Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 13:51
Én is voltam egyszer válásnál tanú de soha többé senki kedvéért nem fogok elmenni
Engem csak esküvőre hívtak, jól becserkésztek, megkérdezte fórumon egy ismerős, hogy ki ér rá X időben X helyen 20 percre. Írtam, hogy nekem pont jó, mit kell csinálni? Gyere el tanúskodni, lesz pálinka, meg vizipipa. Becsettegtünk rövidnadrágban, 3 perc, csókolom :Đ
De amikor saját ügyemben voltam bíróságom, hát olyat én többet sosem nem. Össze vissza csavarták a hülyeséget, visszavonta amit tegnap állított, mesélt a nagy semmiről, én meg fogtam a fejem, de persze jöttek a következő körök, meg így tovább. Ráadásul meg kellett gondolni, mert ugye ez volt a puisztolyos buli, kérdezték miér a 112-őt hívtam, miért nem mást, meg miért a kocsi rendszámával kezdtem, ilyenek. Mondom azért, mert itt volt egy félőrült valaki, legalább ennyi nyom maradjo utánunk, ha letarol. Erre ügyvédje kikérte a dolgot, ne mondjak ilyet a védelmezettjére, mert megjárom, dehogy őrült. Ahammm. Én meg jó 2 évig voltam fegyveres szolgálatban, oszt simán bebizonyították, hogy a fényviszonyok, meg a távolság, meg szopószorzótényező miatt igenis félrenéztem, az nem fegyver volt hanem zseblámpa, a csőre töltés meg valami mittomén milyen csapódás az autóból. Mondtam az arcnak, ha szemben állok vele, akkor jobban tudok tippelni, de tán ki is csavarom a kezéből, csak most lehet rosszabbul állnánk, mert még hitelesebb lenne a sztori, miszerint mi támadtuk meg.
Engem elfogultsággal akartak mószerolni, mert sógorral voltam, összefogtunk, családtag. Ő a 2. körben behozta a nőjét tanúnak, sem nem családtag, előadták, mint teljesen kívülálló, oszt csókolom.
Család meg majdnem lerúgta a vesém, mert a végén megkérdezték kérek-e utazási támogatást, én meg mondtam kérek ja, sógorral majd elisszuk, oszt belekötünk a zseblámpás emberekbe, had szokják :Đ
Make love not Wor.