diegho, inkább te kötöttél belém sztem és nem fordítva. Mindegyik gyártónak van ilyen és olyan is; nézeteid szerint például a fényképezőkenk folyamatosan javuliuk kellene. Mert hát ami hülyeség azt nem követeik ugye? Akkor miért van az, hogy a kompaktok egyre rosszabbak pl? Mert a divat viszi el... miért nem halnak ki a sok megás kis vgak? Miért nem hal ki az mp3 meg a zip?
Oldallapos dolog tipikus. Mert te úgy használtad/od attól az jó. Sőt, szinte beszéljük rá a népeket.
8 vs 12 én már mint említettem próbáltam többször, nem nyitott házzal hanem normális körülmények között. Aláírásom látod? Én ezekkel szórakoztam. Én már elmondtam, lerajzoltam, felfestettem, megcsináltam. Te meg azt mondod hogy neked mi a szimpi. OKés, de ez 2 különböző dolog... Azt veszel amit akarsz, azt ajánlasz amit akarsz, de hogy elmondoma difit és ahelyett hogy a userre hagynál inkább belém kötsz... Nem azt mondom hogy egyik fekete másik fehér - ilyen nincs. De hogy melyiknek mik az előnyei/hátrányai az rendre elfelejted másnál is hangsúlyozni. Kinek mi a fontos. Van akinek a VW az isteni autó van akinek a Citroen - és egyik sem hülye, mindkettőnek más számít az autóban. Persze gondolom ha fogadnánk és lemérnénk az sem változtatna a véleményeden úgyhogy nem foglalkozok ezzel tovább. Ajánlottam 2-3 tápot erre lehurrogtál. Nem én téged, te engem. Nem akarok vitázni, én írom ezt, te azt, veszik amelyiket kapják.
Aki nem olvas vissza, úgyis hogy másnak írja arra morgok. Pláne ha már 3-4 olyan kérdése van ami azon/előző oldalon szerepel.
szerk:nagyobbak közül nem nagyon van 12es. És azok a nagyobbak kinek/mire kellenek? Hogy kiknek nem elég a 400W(quad core+crossfire/sli) és hogy miért van Libertym azt meg már megtárgyaltuk (vizes gépnél mindegy, és ez volt jó áron EPS és 2 PCIE csatis és elég molexes és táp).
Szerkesztette: MC Pite 2007. 07. 31. 23:13 -kor