Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 2:21
Súlyosan félreismered a jelenlegi helyzetet és a kívánt módosításaitok hatásait.
szerintem meg nem, de fejtsd ki mire gondolsz.
De ez a korábban előadott jogi ismeretek tükrében nem meglepő.
nem kapcsolódik a javaslataimhoz, így lényegtelen.
Bizonyára hihető részedről az a megállapítás is, hogy ismered a jogi kiskapukat, amikről beszélsz és amiket állítólag én ki tudok használni.
etéren sokat nem kellett küzdenem, te magad prezentáltad a metodikát.
Főleg annak tükrében hihető, hogy egy 2003-ban hatályon kívül helyezett törvényre hivatkozva oktattál ki másokat a jogi helyzetről 2007-ben. Legalább naprakész vagy ebben is...
bevallom nem voltam ennyire, amíg megnem jelenetetek - mostmár tudom az algoritmust amivel visszaszedhető a pénz akereskedőtől - de megvallom nem fogok élni vele, mert részemről az erkölcs határait súrolja. ha 80 napig fogják garanciálisan javítani a cuccomat, akkor addig.
Persze, keverj ide még néhány másik témát és mondd rám, hogy én terelek. Nemsokára megjelennek a hozzászólásaidban a közszereplők nevei vagy az afrikai menekülteket is bele fogod keverni a témába, csakhogy ez legalább annyira lényegtelen, mint a feltételezéseken alapuló okoskodás.
nem én kevertem bele, hanem te, azt javasolva, hogy bízzam a jogalkotókra.
Te pedig szintén velem foglalkozol, ahelyett, hogy a témához szólnál hozzá. Nektek hányszor kell felhívni a figyelmeteket, hogy ne személyeskedjetek?
konkrétan nem veled foglalkoztam ezzel kapcsolatban, hanem egy jelenséggel - a jelenség nemcsak nekem, hanem jó 8 embernek is feltűnt már, beszélgettünk is róla püziben. mielőtt még messzemenő következtetésekbe bonyolódnál a 8 ember egyike se szólt hozzá a topikhoz.
Egyszer hívd már fel a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséget és beszélgess el velük az ötleteidről!
látod ennek nemsok értelme van. ha azt szeretném, hogy az ötletem megvalósuljon akkor nem a jogalkalmazónál kell lobbiznom, hanem a jogalkotónál
Például kérdezd meg, hogy mit gondolnak az "akutális ár" forgalmazói megállapításáról elállás esetén!
nem én vetettem fel, nemis alkottam erről véleményt. mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy tudod a választ. de azért jászzunk el egy gondolatkísérlettel

tfh ma veszel janho-tól egy 320-as merevlemezt, szeptemberben bedől az usák tőzsde emiatt a tőke kimenekül az emerging marketekről, a forint mondjuk decemberre 50%-ot leértékelődik. ezek után a merevlemezed meghibásodik januárban. furdal a kíváncsiság hogy ekkor is az elállás mellett döntenél-e vagy elfogadnád janho 400-as merevlemez ajánlatát
Sajnos az az érzésem, hogy utána részese leszek egy SFIJ féle összeesküvéselméletnek, aminek a másik alanya a fogyasztóvédelmi főfelügyelőség.
nemjött be. őszintén sajnálom
Tényleg ennyivel jobban érdekel a személyem, mint a téma?

vélelmezés...
Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 25. 02:25 -kor