HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (VIII.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (VIII.)

#2401 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 05. 10:50

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 11:19

az MT belehal a pyroblastba attól még, hogy a healerénél mace van... :) (kell hozzá pajzs is)

gondolom te nem MT healen vagy :)

:)

Általában nem, de P4-ben az MC-k miatt azért igencsak figyelni kell a tankra is.

Az esetek 99%-ában Capernian tankját healelem (közben nagyokat ásítozok :) ), utána raid heal.
Tyraan - Artum Inferniti

#2402 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 10:54

Idézet

elfutott?  én nem mentem sehova  az Jareth volt, aki mutatott egy /shoo -t aztán felpattant a dögjére és elrepült a naplementébe ^^

ment be TKba, igazság szerint :p

Idézet

egyébként meg tudom, nehéz kontrollálni a hormonokat pubertás idején, szal megértem a vérpistikéket (esetünkben vérlujzákat) akik folyton spammolják a duel gombot  ennek ellenére nem fogok senkivel leállni duelezni, mert:

a duel csak unaloműző... meg gondoltam, megpróbállak megrakni, mint a lovat :p

Idézet

-soha nem pvpzek / duelezek szal nem lenne kunszt legyőzni

ki kell próbálni...

Idézet

-nem vagyok pvp talenten, szal egy püfisámán valszeg szétkapná a főleg casttimera épülő dpsemet ^^

NEMMEGMAGYARÁZ, KATONA!

Idézet

-raid előtt nincs se pvp se duel

- pvp ittensincs, de tarcsi vót és az unalmas...

Idézet

-főleg ha a duelezni akaró 3 guildtársa ott figyel, majd "véletlenül" bekapcsolódik a pvp (persze, tudjuk, ilyet csak az alli tesz  ) és 3an nekem esnek :)

kezeltesd, Fatum, kezeltesd a paranoiád :D

Idézet

szal elemeztem a helyzetet azért, de úgy döntöttem nem érné meg

önigazolás...

Idézet

egyébként meg magam sem értem, miért nem lett betámadva utána a jelen levő pár pvps allis

minek lett volna?

#2403 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:01

Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 11:54

minek lett volna?

aminek duel ;) (hát értem én a hordásokat? :D )

#2404 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:02

A PvP flag azonnal leesik, amint felszállsz egy griffre valamelyik flight pointnál, így akkor is megúszod a verést, ha éppen BG-ről idéztek ki.
Tyraan - Artum Inferniti

#2405 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:07

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 11:01

aminek duel ;) (hát értem én a hordásokat? :D )

nah, akkor kis ismertetés, mert látom elmaradtál a témában:

a duel, az egy teljesen felesleges szórakozás... nem halsz meg a végén, nem leszel PVPs (feltéve, ha nem játszákk ki a rendszert), egy ilyen unaloműző/e-peen növelő dolog

a PVP, az az, amiután megdeglesz, és futhatsz vissza a hulládhoz, meg honort kapsz érte, meg ilyenek...

a fő különbség, hogy az egyikben megpusztul a karaktered (és bár közel a temető, de akkor is)

alapvetően igyekszem BGre korlátozni az olyat, lévén PVE szerveren leledzem vagy mi...

Fátum, Fátum....sótlan egy alak vagy te...

#2406 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:12

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 12:02

A PvP flag azonnal leesik, amint felszállsz egy griffre valamelyik flight pointnál, így akkor is megúszod a verést, ha éppen BG-ről idéztek ki.

nem volt szerencsétlenségem ezt kipróbálni de azért gondolom 1. el kell jutni a griffesig 2. ha éppen 3an püfölnek nem fogsz repülni sehova "you cant use taxi service now" indoklással :D

#2407 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:21

Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 12:07

nah, akkor kis ismertetés, mert látom elmaradtál a témában:

sose fogott meg a pvp, anno amikor bejöttek BGk, nyomtam pár kört de halál uncsi volt, vagy mi vertünk le 10en 1 szerencsétlen trollt vagy téged csaptak le 10en röhögve :) aztán többet nem is próbáltam. 1v1ben is vannak olyan szituk hogy teljesen felesleges belemenni :)

