HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#1991 Felhasználó inaktív   neutrinoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 18. 07:42

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 7:16

Itt elolvashatod, igen, lehet több gépet is rákötni. De adapter több kell, mint 1. De gondolom a laptopokban van wifi.
Az milyen az a bolti upc wifis csomag?  :think:

Köszi!

Szóval,ha a laptopokban van wifi (miért ne lenne?! ) akkor elég egy darab adapter is (az asztali géphez)  ?

#1992 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 18. 07:45

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2007. szept. 17., hétfő - 21:51

Ja én jeleztem 1 hónappal előtte meg a lejárás előtt 1 héttel, de mégis átraktak a nem szerződött árkategóriába!  :lama:
Akit érdekel az eset az olvasson vissza december-január körüling.

Nem szeretnék visszaolvasni, de gondolom, arról van szó, hogy kiszámláztak neked előre egy teljes havi listaárat, ami teljesen természetes, ha 1 héttel a lejárat előtt jelzed a hosszabítási szándékod. Azonban a befizetett magasabb összeg utólag jóvá is lesz írva a számládon ...
(1 hónappal előtte még nem tudod jelezni a szándékodat, a hűségszerződésen is két hét szerepel.)

A törthavi/teljes havi listaár kiszámlázása pedig elkerülhetetlen ... Ugyebár azért, mert ELŐ(re)fizetési díjról van szó.

És még egy dolog: egyetértek az előttem szólóval. A UPC-t nem 200, és nem is 1000 előfizető elvesztése fogja tönkretenni. Az emberek nagy része nem is tudja, hogy miért csak "X" KB/s-al jön a cucc, beletörődik, és szépen megvárja, amíg lejön a torrent fájl. Nekem pl teljesen mindegy, hogy fél óra alatt, vagy 5 óra alatt jön le a fájl ... Arról nem is beszélve, hogy elviekben éjfél után megszűnik a korlátozás, és mindenki töltikézhet ezerrel (legalábbis pár hete még így volt).

#1993 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 07:45

Idézet: neutrinoo - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 8:42

Köszi!

Szóval,ha a laptopokban van wifi (miért ne lenne?! ) akkor elég egy darab adapter is (az asztali géphez)  ?

Elég. Miért ne lenne? :think:    De egy egy utp kábel is elég.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1994 Felhasználó inaktív   neutrinoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 18. 07:53

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 7:45

Elég. Miért ne lenne?   :think:    De egy egy utp kábel is elég.

Köszönöm! :respect:

Az upécés 3,14csa 2 előfizetést akart rögtön rámsózni,mert megemlíttettem a 3 gépet. :reklamacio:

#1995 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 08:06

Idézet: neutrinoo - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 8:53

Az upécés 3,14csa 2 előfizetést akart rögtön rámsózni,mert megemlíttettem a 3 gépet. :reklamacio:

Nem emlegetni kell azokat a gépeket, hanem üzemeltetni.
Ne is említsd a wifi csomagot! Rendelj egy neked tetsző Chello csomagot, majd bekötés után te magad ráteszel egy Pangea65 által is említett wifi routert. Oszt a laptopokon (ha van bennük wifi) már műxik is a dolog. Az asztaliba pedig veszel egy usb-s wifi kulcsot oszt csókolom.
De, ha van egy kis türelmed beállítani (mert az kell hozzá), akkor rendelsz egy Fonera-t és máris van wifi routered.

#1996 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 08:11

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 9:06

Rendelj egy neked tetsző Chello csomagot, majd bekötés után te magad ráteszel egy Pangea65 által is említett wifi routert.

De hát neutrinoo bérelni szeretné, meg majd jól visszaadni, vagy kifizetni, ha valami baja esik.  :(

Asztali géphez pedig én nem vennék usbt, elég oda az utp is, azt nyilván nem fogják hurcolni.

#1997 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 08:13

Idézet: neutrinoo - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 8:53

Nyilván baromira ért hozzá.  :D

#1998 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 08:21

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 9:11

Asztali géphez pedig én nem vennék usbt, elég oda az utp is, azt nyilván nem fogják hurcolni.

Ebben is igazad van. Nekem is csak a laptop megy wifin, igaz most az is utp-n van, mert egyre inkább azt használom asztali helyett is. Ki is kapcsoltam a linksys wrt54g wifijét és csak a Fonera szórja a jelet. Dehát ő ragaszkodik a wifihez.

#1999 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 10:47

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 7:45

Nem szeretnék visszaolvasni, de gondolom, arról van szó, hogy kiszámláztak neked előre egy teljes havi listaárat, ami teljesen természetes, ha 1 héttel a lejárat előtt jelzed a hosszabítási szándékod. Azonban a befizetett magasabb összeg utólag jóvá is lesz írva a számládon ...
(1 hónappal előtte még nem tudod jelezni a szándékodat, a hűségszerződésen is két hét szerepel.)

A törthavi/teljes havi listaár kiszámlázása pedig elkerülhetetlen ... Ugyebár azért, mert ELŐ(re)fizetési díjról van szó.

És még egy dolog: egyetértek az előttem szólóval. A UPC-t nem 200, és nem is 1000 előfizető elvesztése fogja tönkretenni. Az emberek nagy része nem is tudja, hogy miért csak "X" KB/s-al jön a cucc, beletörődik, és szépen megvárja, amíg lejön a torrent fájl. Nekem pl teljesen mindegy, hogy fél óra alatt, vagy 5 óra alatt jön le a fájl ... Arról nem is beszélve, hogy elviekben éjfél után megszűnik a korlátozás, és mindenki töltikézhet ezerrel (legalábbis pár hete még így volt).

