HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k VI. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#1561 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 07:20

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 16:31

Ha biztos, hogy S-IPS-el szereltet tudsz venni akkor jó az nagyon. Én nem tudom, hogy azt, vagy a majdnem ziher S-IPS-el szerelet Philips 200WP7ES-t vegyem.

mondjuk itt eleg nagy a biztonsag. az LG.Philips LCD csak IPS-t es TN-t gyart  :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1562 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 07:46

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 8:20

mondjuk itt eleg nagy a biztonsag. az LG.Philips LCD csak IPS-t es TN-t gyart  :Đ

Khümm, Yany LG-je is P-MVA-s :) Szal nem innám meg rá a vitriolt. Erről is olyanokat olvastam, hogy különböző piacokra különböző konfigurációban gyártják, mármint a Philips-et  :confused:

egy srác egy külföldi fórumban csinált egy gyors tesztet a sajátjáról és ő az írta, hogy PVA-s. Erre elkezdték oltani mint a meszet, hogy mindenhol S-IPS-nek írják a panelét. Aztán kiderült, hogy van 2 usb-s van 4 usb-s és az egyik verzió S-IPS a másik, meg valamilyen PVA-s. Szal ha a monitorgyártók tudnak varrni, akkor egy bő 10 centit bevehetnének a farkamból :) Mi ez bazze, zsákbamacska Rózsa Gyurival?

Kiragadva a lényeget a fórumról:

Idézet

There's just two versions fo the Philips 200WP7: One is the HWP7200P with AUO M201EW01 panel and 5 USB ports, the other is the HWB7200P with QDI QD20AL01 panel and 2 USB ports.

elvileg a 2 Usb-s HWB7200P van S-IPS panellel szerelve és pl. amit az eDigital árul az 4 USB-s. Akkor asszem ennyi :(

Szerkesztette: Rodrigez07 2008. 04. 24. 08:06 -kor

A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#1563 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 07:53

Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 8:16

A 2. linkről beszéltem az imént, ott említik, hogy szerintük S-IPS-el szerelt. Aztán jön a vita.

Mellesleg már 5 rongyra csökkent az árkülönbség, mert találtam egy helyet ahol bruttó 95-ből megvan a Dell! Sajnos hitelzsugához vagyok kötve, ezért a beszerzési helyek száma igen limitált.  :mad:

#1564 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 09:01

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 8:53

A 2. linkről beszéltem az imént, ott említik, hogy szerintük S-IPS-el szerelt. Aztán jön a vita.

Mellesleg már 5 rongyra csökkent az árkülönbség, mert találtam egy helyet ahol bruttó 95-ből megvan a Dell! Sajnos hitelzsugához vagyok kötve, ezért a beszerzési helyek száma igen limitált.  :mad:

nem a 4:3as verziot irtak ipsnek, a masikat meg pvanak?

#1565 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 09:07

Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 10:01

nem a 4:3as verziot irtak ipsnek, a masikat meg pvanak?

Az Xbit-en azt írták, de ugye írnak itt össze-vissza. a fórumon meg azt írták, hogy a wide-ot 2 fajtával szerelik

There's just two versions fo the Philips 200WP7: One is the HWP7200P with AUO M201EW01 panel and 5 USB ports, the other is the HWB7200P with QDI QD20AL01 panel and 2 USB ports.

Nálunk ha jól látom a 4 USB-s PVA-s modelleket árulják.

Szerkesztette: Rodrigez07 2008. 04. 24. 09:08 -kor

#1566 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:23

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 7:46

Khümm, Yany LG-je is P-MVA-s :) Szal nem innám meg rá a vitriolt. Erről is olyanokat olvastam, hogy különböző piacokra különböző konfigurációban gyártják, mármint a Philips-et  :confused:

egy srác egy külföldi fórumban csinált egy gyors tesztet a sajátjáról és ő az írta, hogy PVA-s. Erre elkezdték oltani mint a meszet, hogy mindenhol S-IPS-nek írják a panelét. Aztán kiderült, hogy van 2 usb-s van 4 usb-s és az egyik verzió S-IPS a másik, meg valamilyen PVA-s. Szal ha a monitorgyártók tudnak varrni, akkor egy bő 10 centit bevehetnének a farkamból :) Mi ez bazze, zsákbamacska Rózsa Gyurival?

