Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 20:31
Úgy tűnik nem értitek az iróniát.
Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 20:38
Aki rinyál miatta, annak biza kis híján 24órásban mennek a p2p dolgok.
Tisztán és világosan kiderül, hogy továbbra is ilyen embereket láttok p2p-ezőkben:
Aki 24/7-ben tölt le 800GB-ot naponta, ha nem 40mbit/sec-kel jön akkor tépi a haját és persze a világ másik végén járva is csak azon jár az esze, hogy menedzselje távolról a letöltéseit, hogy kapcsolja ki/be a gépét...
NEM akakor éjjel nappal letölteni, NEM akarok mindenhol ezzel foglalkozni, időzíteni, távolról bekapcsolgatni. Lesz*rom. Amit szeretnék, hogy értelmes sebességgel (már a sávszélesség ötöde, tizede is jó lenne) tudjak letölteni, akkor amikor én akarok... amikor eszembe jut. Mindezt azért, mert a szerződés aláírásakor nem láttam semmit, ami a felhasznált applikációkra vagy a netezésem időpontjára, szokásaira bárminemű megkötést tett volna.
Azt kell mondjam, sokkal jobban megértem a UPC hozzáállását mint a tiéteket!
A UPC-nek ez üzlet, fekete-fehér: jobban jár a korláttal, még ha köcsögség is... De hogy nektek mi a jó ebben az intoleráns, minden átlagos, néha letöltögető, még a régi forgalomkorláttal is bőven békében együttélő júzert a világ legnagyobb hálózatgyilkosának tekinteni és ezt hírdetni is... ezt fel nem foghatom...
Szerkesztette: vipisrac 2007. 06. 16. 09:58 -kor

Súgó
A téma zárva.