HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:16

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:43

Én nem kérem.

Te nem kéred. De én is meg a többiek is szeretnénk végre konkrétumokat is látni mert eddig csak a ködösítés ment amin hetekig vitatkoztunk. Ha te ismered a tényeket akkor javasolhatnád Maksinak, hogy a személyes adatok kitakarásával szúrja már ide be azt amiről hetek óta vitatkozunk.
Mert ha nincs konkrétum csak egy állítás melynek az igazságtartalma akár meg is kérdőjelezhető hiszen eddig konkrétumot nem láttunk csak azt tudjuk amit Maksi leírt az elején akkor ennek az egész topicnak semmi értelme hiszen az egész akár egy légből kapott dologra is épülhetne.
Az pedig számomra érthetetlen, hogy ha te láttad ezeket a papírokat akkor miért nem lehet egyenesen leírni, hogy én láttam azokat amiről itt szó van de mivel nem lettem felhatalmazva nem oszthatom meg veletek. Ez akkor tiszta lenne.
Lassan kezdem azt hinni, hogy politikus vagy mert a hírek csepegtetése, a tények elhallgatása, a ködösítés nagyon megy neked.  :D

#1902 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:19

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:12

Bármely témához hozzá lehet szólni anélkül, hogy előtte bármit is letenne az asztalra. Egyedül a hozzád hasonlók kérnek mindenféle bizonyítékot állításának igazolására, különben prekoncepcióval él, nem mond igazat és különben is neked van igazad, nem neki. :reklamacio:

jöttél. láttál, győztél. mindezek ellenére sajnos a táméhoz személyeskedésen kívűl mást hozzátenni nem tudtál.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1903 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:20

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:16

egész topicnak semmi értelme hiszen az egész akár egy légből kapott dologra is épülhetne.

Honnan tudod, hogy nem úgy van? Vannak dolgok, amiket tényként kezelsz, másokról pedig mindenféle bizonyítékot vársz. Nagyon jól működik nálad a kettős mérce.

#1904 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:21

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:16

Te nem kéred. De én is meg a többiek is szeretnénk végre konkrétumokat is látni mert eddig csak a ködösítés ment amin hetekig vitatkoztunk.

wpepi mostmár hogy CC hivatalosan is megerősítette hogy az ügy teljes dokumentációját áttekintette nagyon valószínű, sőt bizonyos hogy az álatala tett állítások megállnak.

#1905 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:24

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:14

a kedves masik fel a tények pontos ismerete és ezek elhallgatása mellett játszmázott 2 héten át. akik ellenekző álláspontra helyezkedtek, okkal gondolhatták hogy a topikba írogatók tényismerete közel azonos és ebből a nézőpontból CC kijelentései nagyon is meredekek voltak!

hogyne. tokeletesen igazad van. de ez mikepp hatalmaz fel Teged, hogy kritizald a nyelvhelyesseget?
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1906 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:26

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:19

jöttél. láttál, győztél. mindezek ellenére sajnos a táméhoz személyeskedésen kívűl mást hozzátenni nem tudtál.

Amikor te teszed, akkor nem baj, csak ha veled teszik. Azt hiszem értelek... :think:

#1907 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:27

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:11

Elmondtam jópárszor, hogy kellő információval rendelkezem, csak van, aki ezt nem érti meg...

A vita elején nem mondtad. De akkor sem közölted amikor konkrétan rákérdeztünk arra, hogy te mi alapján ítélkezel hiszen az ügy részletei nem ismeretesek. Erre nem volt válasz. Erre csend volt. Na ez a ködösítés. Most bezzeg miután kibújt a szög a zsákból már mentegetőzöl, hogy te pedig közölted. Igen, közölted de mikor. Jó lenne ha egy kicsit magadba néznél mert az ilyen ködösítés nem ebbe a fórumba való.
Az lett volna a tisztességes mindenkivel szemben, hogy az első hozzászólásodban közlöd, hogy ismered a tényeket (én még az elején rá is kérdeztem de akkor is csak ködösítettel)

#1908 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:21

wpepi mostmár hogy CC hivatalosan is megerősítette hogy az ügy teljes dokumentációját áttekintette nagyon valószínű, sőt bizonyos hogy az álatala tett állítások megállnak.

Csak az a baj, hogy a sok ködösítés, mellébeszélés, szóforgatás nálam kezdi hiteltelenné tenni ezt az egészet. Azért az igencsak furcsa, hogy már túl vagyunk az 50. oldalon és akkor jön elő azzal, hogy ő ismeri a tényeket.

#1909 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:34

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:27

A vita elején nem mondtad. De akkor sem közölted amikor konkrétan rákérdeztünk arra, hogy te mi alapján ítélkezel hiszen az ügy részletei nem ismeretesek. Erre nem volt válasz. Erre csend volt. Na ez a ködösítés. Most bezzeg miután kibújt a szög a zsákból már mentegetőzöl, hogy te pedig közölted. Igen, közölted de mikor. Jó lenne ha egy kicsit magadba néznél mert az ilyen ködösítés nem ebbe a fórumba való.
Az lett volna a tisztességes mindenkivel szemben, hogy az első hozzászólásodban közlöd, hogy ismered a tényeket (én még az elején rá is kérdeztem de akkor is csak ködösítettel)

SFIJ: Amikor ezt írta, merre kujtorogtatok?

Idézet

és egyébként az üggyel kapcsolatban is - azt kell mondjam, hogy rendelkezem kellő információval a tekintetben, hogy véleményemet határozottan ki tudjam alakítani. smile2.gif Legyen elég annyi, hogy nem találgatok.

#1910 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:34

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:20

Honnan tudod, hogy nem úgy van? Vannak dolgok, amiket tényként kezelsz, másokról pedig mindenféle bizonyítékot vársz. Nagyon jól működik nálad a kettős mérce.

Átolvastad a teljes topicot? Mert ha igen akkor nem értem a kérdésed.

#1911 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:37

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:16

Az pedig számomra érthetetlen, hogy ha te láttad ezeket a papírokat akkor miért nem lehet egyenesen leírni, hogy én láttam azokat amiről itt szó van de mivel nem lettem felhatalmazva nem oszthatom meg veletek.

mar regesreg, sok tiz oldallal ezelott leirta! ha nem is ilyen egyertelmuen, hiszen valoszinuleg arra sincs felhatalmazasa, hogy ezt kinyilvanitsa.

mellesleg vicces, mert most sem mondott semmit biztosra, pont ugyanugy kodosit, mint eddig! :p
a forum ma:

#1912 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:38

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:33

Csak az a baj, hogy a sok ködösítés, mellébeszélés, szóforgatás nálam kezdi hiteltelenné tenni ezt az egészet. Azért az igencsak furcsa, hogy már túl vagyunk az 50. oldalon és akkor jön elő azzal, hogy ő ismeri a tényeket.

Mások számára egyértelmű volt, hogy ismeri, csak nektek kellett mindenáron bizonyítgania igazát. A saját hitetlenkedésed áldozata vagy.

#1913 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:44

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:27

A vita elején nem mondtad. De akkor sem közölted amikor konkrétan rákérdeztünk arra, hogy te mi alapján ítélkezel hiszen az ügy részletei nem ismeretesek. Erre nem volt válasz. Erre csend volt. Na ez a ködösítés. Most bezzeg miután kibújt a szög a zsákból már mentegetőzöl, hogy te pedig közölted. Igen, közölted de mikor.

az elejen is pont ugyanazt mondta, mint most: "ismerem a reszleteket". az elejen sem tamasztotta ala ezt semmivel, de most sem irt ennel tobbet!

akkor azt magyaraztatok be magatoknak, hogy bizonyara tuloz, most meg azt magyarazzatok be, hogy mar egyertelmuen kiallt, es kinyilvanitotta, hogy marpedig o sajat szemevel latta a hivatkozott papirokat. pedig ezt most sem irta le. mit kersz rajta szamon most, amikor pont ugyanazt mondja, mint a legelejen?\

persze, ertem en, hogy jo lett volna, ha hatarozottan kijelenti, hogy o mindent pontosan ismer, de hat nem tette. igen, kodositett. ez nem ketseges. de ez alanyi joga minden forumozonak. ezt nem kerheted szamon rajta, max nem veszed figyelembe azt amit ir.
a forum ma:

#1914 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:24

hogyne. tokeletesen igazad van. de ez mikepp hatalmaz fel Teged, hogy kritizald a nyelvhelyesseget?

abban igazad volt, hogy kicsit arrogánsra sikeredett, maximum. de a search gombot használva és a topikból kigyűjtve CC összest eklatánsal kitűnik, hogy ajúzer végig fellengzős lekezelő stílusban fogalmazott, necsak velem, hanem mindenkivel szemben aki más véleményen volt. persze teljes nyugalommal tehette ezt, lévén, hogy ismerte az ügy teljes hátterét.

#1915 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:34

Átolvastad a teljes topicot? Mert ha igen akkor nem értem a kérdésed.

Tudod mi az a költői kérdés? Nem kell értened. Egyébként azt hiszed újonc vagyok a témában? Akkor neked kéne visszaolvasnod. ;)

#1916 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:45

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:44

abban igazad volt, hogy kicsit arrogánsra sikeredett, maximum. de a search gombot használva és a topikból kigyűjtve CC összest eklatánsal kitűnik, hogy ajúzer végig fellengzős lekezelő stílusban fogalmazott, necsak velem, hanem mindenkivel szemben aki más véleményen volt. persze teljes nyugalommal tehette ezt, lévén, hogy ismerte az ügy teljes hátterét.

Tehát a probléma abból ered, hogy sértve érezted magad, mert magabiztos volt. :respect:

#1917 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:53

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:45

Tehát a probléma abból ered, hogy sértve érezted magad, mert magabiztos volt. :respect:

Én ezt nem magabiztosságnak nevezném hanem sunyiságnak. Ez a garanciális ügy pedig nem minősül államtitoknak a konkrét részletek személyi adatok nélkül nem sértenek személyiségi jogot szóval a titkolózás az inkább sunyiság. Vagy fogalmazhatok úgy is, hogy szórakozás hiszen ezzel fenn lehetett tartani a topicot hetekig.

#1918 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:55

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:16

Te nem kéred. De én is meg a többiek is szeretnénk végre konkrétumokat is látni mert eddig csak a ködösítés ment amin hetekig vitatkoztunk. Ha te ismered a tényeket akkor javasolhatnád Maksinak, hogy a személyes adatok kitakarásával szúrja már ide be azt amiről hetek óta vitatkozunk.
Mert ha nincs konkrétum csak egy állítás melynek az igazságtartalma akár meg is kérdőjelezhető hiszen eddig konkrétumot nem láttunk csak azt tudjuk amit Maksi leírt az elején akkor ennek az egész topicnak semmi értelme hiszen az egész akár egy légből kapott dologra is épülhetne.
Az pedig számomra érthetetlen, hogy ha te láttad ezeket a papírokat akkor miért nem lehet egyenesen leírni, hogy én láttam azokat amiről itt szó van de mivel nem lettem felhatalmazva nem oszthatom meg veletek. Ez akkor tiszta lenne.
Lassan kezdem azt hinni, hogy politikus vagy mert a hírek csepegtetése, a tények elhallgatása, a ködösítés nagyon megy neked.  :D

Az általad használt "kérjük" többesszám alól vontam ki magamat, mert az én nevemben ne beszeljél! Ennyi.

Egyszerüen meg akartad kérdőjelezni valakinek az állítását, ahogy tetted mindenki állításával, aki hasonló álláspontra helyezkedett. Tudom, hogy rossz érzés, hogy vannak, akik nem csak találgatnak és véleményük  tényszerű információkon alapszik és a megkérdőjelezés értelmét veszti, de azt hiszem ebbe bele kell nyugodnod.

SFIJ: Én nem láttam az emlegetett BH-t, vagy tényleg nem írtad le?

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 08. 18. 18:00 -kor

#1919 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:56

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:53

Én ezt nem magabiztosságnak nevezném hanem sunyiságnak. Ez a garanciális ügy pedig nem minősül államtitoknak a konkrét részletek személyi adatok nélkül nem sértenek személyiségi jogot szóval a titkolózás az inkább sunyiság. Vagy fogalmazhatok úgy is, hogy szórakozás hiszen ezzel fenn lehetett tartani a topicot hetekig.

Magadban még véletlenül se keresnéd a hibát...mert ott nem lehet...mindig a másik a hibás. :rolleyes: A topicot te és a témához hozzád hasonlóan viszonyulók tartják mindig életben. :respect:

#1920 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:56

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:34

SFIJ: Amikor ezt írta, merre kujtorogtatok?

kollega úr. az általad citált hoozászólás bejegyzési időbélyege: Hozzászólás ideje: 2007. aug. 18., szombat - 10:33 azaz ma. captain Crash topikban elkövetett első hozzászólása 2007. júl. 26., csütörtök - 11:29 történt. nézd tehetsz ilyen kitételeket, csak nem látom még hogy ez mennyiben segíti a topikban folytatott disputát.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »