HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 13:44

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 13:59

Sajnálom, hogy így gondolod, szerintem nincs így. A jog előtt nincs tudatos és nem tudatos fogyasztó, a jog egyenrangúan kezeli a fogyasztókat. Nem születünk azonnal tudatos vásárlóknak, ezért szükség is van arra, hogy jogszabályokat alkossanak és azokat betartassák. A legtöbbször a fogyasztó a legjobb kontroll ilyen esetekben, így nem értek egyet azzal, hogy azokat a fogyasztókat kellene bünteni, akik póruljárnak. Épphogy őket kell segíteni.

Szerintem félreértettél.

Persze, h nem születünk annak és én is azt mondom, h a fogyasztó(k) tudják ezt leghatékonyabban kontrollálni úgy, h megelőzik az ilyen eseteket. Elkerülik azokat a boltokat, ahol például más(ok) pórul járt(ak).

Jó példa erre az autós márkaszervizek (ha nem értek az autókhoz/szervízeléshez, akkor is be tudok szerezni olyan infókat, h hol viszonyulnak normálisan emberhez, autóhoz). Remélem, érthető, nem akarok jobban belemenni.

Ez nincs kiírva az ajtóra, tehát utána kell járni/kérdezni.

Fogyasztó büntetését nem értem, de mindegy  :)
Ciciman is on borda

#1042 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 13:45

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 13:51

Én is voltam egyszer válásnál tanú de soha többé senki kedvéért nem fogok elmenni

Engem csak esküvőre hívtak, jól becserkésztek, megkérdezte fórumon egy ismerős, hogy ki ér rá X időben X helyen 20 percre. Írtam, hogy nekem pont jó, mit kell csinálni? Gyere el tanúskodni, lesz pálinka, meg vizipipa. Becsettegtünk rövidnadrágban, 3 perc, csókolom  :Đ

De amikor saját ügyemben voltam bíróságom, hát olyat én többet sosem nem. Össze vissza csavarták a hülyeséget, visszavonta amit tegnap állított, mesélt a nagy semmiről, én meg fogtam a fejem, de persze jöttek a következő körök, meg így tovább. Ráadásul meg kellett gondolni, mert ugye ez volt a puisztolyos buli, kérdezték miér a 112-őt hívtam, miért nem mást, meg miért a kocsi rendszámával kezdtem, ilyenek. Mondom azért, mert itt volt egy félőrült valaki, legalább ennyi nyom maradjo utánunk, ha letarol. Erre ügyvédje kikérte a dolgot, ne mondjak ilyet a védelmezettjére, mert megjárom, dehogy őrült. Ahammm. Én meg jó 2 évig voltam fegyveres szolgálatban, oszt simán bebizonyították, hogy a fényviszonyok, meg a távolság, meg szopószorzótényező miatt igenis félrenéztem, az nem fegyver volt hanem zseblámpa, a csőre töltés meg valami mittomén milyen csapódás az autóból. Mondtam az arcnak, ha szemben állok vele, akkor jobban tudok tippelni, de tán ki is csavarom a kezéből, csak most lehet rosszabbul állnánk, mert még hitelesebb lenne a sztori, miszerint mi támadtuk meg.

Engem elfogultsággal akartak mószerolni, mert sógorral voltam, összefogtunk, családtag. Ő a 2. körben behozta a nőjét tanúnak, sem nem családtag, előadták, mint teljesen kívülálló, oszt csókolom.

Család meg majdnem lerúgta a vesém, mert a végén megkérdezték kérek-e utazási támogatást, én meg mondtam kérek ja, sógorral majd elisszuk, oszt belekötünk a zseblámpás emberekbe, had szokják  :Đ
Make love not Wor.

#1043 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 13:48

Tulajdonképpen minden számon lett kérve a fogyasztón, bár még tartogathatnak meglepetést mások is. Érdekes, hogy az van hangsúlyozva egyesek részéről, hogy a fogyasztó, aki jogszerűen járt el mimindenben mennyire hibás és nem az, hogy a kereskedő, aki a szerződésszegést elkövette és jótállási igényét a fogyasztónak nem teljesítette a jogszabályi keretek között az miben hibázott!