Kiragadva a lényeget a fórumról:

elvileg a 2 Usb-s HWB7200P van S-IPS panellel szerelve és pl. amit az eDigital árul az 4 USB-s. Akkor asszem ennyi :(

AUO-s panalest ne vegyel mer szar. annal mar csak chi mei a borzasztobb. rohadek samsung is ujabban szorakazik ezzel, hogy a keleteuropai "arerzekeny" piacra ilyen hulladek-lcdkkel szerelt tvket ad el  :reklamacio:

#1567 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:25

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 9:07

Nálunk ha jól látom a 4 USB-s PVA-s modelleket árulják.

ez valami furcsa hibrid lesz...  :Đ

#1568 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:31

nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult lcd venni  :Đ ez olyan, mintha veszek egy autot, es azt irjak ra, hogy 100le. a tobbi meg lutri, mert szerintuk az ugyanaz a megadott parameter.

#1569 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:37

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 13:23

AUO-s panalest ne vegyel mer szar. annal mar csak chi mei a borzasztobb. rohadek samsung is ujabban szorakazik ezzel, hogy a keleteuropai "arerzekeny" piacra ilyen hulladek-lcdkkel szerelt tvket ad el  :reklamacio:

Úristen! Ennyire ne legyél már csőlátó. Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy üdítőt ne igyál, mert egészségtelen. Melyik? Miért? Szénsavas, vagy mentes? Gyümölcslé vagy kóla? SFIJ, ezek nem igazán méltó beszólások se hozzád, se a fórumhoz.

Az egy dolog, hogy a P-MVA panellel, mint olyan, önmagában semmi baj nincs (sőt, néhány fórumban beszéltem a Samsung PVA-ja és az AUO MVA közötti szembőlfekete effektről is, ami a PVA-kon engem zavart, az MVA-n meg nincs. Persze lehet Sampon nevű cég terméke totál cikis, míg egy korrekt Samsung monitor frankó, de egy LG L245WP-je is lehet jobb, mint mondjuk egy Dell 2407-HC. (csak olvass körbe a neten az elégedett(len) felhasználók körében.

SFIJ, kicsit tájékozódjál legyél szíves, mielőtt szubjektív véleményednek megalapozatlanul adsz hangot (ráadásul nem először). Se indokot nem írtál, se linkeket alátámasztani, csak pocskondiázol. Az ilyen "az szar, olyat ne vegyé'!" stílusú beszólások ráadásul az egyébként hasznos információtól teljesen mentes hozzászólás szerzőjét minősítik elsősorban.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#1570 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:38

Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 14:31

nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult lcd venni  :Đ ez olyan, mintha veszek egy autot, es azt irjak ra, hogy 100le. a tobbi meg lutri, mert szerintuk az ugyanaz a megadott parameter.

sajnos. a dell divatba hozta ezt a dolgot, hogy a sajtonak elkuldi tesztre a csucspanellel, neked meg nagy valoszinuseggel marad a vadaszat hogy jobb vagy vacakabb panellel kapod. amugy amiota vilag a vilag, a gyartok nem publikaljak hogy milyen paneltipus kerul a monitorba, ez max a neten vadaszhato le, mint adat. gyarto annyit mond 'lcd atcive matrix' oszt' jonapot...

#1571 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 14:42

Idézet: Yany - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 14:37

Úristen! Ennyire ne legyél már csőlátó.
te meg mossal szajat, mert erre a hangnemre a kutya se kivancsi..  :rolleyes:

Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy üdítőt ne igyál, mert egészségtelen. Melyik? Miért? Szénsavas, vagy mentes? Gyümölcslé vagy kóla? SFIJ, ezek nem igazán méltó beszólások se hozzád, se a fórumhoz.
ezt a sok zagyvasagot kutfobol tolod, vagy segit valaki?  :Đ

Az egy dolog, hogy a P-MVA panellel, mint olyan, önmagában semmi baj nincs
Ki mondta hogy van?  :rolleyes:

(sőt, néhány fórumban beszéltem a Samsung PVA-ja és az AUO MVA közötti szembőlfekete effektről is, ami a PVA-kon engem zavart, az MVA-n meg nincs.
aaa te nem vagy szubjektiv, kicsitse...  :rolleyes:

Persze lehet Sampon nevű cég terméke totál cikis, míg egy korrekt Samsung monitor frankó, de egy LG L245WP-je is lehet jobb, mint mondjuk egy Dell 2407-HC. (csak olvass körbe a neten az elégedett(len) felhasználók körében.
irrevelans en nem az OEM-ekrol beszeltem hanem panelgyartokrol... csapongsz mint egy szeszelyes bakfis... meg persze azis termeszetes hogy az altalad vett LG-t hajpolod a Dellt meg ekezed met nemazt vettel :)

SFIJ, kicsit tájékozódjál legyél szíves, mielőtt szubjektív véleményednek megalapozatlanul adsz hangot (ráadásul nem először). Se indokot nem írtál, se linkeket alátámasztani, csak pocskondiázol. Az ilyen "az szar, olyat ne vegyé'!" stílusú beszólások ráadásul az egyébként hasznos információtól teljesen mentes hozzászólás szerzőjét minősítik elsősorban.
temeg vegyel vissza. mivagy te itt? kinevezett velemenypa'pa?  amikor a projit epitettem volt a kezeim kozott jopar panel amit szepen probalgaqtam a kontron gyartotta scaleremhez. cpt, chimei, aou, lgp, sharp, toshiba. nem kulonosebben erdekel hogy mit olvasgattal ossze a neten. ja a sajat tapasztalataimat irom. szubjektiv, mi lenne mas, de legalabb sajat.
ezt a megalapozatlant mar a fejemhezcsaptad egy parszor. csak  az a baj tudod hogy vabankra vadaskodsz, vagdalkozol. megtan lehet hogy szemelyeskedned sem kene?  :rolleyes:

amugy nem csolatas kerdese de az LCD technika nagyon nem evolvalodik vagy jo 3-4 eve, a CRTk ki lettek propaganda altal utalva mindenhonnan, pedig ez nagy hiba volt...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 04. 24. 14:58 -kor

#1572 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:05

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 13:42

irrevelans en nem az OEM-ekrol beszeltem hanem panelgyartokrol... csapongsz mint egy szeszelyes bakfis...

temeg vegyel vissza. mivagy te itt? kinevezett velemenypa'pa?  amikor a projit epitettem volt a kezeim kozott jopar panel amit szepen probalgaqtam a kontron gyartotta scaleremhez. cpt, chimei, aou, lgp, sharp, toshiba. nem kulonosebben erdekel hogy mit olvasgattal ossze a neten. ja a sajat tapasztalataimat irom. szubjektiv, mi lenne mas, de legalabb sajat.
ezt a megalapozatlant mar a fejemhezcsaptad egy parszor. csak nekem az a baj tudod hogy vabankra vadaskodsz, vagdalkozol. megtan lehet hogy szemelyeskedned se mkene?  :rolleyes:

amugy nem csolatas kerdese de az LCD technika nagyon nem evolvalodik vagy jo 3-4 eve, a CRTk ki lettek propaganda altal utalva mindenhonnan, pedig ez nagy hiba volt...

1. nem a szubjektivitás ténye a gond, hanem az, hogy kijelentesz valamit mindenféle használható információt nélkülözve (4:3 versus 5:4 sem igényelt volna tőled mást, mint egy picike gondolkodást, vagy utánajárást a gyors firkálás helyett).
2. Csapongásnak nevezed azt, amit nem értesz: kijelented, hogy AUO panelek szarok (mindenféle típus/ok/konkrétum nélkül persze!) miközben felhoztam egy elég konkrét ellentmondást a véleményeddel szemben: míg az S-PVA paneles Dell 2407-HC-re mindenki panaszkodik, a P-MVA paneles L245WP-t a tulajdonosok zöme szereti és elégedett vele. Enyhén szólva túl általános volt amit mondtál és nálad tájékozatlanabb embereket vezetsz félre az ilyen kinyilatkozásaiddal. Lehet jobb is és rosszabb is egy P-MVA egy S-PVA alapú kijelzőnél. Ennyi. Ennél szájbarágósabban nem vagyok hajlandó elmagyarázni, hogy miért nem panelt írtam és miért OEM-et.

Én nem tartom magam többnek, mint ami vagyok: tapasztalt és valamelyest tájékozott LCD tulaj, aki próbál segíteni a lehető legkorrektebb információkkal másoknak és nem ilyen "ne igyál sört, mert alkoholos" kijelentésekkel spam-elem a fórumot, amit vagy elfogad a szerencsétlen fórumos, mint törvényt (hiszen nincs más választása), vagy egészséges módon kérdőre vonja.

