Idézet: Manticore - Dátum: 2007. aug. 3., péntek - 10:08
Gondoltam hogy meg lészen kérdezve mi a keret?

Nos, arra gondoltam, hogy ha sikerül egy normális házat találnom, ami csendes, de bírja a gyűrődést
(nálam bírnia kell, mert hétvégén 0/24-48 videókártya terror)
Olyan 80-100k környékén gondoltam a házra/hűtésre szánt összeget. (nem kell bele neon, meg átlátszó oldalfalak)
No meg az is érdekelne, hogy hol rakják mindezt össze:)
"A hiba: [7]: A mySQL szerver fut, de az adatbázis (bestpc) nem elérhető." üzenetet láttam már, meg az aláírást is:)
Halál 1×ű!
Überelje aki tudja:
Antec P182 (egyszerűen ejobb házat nem tudok; élőben is raktam össze, cmek és lianlik bujdoshatnak elfele) házhozhozatallal 36K
link
Élőben is nyegyed óra volt a sok-sok apróságot végignézni, fel nem sorolom, úgyis csak 1 részét tudnám...
pix
Silentblade nem rossz ha lesz vmi vnetiszabályzó/átkötöd 7Vra; én ikább Noctua/Coolink halk ventire szavaznék, a házban van már 3 amit 21db-re le lehet szabályozni - és meglepő módon tényleg halkak, vinyókat és vnetiket sem hallani - köszönhetően a hangszigetelésnek és a vibrációmetnes felfüggesztésnek. 1 ventit kell venni pluszba ami ajánlott hogy a vga-t elássa friss levegővel.
Procira amit kpsz és szimpi az alábbiak közül ebben a sorrendben:
Asus Silnet Knight
Ninja plusz
Arctic Cooling Freezer xxx
Zalmi 9700

"Az Asus hűtőiben pozitívan csalódtunk. A nem túl szerencsés Star Ice után a Silent Square és a Silent Knight minden téren előrelépést hozott. Sokkal kényelmesebben szerelhetőek, és teljesítményük is nagyszerű, ráadásul viszonylag halkak. A 92 mm-es hűtők között hangban a legjobb volt az Asus Silent Knight, és teljesítményben is csak egyszer szorult a második helyre, többnyire a nagyobb ventilátorral felszerelt hűtők között is megállta a helyét."
12K
teszt
VGAra:
link Ha nem kompatibilis arra mait szeretnél akkor visszatérünk rá; de akkor még AC.
Tápnak én egy 400as Libertyt raknék be a helyedben, kábel nem sok fog akkor lógni feleslegesen...
Bocsánat a lianlisektől, de pl a PC-60asnál az oldalsó nyílás zajforrás a gyakorlatban - elöl sem a legjobb a helyzet, vinyók hangja is kijön. A felső szellőző rész sem igényesedett a régihez képest, engem zavar a venti matricája és oda tök fölösleges venti egyáltalán... A blower fan nem túl szimpi nekem, az vagy hangos vagy nem visz levegőt általában. A procira levegőt fújós hűtés rengeteg hűtőt kicsuk; pont a jobbakat; a hagyományos levegő iránnyal jobban járunk.
Az meg' apróság', hogy az előlap magában szép, de oda tényleg illő meghajtókat rakni... nehézkes 1 pöppet sztem...
Ha lehetőséged van lesd meg élőben a házakat vhol! Én egy P182es konfot tudok, de bptől 60kmre csak...
Szerkesztette: MC Pite 2007. 08. 03. 12:22 -kor