HWSW Informatikai Kerekasztal: Aqua, avagy lehúzás magyar módra. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Aqua, avagy lehúzás magyar módra. kerüld, mint a leprást! Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 09. 19:21

Adott egy nem túl nagy márka. Asrock alaplap. Eddig egész sokat vettünk, és semmi gondunk nem volt. Az elmúlt 2 évben szinte minden számítástechnikai cikket a fent nevezett cégnél vettünk, és pont az én ráhatásom miatt. Többnyire régen korrket hozzáállásal mindent elintéztek. Sosem volt még az ott vásárolt cumókkal. Eddig! Most kivételesen nem én vásároltam, hanem egyik ügyfelünk. Mikor megállapítottam, hogy tönkrement a régi p2-esük nyugodt szívvel ajánlottam a céget, hogy menjen fel megvásárolni az általam megbízhatónak vélt alkatrészeket, és rakassa össze a kívánt masinát. Mivel 4 napos időre vállalták volna a dolgot, inkább elhozta hozzánk a cumókat, és kérte, hogy szereljük össze. Mivel 99%-ban én szoktam foglalkozni a szervízzel, rám esett e nemes feladat. Elkezdtem a műveletet. Ellenőriztem a kissé kiálló forrasztásokat centire pontosan, nehogy a házhoz érjen. mindenhova tettem távtartót, illetve rögzítő szárat. ellenőriztem, hogy pontosan illeszkedik-e a helyén a számítógép. Mivel szokásom, hogy elsőre csak a proci, és az alaplap kerül beüzemelésre, így az integrált cuccokon kívül semmi sem lett bekötve. reset, illetve egyéb hülyeségek szintén nem kerültek az alaplapra. Tápot rádugtam, és megnyomtam a gombot...
ez volta baj! Nagy durranás, és mire kikapcsoltam a tápot, már lángolt a feszstab IC is... Ezek után kétségbesés... Vajon mit qrtam el? Átnáztem mindent! Az alaplapot kikaptam lemezzel együtt, hogy megnézzem, mi ért a házhoz. Semmi! Kezdtem megnyugodni.
Nagyító elő... alaplap átnéz... kb félperc keresés után rátaláltam egy feszültség stabilizátor IC-re aminek a kollektorát úgy forrasztották rá az alaplapra, hogy az egy a közelében található felületszerelt kondenzátor lábára lett ráhúzva. Megnyugvás, és hívtam aqua-át. Nagyon segítőkész emberke mondta, hogy Hétfőn szervíz. Mai napon végre sor került rá! Ügyfélnek mondtam, hogy kis késés lesz a géppel. Kollégám felvitte a lapot. Szervíz fogadta.
Előzetes várakozásaimmal ellentétben nem voltak segítőkészek. Első körben köcsög szervízes arra hivatkozott, hogy égési sérült alaplapot nem köteles kicserélni! Túlfeszültség okozta károsodás garancia kizáró ok!
Gondoljuk csak végig! Én tettem rá túlfeszültséget azzal, hogy gyári hibás volt, és be mertem kapcsolni... Csak! Ha nem kapcsolom be, akkor nem robban, és nem viszem vissza hozzátok. Kollégám megmutatta a szemmel is jól kivehető átlógó forrasztást... Erre hapsikám jött a gyorstalpalón betanított szöveggel:
"Ezeket a lapokat gépek rakják össze, és előfordulhatnak kisebb átfolyások, de azok nem okozhatnak ilyen károsodást."
Ha nem aludni járt volna be a suliba, és a fizika órán nem a nőkön járt volna az esze, akkor tudná, hogy nem szerencsés összeérinteni még a 4.5 voltos lapos elemet sem, mert az is kisül kis szikrák jelenlétében... Kis monológom után, melyben ecseteltem, hogy rendszeres vásárlójuk vagyunk (céges, illetve magán jellegű), és minden hónapban rendelünk tőlük minyimum 30ezer ft értékben, emeberünk megint kitalált egy kifogást, amivel a saját szervízük felkészültségét hivatott lejáratni.
Tehát szerinte a kollektort összekötő ónhidacska szerintük nem biztos, hogy nem volt azonos potenciálon a kondenzátorral... Mivel valósznűleg nekik anyit jelent a panel huzalozása, mint a burdában egy hímzésrajz, így valószínűleg nem tudta volna megnézni, hogy potosan ellentétes potenciálja volt a kettőnek. Most mivel nem emlékszem a kollektor típusára, nem akarok hülyeséget írni, de mihelyst nálam lesz az alaplap leírom, hogy mekkora feszültséggel, árammal dolgozik.
Amin leginkább kiakadtam az az volt, hogy előadta, hogy ők nem árulnak javított cuccokat, és csak minőségit. Az nem lehet, hogy a gyárból úgy kerüljön ki egy alkatrész, hogy azt nem tesztelik. Ha dolgozott volna valaha az IBM-nél, tudná, hogy a teszt az nem úgy néz ki, hogy összeszerelik a cumót egy számítógépbe, hanem rádugják egy ellenőrző kütyüre, ami végig futtat egy tesztet, és utána vagy oké, vagy nem. Ha nem oké, akkor megy vissza javításra. Javítást általában megoldják és javított alkatrész kerül a felhasználóhoz a tudta nélkül. kb 50%-os esélye van az embernek javított alkatrészt kapni a beszállítótól... vagy az, vagy nem... ráadásul mivel mi is nagy mennyiségben vásárulunk több féle terméket, mi sem ellenőrizzük a vásárlás után az alaktrészt, hogy nincsen-e valami hibája. Ha valami elpukkan, nekünk kell megoldani. Nem szokásunk ráverni senkire, mivel a beszállító 99%-ban cserél mindent. Talán 1-2 alkalommal volt, hogy a cégünk nyelte le a hibát. Megy minden vissza a gyártóhoz. Ha nem tudnám, hogy mi folyik egy úgy nevezett szervíz esetén, pláne, ha a cumót a cég nagymennyiségben vásárolja, akkor nem sírna a szám. Havi százas tétel esetén olyan kedvezményeket kapunk mi is a beszállítónktól, hogy el sem hittem... és mivel nem kis összegű megrendelést szoktunk leadni, így a garanciális eljárás sem úgy néz ki, ahogyan egy normális esetben. Többnyire felvisszük a cumót, és adnak másikat, mert számít a pénzünk, és nem csak akkor amikor fizetünk vele, hanem miután már elhoztuk a cumót is. A jól működő biznisz alapja, hogy nem szivatom meg az ügyfelünket, hanem intézem normálisan a garanciális vizsgálatokat. Nem tudom  megérteni, hogy miért nem tudja visszaküldeni, ha egyszer megvették tőlük, és teljesen biztos, hogy gyári forrasztási hiba miatt szállt el az alaplap. Ha úgy érzik, hogy nem az okozta a hibát, legalább megpróbálhatnák az alaktrészt ellenőriztetni. Első körben úgy is kiderül, hogy a rövidzár valójában rövidzár-e... Csak egy műszert kellett volna elővenni! Rátenni a forrasztásra, és megnézni mit mér. Mivel annyit sem voltak hajlandóak, hogy ránézzenek,így csak a rosszindulatot, vagy a vevők leszarását, és a hozzá nem értést tudom felhozni indokként... Ezek után elgondolkodtató, hogy rendeljünk-e valamit tőlük, hiszen hasonló áron máshol is megkapjuk az összes cumót, és máshol a szervíz sem megy ilyen nyögvenyelősen... Marha dühítő ez az egész eljárás! Tanulatlanság, hozzá nem értés, és beképzeltség... nah meg pénzéhség!
Ezek után kíváncsi lennék ezek közül hányan szereztek a gábordénesen diplomát...

Mivel a dolog nem az én alaplapomat érintette, hanem másét, így sokkal mélyebben érintett a dolog. Ha velem történik ez, akkor semmi gond, mert enm a pénz miatt, hanem a kiesett idő, és a sok szenvedés, illetve a jóhírünk miatt dühített fel a dolog. Pénzügyileg nem vág földhöz, de nekem még számít az ügyfél, aki fizet a szolgáltatásunkért, és már egy jó hónapja a gépe miatt nem tudja kihasználni. Dühít, mert szerencsétlen teljesen béna, hozzá em értő, és őt próbálják jól átvágni. Látszott rajta, hogy nem tudja hogyan kell egy gépet összerakni, és majd ha gond lesz, akkor lerázzák annyival, hogy nem ért hozzá, minek nyúl bele...

Üdv!
Hetyke

Szerkesztette: Ladis 2007. 07. 09. 19:37 -kor

2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#2 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 19:49

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 20:21

...

Részvétem  :(
ezekszerint akkor te álltál előttem ma 16:30 körül a szervízben, jólhallottam, fogyvéd lesz a dologból?

A KVM switchemet mindenesetre szó nélkül cserélték, meg múltkor kolléganő pendriveját is. De ettől még szomorú a történet :(

szerk.: egyébként pont az ilyen dolgok miatt hangoztatják, hogy összeszerelik inkább a komplett gépeket, hogy még ott a szervízben kiderüljön, ha bibi van. De azt a 4 napot én se vártam volna ki...

szerk2.: a többi alkatrészek (proci, memó) túlélték?

Szerkesztette: Thoty 2007. 07. 09. 19:54 -kor

+

#3 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 20:15

Idézet: Thoty - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 18:49

Részvétem  :(
ezekszerint akkor te álltál előttem ma 16:30 körül a szervízben, jólhallottam, fogyvéd lesz a dologból?

A KVM switchemet mindenesetre szó nélkül cserélték, meg múltkor kolléganő pendriveját is. De ettől még szomorú a történet :(

szerk.: egyébként pont az ilyen dolgok miatt hangoztatják, hogy összeszerelik inkább a komplett gépeket, hogy még ott a szervízben kiderüljön, ha bibi van. De azt a 4 napot én se vártam volna ki...

szerk2.: a többi alkatrészek (proci, memó) túlélték?

Konkrétan nem én, hanem a cégünk vezérigazgatója állt ott, mivel ő pesti. Megkértem, ha már úgy is arra megy, akkor legyen szíves ugorjon be, és cseréltesse.Proci+memó+minden ép. Mivel csak az a vacak pukkant el, és a rövidzár feloldása után működni fog. Csak addig amíg a vizsgálat le nem zajlik, nem nyúlunk hozzá. Mivel a cégnél több a mérnök, és az Albacompal is jók a viszonyok, így szakszerű javításban tudnánk részesíteni, és ingyen megcsinálnánk. Műszerekkel kitudják mérni, és még szakvéleményt is tudnak írni. Holnap egy tanult öreg kollégám is átnézi, mivel ő már akkor számítógépet tervezett, és kivitelezett, amikor az aqua összes dolgozója még csak pelusba pisilt. Na neki van a szakmában neve is. Kíváncsi leszek mit mond erre. Eddig csak annyit mondott, hogy mivel az égési srérülés nem az oka a cserének, hanem a következménye... Innentől kezdve kötelesek lennének cserélni.

Már mondtam az ügyfelünknek, hogy jobban járt volna, mert akkor ők robbantanak. Viszont a ha-val folytatott gondolatmenetnek nincsen értelme, mert ha ezt a lapot más veszi meg... meg ha nem kerül piacra...  :rolleyes:

Minden esetre remélem, hogy azon amit ezzel "nyertek" azt majd gyógyszerre költik... Nem tudok mit mondani, mert qrvára felb*szták az agyamat azzal, hogy sem tisztesség, sem jóindulat nem volt bennük. Még talán az az ember, akivel beszéltem hajlott volna a cserére, de a szervíz vezető egy...
hagyjuk... költse gyógyszerre! Kicsinyes szarrágó cég! beszerzik mondjuk 7000-ért, és bármit visszaküldhetnek. Ha ráadásul leírják a munkalpra, hogy náluk összeszerelés után robbant, akkor még bele sem köthetnek. Rengeteg számítástechnikai cégnél dolgozik ismerősöm, és ők meséltek hasonló esetekről, és simán eltudták nyomni a forrásuknak. Ez tényleg csak a hozzálláson múlik.

Egyébként csak a proci szállhatott volna el, mivel a saját Enermax tápommal raktam össze tesztre, és az elég jó védelemmel rendelkezik, így terhelést nem kapott semmilyen más cumó. A rövidzár azon az áramkörön volt ami a kiegészítő áramkör az alaplapon. Ugye miért ne legyen + egy betáp az alaplapon, ha egyszer így is sok a hiba lehetőség...

Lesz biza egy fogyasztóvédelem. Mivel nem hagyom annyiban holnap felkeresem a hivatalos beszállítót, és a hivatalos asrock szervízt, hogy vizsgálják ki, hogy az okozhatta-e a robbantást. Az a szerencse, hogy a cégem kiáll mellettem!

Szerkesztette: Ladis 2007. 07. 09. 20:26 -kor

2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#4 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 21:31

GOTO Hazai Tükör.

#5 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 21:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 20:31

GOTO Hazai Tükör.

Bocsánat! Igazad van! El kellett volna olvasni, de ha valaki dühös lendületből üt... Lehet jobb kidumálni.