Semmi mást nem kérnék tőled, csak hogy tartalommal is töltsd fel ezeket a hozzászólásaid, mert ha feltétel nélküli elfogadást vársz az olvasóktól ilyen kijelentésekre, akkor szintén kérdéses, hogy melyikünk gondol többet magáról, mint kéne. Foglalkozhatsz továbbra is azzal, hogy én ki vagyok, mi vagyok, de ha érdemben tennél hozzá ehhez az AUO panelek szarok kijelentésedhez, akkor máris előrébb jutnánk. Köszönöm.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#1573 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:06

Pontot biggyesztettem a monitorsztori végére. Félretetettem egy Dell 2007WFP-t és hétfőn megyek érte.
Oszt marad a lutri, hogy vajon milyen panel lakozik benne. Nagyon nem nyúltam mellé ezzel a szerkezettel úgyhiszem. De persze majd beszámolok hétfő estefelé. Amúgy rendes volt az ipse a boltból, mert megpróbálta kideríteni milyen rev. van raktáron, persze nem sikerült. No mind1, asszem 94-ért megéri.

#1574 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:08

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 15:42

irrevelans en nem az OEM-ekrol beszeltem hanem panelgyartokrol... csapongsz mint egy szeszelyes bakfis... meg persze azis termeszetes hogy az altalad vett LG-t hajpolod a Dellt meg ekezed met nemazt vettel :)

ezt a megalapozatlant mar a fejemhezcsaptad egy parszor. csak  az a baj tudod hogy vabankra vadaskodsz, vagdalkozol. megtan lehet hogy szemelyeskedned sem kene?  :rolleyes:

Ennek a hozzászólásnak a vágatlan verziója még csak-csak elment, de ez így átszerkesztve... Yany hangnemével szerintem nem volt igazán semmi gond, ellentétben ezzel a hányással, amit válaszként előadtál.

SFIJ nem tudom, mi van veled az utóbbi pár hónapban, de úgy veszem észre, ráléptél arra az útra, amin T2k járt előtted...  :(
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1575 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:19

Idézet: Yany - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 15:05

1. nem a szubjektivitás ténye a gond, hanem az, hogy kijelentesz valamit mindenféle használható információt nélkülözve (4:3 versus 5:4 sem igényelt volna tőled mást, mint egy picike gondolkodást, vagy utánajárást a gyors firkálás helyett).
2. Csapongásnak nevezed azt, amit nem értesz: kijelented, hogy AUO panelek szarok (mindenféle típus/ok/konkrétum nélkül persze!) miközben felhoztam egy elég konkrét ellentmondást a véleményeddel szemben: míg az S-PVA paneles Dell 2407-HC-re mindenki panaszkodik, a P-MVA paneles L245WP-t a tulajdonosok zöme szereti és elégedett vele. Enyhén szólva túl általános volt amit mondtál és nálad tájékozatlanabb embereket vezetsz félre az ilyen kinyilatkozásaiddal. Lehet jobb is és rosszabb is egy P-MVA egy S-PVA alapú kijelzőnél. Ennyi. Ennél szájbarágósabban nem vagyok hajlandó elmagyarázni, hogy miért nem panelt írtam és miért OEM-et.

Én nem tartom magam többnek, mint ami vagyok: tapasztalt és valamelyest tájékozott LCD tulaj, aki próbál segíteni a lehető legkorrektebb információkkal másoknak és nem ilyen "ne igyál sört, mert alkoholos" kijelentésekkel spam-elem a fórumot, amit vagy elfogad a szerencsétlen fórumos, mint törvényt (hiszen nincs más választása), vagy egészséges módon kérdőre vonja.

Semmi mást nem kérnék tőled, csak hogy tartalommal is töltsd fel ezeket a hozzászólásaid, mert ha feltétel nélküli elfogadást vársz az olvasóktól ilyen kijelentésekre, akkor szintén kérdéses, hogy melyikünk gondol többet magáról, mint kéne. Foglalkozhatsz továbbra is azzal, hogy én ki vagyok, mi vagyok, de ha érdemben tennél hozzá ehhez az AUO panelek szarok kijelentésedhez, akkor máris előrébb jutnánk. Köszönöm.

:offtopic:

1. bazze holnapra lemerem neked sublerrel a 2 monitor aktiv ernyokepet, deal?

2. igen azok. rengeteg proji epito forumban szoptunk veluk mint a torkosborz. a slendrian gyartas meg a vacak polarok okan, egyedul ennek a 2 gyartonak a paneljeit nem lehetett 48p-ben mukodesre birni, clock skew problemak, stb... a dellre meg sokan panaszkodnak, nemcsak tft de lcd tv es notebook fronton is. persze mindig fogsz talani egy jobban sikerult AUO-nal egy vacakabb samsung panelt - valamelyik csak a profitra rameno gyatonal. but believe me, a samsung az ocsitott tvibe nem azert rak AUO-t meg chimei-t mert azok a jobbak...

3. "Én nem tartom magam többnek, mint ami vagyok: tapasztalt és valamelyest tájékozott LCD tulaj, , aki próbál segíteni a lehető legkorrektebb információkkal másoknak" legalabb magadhoz legy oszinte. mindenbe belebeszelsz es leugatsz mindenkit magasrol akinek mas a velemenye. amugy a boldogga avatasodat nem kezdemenyezted meg a szentszeknel?  :Đ

4. "mert ha feltétel nélküli elfogadást vársz az olvasóktól ilyen kijelentésekre, akkor szintén kérdéses, hogy melyikünk gondol többet magáról" erkolcsi szoszokat nem kernek, koszike. egyeszerubb lett volna ha leirod hogy neked meg az AUO panelek kepe teccik jobban. az olvaso majd eldonti. egyszeru ez, mint a faek. dete ekezni akartal egy jot.

PS: a jo lenne ha ajovoben hanyagolnal. kosz.

Szerkesztette: SFIJ 2008. 04. 24. 15:29 -kor

#1576 Felhasználó inaktív   Uchimata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:35

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 15:08

SFIJ nem tudom, mi van veled az utóbbi pár hónapban, de úgy veszem észre, ráléptél arra az útra, amin T2k járt előtted...  :(

EV6, a számból vetted ki a szót! SFIJ néhol csak szemeteli a topikot, és modortalan hozzászólásokkal is fárasztja az olvasókat. SFIJ, legyél kedves visszavenni! Yany nem bántott téged, csak elege lett, és megmondom őszintén, már az én határaimat is feszegeted. Amúgy písz  :reszeg:

#1577 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:47

Nah ugyanmár, sok mindenen lehet veszekedni ezen ne tegyük ;) Mély levegő és megnyugvás, hippimozgalom meg ilyenek :)
Én mindenkettőtöknek köszönöm az építő jellegű válaszokat! Úgy hiszem mindkettőtöknek megvan a maga igaza, csak rossz napot fogtatok ki.

#1578 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:52

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 14:47

Nah ugyanmár, sok mindenen lehet veszekedni ezen ne tegyük ;) Mély levegő és megnyugvás, hippimozgalom meg ilyenek :)
Én mindenkettőtöknek köszönöm az építő jellegű válaszokat! Úgy hiszem mindkettőtöknek megvan a maga igaza, csak rossz napot fogtatok ki.

Ezúton is elnézést kérek mindenkitől az offért. Vegyünk faxa kis tft-ket és élvezzük... amíg meg nem érkeznek az OLED-ek. ;) (csak jönnének már)

Logout.hu blog

#1579 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 15:52

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 16:06

Pontot biggyesztettem a monitorsztori végére. Félretetettem egy Dell 2007WFP-t és hétfőn megyek érte.
Oszt marad a lutri, hogy vajon milyen panel lakozik benne. Nagyon nem nyúltam mellé ezzel a szerkezettel úgyhiszem. De persze majd beszámolok hétfő estefelé. Amúgy rendes volt az ipse a boltból, mert megpróbálta kideríteni milyen rev. van raktáron, persze nem sikerült. No mind1, asszem 94-ért megéri.

en csak ugy veszem meg, ha a04es s-isp es pixelhibamentes, ha nem sikerul ilyet, akkor marad a 244t.

#1580 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 16:11

Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 16:52

en csak ugy veszem meg, ha a04es s-isp es pixelhibamentes, ha nem sikerul ilyet, akkor marad a 244t.

én azt a Samut már rég lenyúltam volna előled, ha lehetne kártyával fizetni náluk  :Đ
Szerintem nézzél rá hja teheted, mert azzal az 1 év garival nagyon jó vézel az ha nincs semmi baja!
Mellesleg PH!-n láttam egy két boltot akik A04-es 2007-est árultak szintén 100 alatt!

Téma megosztása:

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.