Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 22., szombat - 17:54
én mondjuk arra vagyok kíváncsi, h pl. a projektorizzók 3 hónapos jótállásához mit szólnak a tanult és világlátott kollegák...
meg ez az egész hogyan is viszonyul a megadott üzemidőhöz. számomra így elsőre elég kaotikus, meg úgy fogyasztószivatósnak tűnik, ahol éppenséggel a hőn ajnározott gyártó a hunyó...
Ez is olyan, mint az autóalkatrész. Nekem a szerelőnek sem vihetek semmit, mert mondja hiába néz ki jól, meg számlás, ha hamis vagy gyenge minőség, akkor Ő szop vele úgyis, nehéz bizonyítani. Így választhatok, beteszi a gyárit jó pénzért, de akkor ott a papír, hogy anyag+munkadíj garancia van, csókolom, bajom van szólok.
Projektorizzónál is ha gondolom a márkaszerviz teszi be kib. drágán, projektor leplombál, akkor vita nincs, méri az üzemidőt. De reszkíroztatni kell, németből 10 nap alatt itt az új izzó, kb. fél áron, aztán magunk is bele tudjuk csavarozni. Viszont ennek sem egyedi széraszáma nincs, sem semmi, ha 2 nap múlva betojik, vagy alapból szar, akkor érdekes vitatkozni.
Ilyen esetben kérték tőlünk odaát is a Samu monitor eredeti dobozát, oszt tanult kollégák megpróbálhatják magyarázni a dolgot, de ott, akkor azt mondták, ha van beveszik, ha nem, akkor ígyjárás kategória.
Make love not Wor.