Ja, hogy is gondolnék ilyet, a kereskedő szerintetek nem lehet hibás...

Szóval wpepi és tsa.-i jó, hogy nem azt kéritek számon a Maksin, hogy megszületett! Milyen emberek vagytok ti? Akit sérelem ér, ahhoz odamentek és még bele is rúgtok! Ehhez csak gartulálni tudok!

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 08. 02. 13:50 -kor

#1044 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 08. 02. 13:52

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:32

"tudatos" vásárlónak nevezhető az is ha szürkeimportos cumót vesz de tisztában van azzal (mert olvas fórumokat, cikkeket, stb.), hogy szopósabb lesz a javíttatás mint azoknál ahol magyar szervizelés van és nem kezd azonnal sírni ha gond van hanem keresi a kompromisszumot.

én csak baleknak hívnám, aki tudatosan ilyenbe belemegy, de mindegy.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1045 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 13:59

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:37

Azt hiszem erre mondják, hogy utólag mindenki okos, és szerintem a fogyasztó nem hibázott, egyszerűen vásárolni szeretett volna. Ezt legközelebb az adott helyen biztosan nem teszi. És remélhetőleg más is tanul ebből az esetből. De leginkább a kereskedő tanulhatna!

Utólag? Szerinted utólag, maradjunk ennyiben  :)

Saját érdekemben gondolkodni, nem kötelesség, csak lehetőség. Ilyen szempontból nézve nem hibázott. Mégha ezzel picit önmaga ellensége is lett. Istenem, nem tehet róla. Majd megvédjük (akarommondani megvéditek), ha neki nem sikerült ...
Ciciman is on borda

#1046 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:02

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:52

én csak baleknak hívnám, aki tudatosan ilyenbe belemegy, de mindegy.

2004-ben mikor a DVD felvevőmet vettem akkor lettem volna balek ha kifizetem azt a +80.000Ft-ot a Basys hálózatos gépért. Inkább megvettem 210.000Ft-ért 2 év garival és bevállaltam, hogy hiba esetén várnom kell mert megy a ketyere németbe.  :D

#1047 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:45

Ráadásul meg kellett gondolni, mert ugye ez volt a puisztolyos buli,

vannak a törvény előtt egyenlőbbek, csak azon múlik mennyit szánsz jogi képviselőre, meg kit imsersz és hol mutyisztánban. egyik ügyfél kölcsönadott valakinek, persze futott a pénze után, hát telefonon beígért neki ezt-azt. az felvette, elment a rendőrségre, a fickón, amikor a kocsiját vitte javíttatni rajta ütöttek a hős kommandósok. de úgy ám, h az egész szerelőműhelyre csuklya meg béklyó került. de van itten egy elmebeteg öregasszony, akit a vpop-sok cibáltak el vizsgálatra mert elegük lett a rengeteg fals munkából, amit csinált nekik. de játszott paehnél, sőt a megyei kapitányságot is feljelentette, a comcád megyének kellett eljárnia.  meg volt itt pár háznál is drogügy miatt razzia, házkuti, rajtaütés a jóvoltából.
ezzel csak arra akartam kilukadni, ha joggal lehet élni és visszaélni. de jelen esetben, ha fejre álltok sem fogjátok bebizonyítani, h a vásárló visszaélt a jogaival.

Szerkesztette: avman 2007. 08. 02. 14:04 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#1048 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:08

Idézet: fram - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:59

Utólag? Szerinted utólag, maradjunk ennyiben  :)

Saját érdekemben gondolkodni, nem kötelesség, csak lehetőség. Ilyen szempontból nézve nem hibázott. Mégha ezzel picit önmaga ellensége is lett. Istenem, nem tehet róla. Majd megvédjük (akarommondani megvéditek), ha neki nem sikerült ...

kűggyé rám már valami linket, h ez a cég, ahol vásárolt gázos. vagy egyéb olyan égi jelet, melyből ezt a következtetés lehetne levonni. jelen esetbe a pálya szélirű könnyű okosnak lenni egy olyan országban, ahol a focihoz mindenki ért, csak a labdarúgás van a béka segge alatt. típis ungáris mentalitás.