Idézet

a duel, az egy teljesen felesleges szórakozás... nem halsz meg a végén, nem leszel PVPs (feltéve, ha nem játszákk ki a rendszert), egy ilyen unaloműző/e-peen növelő dolog

szerintem is felesleges... :) egyébként nem kell magyarázni, tudom mi a kettő között a különbség, csak egy irányba mutat mindkettő és számomra eddig nem tudott olyan jelentőséggel bírni hogy rászánjam magam :) a kijátszással meg ráadásul elvihető a duel a pvpbe szal akár egy dologról is beszélhetünk :)

Idézet

Fátum, Fátum....sótlan egy alak vagy te...

dehogyis, tökéletesen jól elvagyok raideléssel :)

egyébként ha duelezni akarsz velem legyél este f8kor IF főterén! :Đ

#2408 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:33

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 12:12

nem volt szerencsétlenségem ezt kipróbálni de azért gondolom 1. el kell jutni a griffesig 2. ha éppen 3an püfölnek nem fogsz repülni sehova "you cant use taxi service now" indoklással :D

BG-ről AFK, elfutni a griffig, addig a többiek idéznek. :)
Allisokkal egyébként nem igazán szokott gond lenni, nem nagyon támadnak be, fordítva persze ez már nem igaz. :)

Nekem egyébként bejön a PvP, csak nagyon béna vagyok, de a honor attól még jön. :)

Muszáj megszereznem az S3-as healer mace-t, emiatt egy kicsit felszerelkezem PvP-s cuccokkal, mert a magasabb ratinges csapatok ellen nem igazán jó a PvE gear.
Tyraan - Artum Inferniti

#2409 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:35

Egyszer már elmegyek IF-be, még sosem láttam. :)
Tyraan - Artum Inferniti

#2410 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:37

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 12:21

egyébként ha duelezni akarsz velem legyél este f8kor IF főterén! :Đ

Hordásként az veszélyes hely. :D

Egyszer Roxund ünnepelte a HWL címét Orgriban a bank tetején. :)
A hordásokat alig lehetett meggyőzni, hogy ne öljék meg, mind rá akart rohanni, nem győztük MC-zni és felhealelni. :)
Tyraan - Artum Inferniti

#2411 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:39

ráadásul IFen belül nem is lehet duelezni, valami peccsnótban olvastam :)

#2412 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 11:46

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 11:35

Egyszer már elmegyek IF-be, még sosem láttam. :)

ocsmány hely... akkor már inkább SW, az jól néz ki...

bár Darnassusnál jobb

#2413 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:01

SW-ben már voltunk, annyira nem tetszett...
Tyraan - Artum Inferniti

#2414 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:14

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 9:49

nah kael 86%, haladunk szépen lassan :)

Hidd el, még két (maximum három) raidnap és eldől!

Nekünk nemigen volt ilyen köztes állapot, 92% után már 38%-ot csináltunk és a következő próbán már le is ment.

A mókásabb a többi játékos felkulcsolása lesz... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#2415 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:25

P5 abszolút nem volt még, és ilyenkor kb tuti a wipe mert senki nem tudja mire számítson :)

kulccsal szerencsére jól állunk, két vashjból meglett kb 32 ember, meg még kimaradtak 2-3-an.

aztán inkább az lesz a kérdés hogy csak előre menjünk-e vagy verjük végig T5 instákat endboss lootért... bár a T6 hívó szavára sztem sokan fognak hallgatni ^^

igazából ha nem lenne ekkora szopás a két endboss simán továbbfarmolná mindenki SSC+TKt, nem lenne ez a "csak menjen le és húzzunk már innen a fenébe" hozzáállás...

#2416 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:35

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 13:25

P5 abszolút nem volt még, és ilyenkor kb tuti a wipe mert senki nem tudja mire számítson :)

P5 már a célegyenes. Wipeoltok maximum egyet, de nem hiszem, hogy túl nagy gondot okozna.

Idézet

kulccsal szerencsére jól állunk, két vashjból meglett kb 32 ember, meg még kimaradtak 2-3-an.

