Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 19:24
Aztán kész, ezeket vásárláskor a vevő elfogadja, akkor lehet ugrálni, de ez a 15 npos törekvéss gumiszabály, meg a pár napon belül vizsgálja be típusú dolog ez kvázi vicc. Ha nekem olyan a konstrukcióm, meg a vevő is beleegyezik, akkor miért ne lehetne? Aztán 150ezres fényképező 100 napos szervizléssel 130ezer lenne, munkanapon belüli verzióval 210ezer, 4 órán belüli supporttal +havi 17 ezer.
nem ertelek! ha EZT meg lehet csinalni, akkor a szimpla 15 napos hataridot beepiteni a gep araba miert ne lehetne? az itt leirtak alapbol ellentmondanak azon altalanos (altalad is osztott!) allitasnak, hogy a 15 nap hulyeseg, mert nem tarthato. qed.
amugy CC a 11. honapbeli statisztikat en is hallottam, konkretan kereskedotol. tehat igenis kijelenthetjuk, hogy JOPARAN ugyeskednek, es szandekosan elrontjak a gari ido vegen a keszuleket. igaz ebbol NEM kovetkezik, hogy akinek elromlott, az ugyeskedo, de szerintem ilyet senki nem is allitott.
a 200-ast 250-esre cserelesben meg nem ertem, hogy kerhetne a vevo vissza a penzt!?! a csere az azonos, vagy jobbra ertelmezett, nem? a 250-es (ha masegyebben egyertelmuen azonos vagy jobb) az jo csere, ott NEM kerheti a penzt. de javitsatok ki, ha tevedek.