Idézet: wpepi - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 11:51
Ha ennek ellenére te elhitted, hogy meglesz a maximális az szerintem a te hiszékenységed és nem a szolgáltató parasztvakítása.
nem hittem én, és nincs is csellóm, nem is lesz és megjegyzem nem is tartom túlzottan tisztességtelennek, csak a marketing részéről ezt a korlátot. csak már a hócipőm tele van ezzel a warezgépek teszik tönkre a sávszélességet maszlaggal meg az egysíkúakkal, akik beveszik bő nyállal mindezt.
a warezgépek vagy serverről nyomják és röhögve leftp-zik a maguk kis 250 gigáját bármikor, radó kedvük szerint, vagy 7/24-es gépet tartanak fent ilyen célra és szintén röhögve megvan a havi 250 gigájuk meg arányuk, nekik nem oszt vagy szoroz különösebben.
azokkal lett kicseszve, akik megvoltak a maguk kis 30 gigájával, emelés után max 100-ig mentek fel néhány esetben, és nem ment egész nap a gépük, csak ha kellett valami. ez is jobbára délután, estefele, mikor megjöttek suliból, munkából. én a helyükben egész éjjel járatnám a gépet és minden hónapban leszedném a 250 gigát, még ha nem is kell. vagy elmennék a kis igényeimmel adsl-re. vagy 2000 pézért beneveznék serverre, váltanék legkisebb csomagra és röhögve ki lennének elégítve az igényeim ugyanannyiért. ezek egyike sem hasznos túlontúl az upc-nek.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.