#1049 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:10

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:02

2004-ben mikor a DVD felvevőmet vettem akkor lettem volna balek ha kifizetem azt a +80.000Ft-ot a Basys hálózatos gépért. Inkább megvettem 210.000Ft-ért 2 év garival és bevállaltam, hogy hiba esetén várnom kell mert megy a ketyere németbe.  :D

oszt, ha a dvd felvevőddel állítólag pézt is keresel, akkor a 2 hónap mekkora kiesés lett volna a 2 héttel szemben?

#1050 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:15

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:10

oszt, ha a dvd felvevőddel állítólag pézt is keresel, akkor a 2 hónap mekkora kiesés lett volna a 2 héttel szemben?

Mondom bevállaltam.  :D  Ha nekem gondot okozott volna a kiesés akkor nem vállaltam volna be. Mit nem lehet ezen megérteni. Nekem ennyi rizikó megért 80.000Ft megtakarítást.
Ja és ha meghibásodott volna akkor nem sírtam volna mert amikor megrendeltem tisztában voltam vele, hogy milye lesz a gariztatás. De nem romlott el 2004 szeptembere óta hibátlanul megy pedig napi használatban van.

#1051 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:23

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:42

hogy lehet rosszul vásárolni? ja megvan, legközelebb, ha bemegyek az üzletbe, kérek a tulajtól egy erkölcsi bizonyítványt, vagy a szerződéseit a beszállítóval, esetleg adja meg 10 vevőjének nevét, meg leinformálom a szervizeket, h milyen időszakonként küldenek hozzájuk csomagot. esetleg a vásárlók könyvét, van-e beírás, vagy a jegyzőt, fogyasztóvédelmet, a szembelévő kávézót, panaszkodott-e valaki. mert a mistral egy eset.
indíts már erről egy totyikot meg népi mozgalmat, mik a jó vásárlás alapszabályai... vagy írj már róla egy könyvet, ha ekkora agybajnok vagy. ha valakinek nem adja meg egy audis, vagy egy rohadt nagy kamion az elsőbbséget valahol és ne adj isten összetöri magát azt fogod neki mondani, hülye vagy bazmeg, miért nem néztél körül jobban, magadra vess és mehetsz a levesbe?  vagy miért vettél olyan kenyeret, amibe bele volt sütve az egér, miért nincs nálad erre az esetre egy röntgengép... hajrá, végülis a demokrácia lényege, h a hülyéknek is van szavazati joga. komolyan, agyrém itt egyesek hozzáállása.

naaa, nyugi van, nem kell ennyire mellre szívni

olvasd el ennek a topiknak a nyitó hozzászólásának első sorait
nem kell az egész szappanoperát, csak azt a pár sort
na, okosabb lettél?
nalátod, nem kell rohangálni sehova, csak picit gondolkodni és körülnézni
ha van időd, nézz körül picit jobban ezen a fórumon is, ha még nem tetted meg
csak egy pár klattyintás, és máris rengeteg vásárlói tapasztalatot olvashatsz

minek hiszel jobban? egy píáros marketinghablatynak vagy egy vásárlói tapasztalatnak?
nalátod
nyugi van

elsőbbségeshez csak annyit, h nincs igazad, gyorshajtásos topikban szeretettel várunk  :smoker: , mert itt offtopik lenne

napi fogyasztási cikkeket pedig ne keverjünk 200ezres tartós fogyasztási cikkekkel, mert nem egy kategória
vagy az egeres kenyérre is 15 nap a javítási idő?  :D
Ciciman is on borda

#1052 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:28

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:15

Mondom bevállaltam.  :D  Ha nekem gondot okozott volna a kiesés akkor nem vállaltam volna be. Mit nem lehet ezen megérteni. Nekem ennyi rizikó megért 80.000Ft megtakarítást.
Ja és ha meghibásodott volna akkor nem sírtam volna mert amikor megrendeltem tisztában voltam vele, hogy milye lesz a gariztatás. De nem romlott el 2004 szeptembere óta hibátlanul megy pedig napi használatban van.