#6 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 21:43

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 22:35

Bocsánat! Igazad van! El kellett volna olvasni, de ha valaki dühös lendületből üt... Lehet jobb kidumálni.

Segond. :)

#7 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 22:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 20:43

Segond. :)

:(  Hát azért gondok vannak. Így elég rosszul fogok aludni...

#8 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 22:07

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 20:21

Ezek után kíváncsi lennék ezek közül hányan szereztek a gábordénesen diplomát...

:fuck:

aki elvégezte nem bolti eladónak megy talán  :omg:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#9 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 22:19

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 21:07

:fuck:

aki elvégezte nem bolti eladónak megy talán  :omg:

Nem akartam a lelkedbe taposni... :think:

#10 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 22:47

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 23:19

Nem akartam a lelkedbe taposni... :think:

csak hülyeségeket irsz. :)
főiskolai infos diplomával valaki elmegy bolti eladónak? aligha.
amugy meg a rendes nappali müinfos gdf diploma van olyan erős mint a neumann csak úgy szólok...

#11 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 22:51

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 21:47

csak hülyeségeket irsz. :)
főiskolai infos diplomával valaki elmegy bolti eladónak? aligha.
amugy meg a rendes nappali müinfos gdf diploma van olyan erős mint a neumann csak úgy szólok...

Sok ismerős ment el boltba aki GD-s volt...

#12 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 22:59

flame on:

"amugy meg a rendes nappali müinfos gdf diploma van olyan erős mint a neumann csak úgy szólok.."
bizonyara. es? manapsag, amikor meg az egyetemi progmat is borzalmasan gyenge...

flame off.

(fel ne huzd magad! ;) )
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#13 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 23:06

ja iszonyat gyenge mind, csak utálom amikor ezen lovagolnak h a távos cucc szart sem ér....
a nappalis elég kemény, folyamatosan szigorítanak pont ezért.

:)

#14 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 23:31

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 21:15

Mivel nem hagyom annyiban holnap felkeresem a hivatalos beszállítót, és a hivatalos asrock szervízt, hogy vizsgálják ki, hogy az okozhatta-e a robbantást. Az a szerencse, hogy a cégem kiáll mellettem!

Szerinted ilyen létezik?
Nagy márkáknál sincs ilyen, nem hogy egy hulladék asrock-nál. Régebben volt hazai szervize (sajna már nemtom ki volt) de a nagyon sok hiba miatt (ők mondták) visszaadták az asrock szervizelését.

Egyébként szép a történet, szerencsére a politikába nem mentél bele.    :cool:

+ A szervizesek általában nem szeretik, ha náluk okosabb az ügyfél. Tanácsos nem érteni hozzá, sokkal több sikert lehet elérni.

A céged kiállása hogyan jön ide?
Ja meg a havi 30e-t ott hagyunk atól még nem vagy kiemelt ügyfél vagy hasonló.

Ha cégesen vetted a lapot, akkor nuku fogyvédelem, azt tudod, ugye?

Szerkesztette: pgyafi 2007. 07. 09. 23:33 -kor

#15 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 10. 01:23

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 0:31

Szerinted ilyen létezik?
Nagy márkáknál sincs ilyen, nem hogy egy hulladék asrock-nál. Régebben volt hazai szervize

Meg aztán garanciális feltételek közt szépen ott szokott lenni, hogy ha sérült garjegy, törött, szakadt, égett, blábláblá, akkor tekintsük egyből ugrott garanciásnak.

Ilyenről sajna a kutya nem fogja megmondani, konkrétan mitől robbant szét az a bigyó, de ha ilyen 10 rugós tételen most nekiállsz még szopózni, akkor ezentúl vegyél 2x annyiért 1 munkanapon belüli garos Dell konfigot, aztán kész. Ott nem sokat kérdeznek, megoldják, de nem is nagyon kell alaplapot csavarozgatnod bennük.

Többire kíváncsi leszek, ez a "majd a hivatalos service megmondja" dolog elég tapasztalatlan júzerre vall.
Make love not Wor.

#16 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 06:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 2:23

... vegyél 2x annyiért 1 munkanapon belüli garos Dell konfigot, aztán kész. Ott nem sokat kérdeznek, megoldják, de nem is nagyon kell alaplapot csavarozgatnod bennük.
...

Jah, jön a Humansoft-os srác a kis dobozkájával és kicseréli az alaplapot 5 perc alatt. Papír aláír és már ott sincs. Eddig kétszer jött a munkahelyemhez alaplapcserére, mindkétszer 20 percen belüli idő alatt megvolt a csere.

#17 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 07. 10. 08:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 2:23

Meg aztán garanciális feltételek közt szépen ott szokott lenni, hogy ha sérült garjegy, törött, szakadt, égett, blábláblá, akkor tekintsük egyből ugrott garanciásnak.

Ilyenről sajna a kutya nem fogja megmondani, konkrétan mitől robbant szét az a bigyó, de ha ilyen 10 rugós tételen most nekiállsz még szopózni, akkor ezentúl vegyél 2x annyiért 1 munkanapon belüli garos Dell konfigot, aztán kész. Ott nem sokat kérdeznek, megoldják, de nem is nagyon kell alaplapot csavarozgatnod bennük.

Többire kíváncsi leszek, ez a "majd a hivatalos service megmondja" dolog elég tapasztalatlan júzerre vall.

a jótállási feltételeket rendelet és tv. szabályozza, ívből lehet ignorálni, h az adott forgalmazó jogi balambérja milyen extra cuccokat vésett a papírra.
nem mindenki 10 ropisokba törli az orrát, h futni hagyja, valamint nem mindegy h mennyit költ rá. meg gondolom önérzet is van a világon.
fél évig az eladónak kell BIZONYÍTANI, h a vevő hibájából rottyant szét a bigyó. ha nem tudja hitelt érdemlően, az az ő problematikája.
szerk: egy nem felesleges volt.

Szerkesztette: avman 2007. 07. 10. 08:26 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#18 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 10. 08:21

Idézet: avman - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 9:08

fél évig az eladónak kell BIZONYÍTANI, h nem a vevő hibájából rottyant szét a bigyó. ha nem tudja hitelt érdemlően, az az ő problematikája.

Persze ezt leírni könnyű, de próbáljuk már kivitelezni gyakorlatban, mikor nekem is a legdurvább esetem egy keresztbetört TFT volt, meg laptop, amiből ismeretlen eredetű zöld trutymó folyik, júzer meg széttette a kezét, mert Ő nem tud semmiről, ez magától lett ilyen.

Így is iszonyat sok cuccost cserélünk gányolt szerelés miatt garanciában, mikor a júzer lapít, aztán behozza, mert elromlott. Ha nem látszik, akkor kár ezen aggódni, még ha hjúzeren meg a gép többi részén látszik is. De egy ilyen bigyó felrobbant rajt, az már érdekes mutatvány lenne.
Make love not Wor.

#19 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 07. 10. 08:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 9:21

Persze ezt leírni könnyű, de próbáljuk már kivitelezni gyakorlatban, mikor nekem is a legdurvább esetem egy keresztbetört TFT volt, meg laptop, amiből ismeretlen eredetű zöld trutymó folyik, júzer meg széttette a kezét, mert Ő nem tud semmiről, ez magától lett ilyen.

Így is iszonyat sok cuccost cserélünk gányolt szerelés miatt garanciában, mikor a júzer lapít, aztán behozza, mert elromlott. Ha nem látszik, akkor kár ezen aggódni, még ha hjúzeren meg a gép többi részén látszik is. De egy ilyen bigyó felrobbant rajt, az már érdekes mutatvány lenne.

akkor rendes görények  :Đ  vagytok. egyébként kis számtechboltokba, normális szakikhoz inkább érdemes járni, nekem spec. soha nem volt gondom még garis cuccal. igaz nem is vertem az ajtót 1,5 hónap után sem. meg én is úgy rakatok nagyobb dolgot, h a gyanú árnyéeka se vetüljön rám
egyébként nyilvánvaló mechanikai sérüléssel már pofa kell bevinni valamit :D. garis laptop + sértett barátnő + olló felálláshoz mit szólnátok...

Szerkesztette: avman 2007. 07. 10. 08:38 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#20 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 08:41

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 0:31

Ha cégesen vetted a lapot, akkor nuku fogyvédelem, azt tudod, ugye?

ugye tudod, hogy ez nem igaz?

valoban ez volt az allaspontja jopar evig a fogyvednek, de azota, ha jol tudom elmult.. kepesek voltak egy szem mondaton lovagolni, kekeckedni! borzalom.. akkor nem fogyaszto egy ceg, ha tovabbertekesitesre veszi. kulonben az!

http://www.fvf.hu/in...hp?akt_menu=356
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.