Ja visszavonták, de kb 3 hónapba telt amig fel is fogták a szerencsétlenek, hogy a rendes akciós díjat kell fizetnem.
Mondanom sem kell legalább 5* voltam az képviseleten + telefonáltam párszor.

Az éjszakai ereszd el a hajam tempóról csak annyit.
Kb 3 ig fenn voltam (olvastam ezerrel) a torrent soha nem ment 300 kb fölé, de inkább 180kb volt. :down:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#2000 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 11:05

Semmi ertelme sirankozni a torrenten, 10/20 megas csomagrol tessek szepen 5 megas csomagra migralni a kulonbozetbol pedig befizetni egy seedserverre. Onnet pedig ftp-n jon teljes savszellel. Ha a UPC-nek nem kell a penzetek, nem kell rajukeroltetni. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2001 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 11:24

Idézet: Samott - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 13:05

Semmi ertelme sirankozni a torrenten, 10/20 megas csomagrol tessek szepen 5 megas csomagra migralni a kulonbozetbol pedig befizetni egy seedserverre. Onnet pedig ftp-n jon teljes savszellel. Ha a UPC-nek nem kell a penzetek, nem kell rajukeroltetni. :)

Samott

hüségböl kilépni gázos, de amugy en is ezt irtam, elég a minimum is :)

#2002 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 14:30

Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 12:24

elég a minimum is :)

De ha vkinek az kell,hogy a nagy sebesség lobogtassa a haját a gép előtt  ;)

#2003 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 14:56

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 14:30

De ha vkinek az kell,hogy a nagy sebesség lobogtassa a haját a gép előtt  ;)

Akkor nem itt fizet elő...  :smoker:

#2004 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 15:24

Idézet: maxt - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 15:56

Akkor nem itt fizet elő...  :smoker:

Visszatértél? :)

#2005 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 16:22

Idézet: killa - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 15:24

Visszatértél? :)

OFF
Attól még, hogy nem írtam, még folyamatosan olvastam a topicot.
Akkor spec eléggé mérges voltam a cégre, és egyes emberekre, akik valami természetfeletti okból kifolyólag a mai napig istenítik a szolgáltatót, és "természetesen" engem mint előfizetőt hoztak ki hülyének, mikor problémám volt a dologgal.
Aki az emelésig az ígért szinvonalat kapta, és a nagy bejelentés után nagyságrendekkel rosszabb internetért fizettetnek ki vele ugyanannyit, mert papíron hazudva több mint 3szoros a növekedés.... igen kérem...
/OFF

Hogy egy hangyányit azért jelezzem a helyzetet itt újpestről (izzó ltp), nem sok változást érezni.
Filecserélő korlátozva, max 200k letöltés, fel 55k.
Online játékról visszafejlesztés óta álmodni sem lehet annyira lagos, 1221 szerint minden a legnagyobb rendben.
Egyszerű böngészés megy.
Estefelé az msn messenger szakadása szokott előfordulni.

Lehet, hogy a Badárék ökörsége sok előfizetőt csábít, akik viszont nem tudják, hogy a cég technikai berendezéseit a Szőke találta fel.

#2006 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 17:08

Idézet: maxt - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 17:22

Hogy egy hangyányit azért jelezzem a helyzetet itt újpestről (izzó ltp), nem sok változást érezni.
Filecserélő korlátozva, max 200k letöltés, fel 55k.
Online játékról visszafejlesztés óta álmodni sem lehet annyira lagos, 1221 szerint minden a legnagyobb rendben.
Egyszerű böngészés megy.
Estefelé az msn messenger szakadása szokott előfordulni.

Lehet, hogy a Badárék ökörsége sok előfizetőt csábít, akik viszont nem tudják, hogy a cég technikai berendezéseit a Szőke találta fel.

Te még felhívod a 1221- et?! Minek?

#2007 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 17:09

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. szept. 17., hétfő - 22:59

az elofizetok 99,99%-ra ez a jellemzo. szamukra a napi par oras bongeszes, e-mail kuldes/fogadas, skype/msn webkamera a normalis. van akinek a 2ms ping japanba, a 10/1-es sebesseg non-stop, a havi 3T forgalom a normalis. ugy gondolom itt az utobbi 0,01% panaszkodik ;)

Ezekre miért kell 10/1-es net?
Igazából nem japán, hanem a magyar szerverek lennének ping szempontjából a célzottak. Azthiszem 9504 ft-os előfizetéssel talán nem kérek sokat, ha ez elvárom. Jelen pillanatban nálunk lehetetlen online gamolni, hacsak nem passziánsz vagy póker a játékod.  :reklamacio:

Szerkesztette: HarryDEC 2007. 09. 18. 17:17 -kor

#2008 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 17:15

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 18:09

Ezekre miért kell 10/1-es net?

Szerimtem hülyült. ;)

#2009 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 17:21

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 8:45

Arról nem is beszélve, hogy elviekben éjfél után megszűnik a korlátozás, és mindenki töltikézhet ezerrel (legalábbis pár hete még így volt).

Pssssssszt....  ne árúld el a jupicinek, mert még azt is korlátozzák majd  :cool:

#2010 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 17:27

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2007. szept. 18., kedd - 18:21

Pssssssszt....  ne árúld el a jupicinek, mert még azt is korlátozzák majd  :cool:

már késő, az előbb láttam itt 1 fekete autot, a upc-s szekrényben állítgattak v.mit :::D
sztem az éjszakai korlátozást állították be :DDDD

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.