na most akkor képzeljünk el valakit, aki nem professzionális felhasználó, fogalma sincs mutyisztán zavaros kereskedelmi szokásairól (mert nem utp mazzaggal a seggében jött erre a világra, nem is a kereskedelmben dolgozik). körbenéz pár üzletben, majd megveszi az egyik átlagos helyen. kap számlát, papírt, mindent. eddig ezt hívják jóhiszemű vevőnek (én átlagosnak nevezném, de lehet felőlem öntudattalan vagy mifene is). majd, mikor bedöglik a cucc, vár több mint egy hónapot türelmesen. aztán mikor ezt soknak tartja, rögtön nem jóhiszemű vevő lesz, hanem buta vevő, akinek tudnia kellett volna arról, h sokáig tart, illetve, ha él törvényadta jogaival, akkor meg rögtön rosszhiszemű a vevő. hát, ha nektek ez az olvasat, akkor tényleg nincs már miről beszélni.

#1053 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:29

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:48

Tulajdonképpen minden számon lett kérve a fogyasztón, bár még tartogathatnak meglepetést mások is. Érdekes, hogy az van hangsúlyozva egyesek részéről, hogy a fogyasztó, aki jogszerűen járt el mimindenben mennyire hibás és nem az, hogy a kereskedő, aki a szerződésszegést elkövette és jótállási igényét a fogyasztónak nem teljesítette a jogszabályi keretek között az miben hibázott!

Ja, hogy is gondolnék ilyet, a kereskedő szerintetek nem lehet hibás...

Szóval wpepi és tsa.-i jó, hogy nem azt kéritek számon a Maksin, hogy megszületett! Milyen emberek vagytok ti? Akit sérelem ér, ahhoz odamentek és még bele is rúgtok! Ehhez csak gartulálni tudok!

nem

én rajtatok (CC, AV, bogdan) kérem számon, h azt szajkózzátok:

"nem építi be az árába? és érdekel engem?"

igenis tessék foglalkozni vele
amikor ti vásároltok, akkor is
és másoknak sem kéne ezt a birka vásárlási hozzáállást terjesztenetek

még mindig nem érted?
Ciciman is on borda

#1054 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:33

Idézet: fram - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:23

naaa, nyugi van, nem kell ennyire mellre szívni

olvasd el ennek a topiknak a nyitó hozzászólásának első sorait
nem kell az egész szappanoperát, csak azt a pár sort
na, okosabb lettél?
nalátod, nem kell rohangálni sehova, csak picit gondolkodni és körülnézni
ha van időd, nézz körül picit jobban ezen a fórumon is, ha még nem tetted meg
csak egy pár klattyintás, és máris rengeteg vásárlói tapasztalatot olvashatsz

minek hiszel jobban? egy píáros marketinghablatynak vagy egy vásárlói tapasztalatnak?
nalátod
nyugi van

elsőbbségeshez csak annyit, h nincs igazad, gyorshajtásos topikban szeretettel várunk  :smoker: , mert itt offtopik lenne

napi fogyasztási cikkeket pedig ne keverjünk 200ezres tartós fogyasztási cikkekkel, mert nem egy kategória
vagy az egeres kenyérre is 15 nap a javítási idő?  :D

analógia, kis pofám. te bajod, ha nem tudod feldolgozni. az meg, h hasonszőrű főokosak hogyan magyarázzák a kreszt, hidegen hagy. ha lehet, messziről kerülném az ilyen totyikokat, egyrészt rühellem a nótorikus okostóni gyorshajtókat, akik az bizonyítványt magyarázzák, meg aztán valaki olyan életét vették el, aki nagyon fontos volt számomra.  de ez már régen volt. ha meg nem erről szól, bocsánat, de akkor sem érdekel.

Szerkesztette: avman 2007. 08. 02. 14:33 -kor

#1055 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:36

Idézet: fram - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:29

nem

én rajtatok (CC, AV, bogdan) kérem számon, h azt szajkózzátok:

"nem építi be az árába? és érdekel engem?"

igenis tessék foglalkozni vele
amikor ti vásároltok, akkor is
és másoknak sem kéne ezt a birka vásárlási hozzáállást terjesztenetek

még mindig nem érted?

én ezt az elvet követem, vagy legalábbis próbálom követni. de ha ellenkezőjére látok példát (vagy csak egyszerű, jóhiszemű vásárlásra), akkor semm állok neki nyálzani meg mellet verni, és kontrának höhöhözni, mint a hülyegyerek a szimpszon családból. azzal szerintem fáradj át az indexes homárra.
szerk: és persze továbbra is várom az intő jeleket a bolttal kapcsolatban.

Szerkesztette: avman 2007. 08. 02. 14:43 -kor

#1056 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:39

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:48

Ez azért szvsz kicsit erős.
Csak taglalták az egyes variációkat.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1057 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:44

Idézet: ottokar - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:13

Mégis mit gondolsz hány elégedetlen vásárlója van az Edigitálnak, és hány elégedett? ( megsúgom ugyanannyi mint bármely más bolténak.)

Nyilvan azert nyolcmillio oldalas a fogyvedforumon az edigital topik, mert olyan rettenetesen elegedett mindenki a tobb hetig huzodo garis ugymenettel :omg:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1058 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 14:54

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 14:42

hogy lehet rosszul vásárolni? ja megvan, legközelebb, ha bemegyek az üzletbe, kérek a tulajtól egy erkölcsi bizonyítványt, vagy a szerződéseit a beszállítóval, esetleg adja meg 10 vevőjének nevét, meg leinformálom a szervizeket, h milyen időszakonként küldenek hozzájuk csomagot. esetleg a vásárlók könyvét, van-e beírás, vagy a jegyzőt, fogyasztóvédelmet, a szembelévő kávézót, panaszkodott-e valaki. mert a mistral egy eset.
indíts már erről egy totyikot meg népi mozgalmat, mik a jó vásárlás alapszabályai... vagy írj már róla egy könyvet, ha ekkora agybajnok vagy. ha valakinek nem adja meg egy audis, vagy egy rohadt nagy kamion az elsőbbséget valahol és ne adj isten összetöri magát azt fogod neki mondani, hülye vagy bazmeg, miért nem néztél körül jobban, magadra vess és mehetsz a levesbe?  vagy miért vettél olyan kenyeret, amibe bele volt sütve az egér, miért nincs nálad erre az esetre egy röntgengép... hajrá, végülis a demokrácia lényege, h a hülyéknek is van szavazati joga. komolyan, agyrém itt egyesek hozzáállása.

:D :up:

#1059 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:04

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:33

analógia, kis pofám. te bajod, ha nem tudod feldolgozni. az meg, h hasonszőrű főokosak hogyan magyarázzák a kreszt, hidegen hagy. ha lehet, messziről kerülném az ilyen totyikokat, egyrészt rühellem a nótorikus okostóni gyorshajtókat, akik az bizonyítványt magyarázzák, meg aztán valaki olyan életét vették el, aki nagyon fontos volt számomra.  de ez már régen volt. ha meg nem erről szól, bocsánat, de akkor sem érdekel.

Így hangzik az analógia minden okatató kis pofájából:

Annak van elsőbbsége, akinek magadják.

Lapozgathatod te Szent Péter előtt a 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendeletet, hogydehát itt a 12. § első bekezdésének második albekezdésében egyértelműen az áll, h nekem volt elsőbbségem, hozzátartozóid megnyerhetik a pört, kapják a pénzt kárpótlásul, de _te_ végérvényesen és visszacsinálhatatlanul

meg-szív-tad

nem azért kell nézni, h "jéé, jön az Ódi kétszázzal a bekötőúton, vajon meg fog-e állni?", mert ha csitcsatt lesz te leszel a hibás (nem leszel az), hanem azé', h nem murdeljé' meg (lehetőleg ne is ütközzetek össze)

én még nem hallottam olyan bírósági tárgyalásról, ahol a büntetés/kártérítés után azt mondja a bíró:
"Kelj fel és járj!" és erre a súlyos sérülést szenvedett felpattant volna és boldogan élt, míg meg nem halt

nem a kreszt próbálom magyarázni neked, hanem az életet
a jog próbálja szabályozni, de te irányítod

de Istenem, vannak, akik öntudattalanul, JogtárDVDvel a fejükben halnak meg
mindegy, én szótam
Ciciman is on borda

#1060 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:05

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 15:36

szerk: és persze továbbra is várom az intő jeleket a bolttal kapcsolatban.

https://forum.hwsw.h...howtopic=129368
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »