Idézet: Nurba - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 14:13
Nekem is hasonló dillemmám volt...25k-t drágáltam és az M2N-E Sli meg a sima M2N meg felejtős besorolást kapott itt...így lett a Giga M55S-S3 v2 lap 16,5k-ért...de erről is megoszlanak a vélemények, sőt legtöbbször említést sem kap....nekem azon felül, hogy a chipsetborda érintése neméppen langyos (nf550), idáig elég okés...nem szívtam semmivel, elsőre minden pöcre műxik, olcsóért van rajta glan, firewire, raid meg ami kellhet (szvsz tuningolható is: HT szorzó állítás, FSB állítás, fix PCIE/PCI, ram/időzítések állítása és mindenféle feszkó állíthatóság)....gari csak 2 év, de idáig minden

Egy Windsor magos X2 4600+ került bele, ami alapfeszen 2,67GHz-n még stabilnak mutatkozik (lenyomtam legalábbis egy tucat bencsmárkot rajta), de 2,71-en már behal a bootolás
Bencsmárkot nyomtál és nem stabilitás teszte, egy 10esem van rá hogy nem stabil akkor 2,67en. Tartod?
Diegho, X3as ház korrektnek tűnik, bár belső képet még nem lestem...
3 napra föl mire cseréltetlné a lapot? Mert van ismeretlen HW? A8R-emen is volt, meg asszem elötte is. Ha sminden műxik akkor tessék hagyni a rákba. Megnéztem, most is van; sztem a catalystnak vmi hulladéka lehet. (CCC-t nem használok)
Szerkesztette: MC Pite 2007. 08. 12. 18:37 -kor