlag... múlt hónapban június-július-augusztus, ebben a hónapban július-augusztus-szeptember.

#1834 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 09:40

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 10:36

Dömpi te nagyon rendes vagy! Nem vitatkozni akartam , csak a tényeket írtam amit tapasztaltam:)
Október November és Decemberre már mutat  adatokat érdekes ez a mérö:D

Az tavaly október-november-december. Ott is az elmúlt 12 hónap látszik. Nem gondoltam volna, hogy ez nem lesz magától értetődő :)

#1835 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 10:03

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 9:40

Az tavaly október-november-december. Ott is az elmúlt 12 hónap látszik. Nem gondoltam volna, hogy ez nem lesz magától értetődő :)

én értettem csak furán mutat :D

#1836 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 10:59

Hi!

Egy picit kiestem a körforgásból. Már nincs semmi mód átverni a számlálót? :think:
Viszont érdekes, hogy elvileg az email címem törölték, stb. felmondás miatt, viszont a forgalommérőben megmaradtak az adatok.  :think:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#1837 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 11:36

:offtopic:

Egy időre elment minden könnyűzenei csatorna, most pedig mindegyiken ugyanazok a klippek mennek, logok, reklámok, műsorok stb nélkül. Végülis nekem tetszik, csak akkor a 2 felesleges helyére jöhet másik adó.  ;)

szerk: már jó

Szerkesztette: stark100 2007. 09. 06. 11:36 -kor

#1838 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 14:35

Idézet: localnet - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 21:39

Adam84: Nincs vezetékes telefonom és többszöri fél órás várakozás után(mobilról) meguntam a pénztárcám kifosztását, ezért választottam a többi lehetőséget.

Ha a 3-as menüpontot választod, akkor általában nagyon hamar felveszik a kezelők a telefont.
Ha több tíz percet kell várakozni, az kizárólag akkor szokott lenni, ha nagyobb területet érintő központi hiba van. Ekkor pedig érthető, hogy égnek a vonalak ...

#1839 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 18:56

megint csúnyán le van korlátolva a p2p :reklamacio:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1840 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 19:21

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 19:56

megint csúnyán le van korlátolva a p2p :reklamacio:

ahhoz képest ma átléptük BIX-en az 50Gbit-et

http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=grap...=BIX-IPv4-Total

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +