Idézet: repattila - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 9:29
Bar ilyen sebessegeknel amik most vannak elkepzelhetetlen, hogy mindenkinek jo legyen, csak szorozd fel a nevleges savszelessegeket es az elofizeto szamot, olyan halozat nem letezik ami elbirna, hogy mindig mindenki megkapja a maximumot.
szerintem aki eddig nem fogta fel, hogy a upc csomagjaival szerződve nem egy maximálisan garantált dolgot kap (hisz azt ennyi pénzért képtelenség, meg full ésszerűtlen is lenne, ha a szolgáltató úgy fejlesztene, hogy ha hirtelen mindenki le akarja tölteni a Netet, akkor tegye), az már ezután sem fogja.
a többiek viszont nyivákolni fognak, ha 20k-ra korlátozzák őket, ez van

egyesek 300-nál is, de az már más tészta. nekem az ár/érték arány teljesen OK, s akinek a céges melója nem 1, hanem 5 perc alatt jön le, az is megértheti, hogy ebben a világban, amiben élünk, ez még mindig elég szép dolog. OK, van egy álomszám. meg van a garantált mikroszkópikus. s a kettő között a valós sávszél, ami, írták már elegen, többnyire egészen korrekt (most a fejlesztések után volt gebasz, erre mondjuk számítottam is, ha nem is tudtam, hogy ennyire durván és hosszan fog megvalósulni).
van 1-2 elem, aki veri az asztalt, hogy de neki azt mondták, hogy 10, akkor ő 10-et akar nonstop többszáz G-ig, mert az neki jár, s nem érdeklik a többiek, miért nem fejleszt a upc.
szerintem ez picit gyönge realitásérzékre meg toleranciára utal, főleg, hogy nem garantálja a upc a maxot még papíron sem. a reklám, az reklám. körvonalaiban azért sejtjük a világ működését, nem?