Kael "picit" nehezebb, mint Vashj, itt az "új" embereket szó szerint be kell tanítani. :)
Persze ha fekszik a fight, akkor szerencsések vagytok.

Mi nagyon sokáig voltunk Kaelen, bár ha a tiszta raidnapokat nézzük, akkor nem gáz a helyzet, de IRL időben elég sokat voltunk rajta.

Idézet

aztán inkább az lesz a kérdés hogy csak előre menjünk-e vagy verjük végig T5 instákat endboss lootért... bár a T6 hívó szavára sztem sokan fognak hallgatni ^^

A kulcsok miatt még mindenképpen kell pár Kael kill, de ha az egész raidet full T5-be akarod öltöztetni, akkor TK-ban fogtok megöregedni. :)
Én előre tekintenék...

Idézet

igazából ha nem lenne ekkora szopás a két endboss simán továbbfarmolná mindenki SSC+TKt, nem lenne ez a "csak menjen le és húzzunk már innen a fenébe" hozzáállás...

Nem csak azért hagyják maguk mögött SSC-t és TK-t, mert szívás a két endboss, hanem mert ha komolyabban progresselni akar az ember,  akkor a raidnapokba nem fér bele más, mint Hyjal és BT.
Tyraan - Artum Inferniti

#2417 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:41

Idézet: Etele - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 10:20

Mondjuk sztem a bidelős rendszerben is az viszi a lootot, akinek több dkp-ja van (hiszen többet tud beáldozni egy-egy itemért), a "sima" dkp rendszerben is, nem érzek nagy különbséget.

Ha túl sokat áldozol be, akkor leelőznek azok, akik kivárják a sort és min. bidért viszik a lootot.
Ennek következtében nem csak attendce-szal tudod leelőzni a másikat, hanem ügyes licitálással és passzolással. Hátulütője pont ez, nagyon kell taktikázni és figyelni hogy kinek mikor tudsz keresztbe tenni...szerintem hosszú távon nem raidbarát ez a módszer.

A sima, bid nélküli fix áras sem megoldás...egy idő után akkora szakadék keletkezik az emberek között, amit nem lehet behozni.

Egy 0sum dkp-t próbálnék ki igazság szerint, bár wipeolós raideken biztos megcsappanna a részvétel :)

#2418 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 12:55

Idézet: Péntek - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 12:41

Ha túl sokat áldozol be, akkor leelőznek azok, akik kivárják a sort és min. bidért viszik a lootot.
Ennek következtében nem csak attendce-szal tudod leelőzni a másikat, hanem ügyes licitálással és passzolással. Hátulütője pont ez, nagyon kell taktikázni és figyelni hogy kinek mikor tudsz keresztbe tenni...szerintem hosszú távon nem raidbarát ez a módszer.

A sima, bid nélküli fix áras sem megoldás...egy idő után akkora szakadék keletkezik az emberek között, amit nem lehet behozni.

Egy 0sum dkp-t próbálnék ki igazság szerint, bár wipeolós raideken biztos megcsappanna a részvétel :)

azt hiszem, umbinál van igen durva zero sum DKP... az már HC :)

valahogy úgy van, hogy a raidért illetve tartalékért kiosztott DKP-t leosztják azokra, akik nem voltak online és levonják tőlük...

szóval, lehet nem jelen lenni wipeolós raideken, csak nem érdemes :)

#2419 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 13:01

A 'nem logolok be wipeolós raidre' nem olyan jó móka, a progresst is visszavetheti keményen, az ilyen guildtagokat érdemes mihamarabb kitenni... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#2420 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 13:59

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 13:35

...
Nem csak azért hagyják maguk mögött SSC-t és TK-t, mert szívás a két endboss, hanem mert ha komolyabban progresselni akar az ember,  akkor a raidnapokba nem fér bele más, mint Hyjal és BT.

Szerintem még ha beleférne is a Hyjal/BT progressbe egy-egy nap "régi" 25 fős insta (mondjuk mikor már mindenkinek van kulcsa), egyszerűen nem éri meg lemenni, mert az újakban sokkal jobbak a lootok. Azért meg, hogy xy-nak meglegyen az 5/5 T5, nem érdemes bohóckodni. :D

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.