Idézet: Gabox - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:40
Köszi az infót. Ez a dell jónak tűnik, bár a 16ms nem túl biztató. Ha csak melóra használnám nem érdekelne, de szoktam néha játszani is. Nem kevés ez?
Nem. Semmi utánhúzást nem fogsz látni abszolút.
Egyébként én nem vennék így utólag Dell-t... nekem nem jönnek be a feketéi, vagyis annak a hiánya. A munkahelyemen Dell1908FP-kkel dolgozom, amik TN panelesek, de szebb a feketéjük...
Idegesítő, hogy minden második sötétben játszódó játéknál állítgatom a kontrasztot meg a fényerőt, pedig a fless által kalibrált színprofilt használom. Állítottam színhőmérsékletet, Digital Vibrance, mindent. Olyan, mintha az enyém valami lebutított darab lenne... Nem tudok rá magyarázatot. Elvileg ha ugyanaz a panel, akkor nem lehet ilyen defekt, vagy igen?

Szerintetek érdemes megpróbálni egy cserét?
Lehet, hogy jobban jár az ember egy PVA paneles darabbal, mert azoknak elvileg erősebb a feketéje. Ugyan a betekintési szög kisebb, de szerintem annak gyakorlati hátránya nincs, ha szemből nézed a monitort. Lebeszélni persze nem akarok senkit, mintha ez egyedi probléma lenne nálam... Nem tudom. A paneltípust a szervízmenüben, illetve talán a dobozon is (L vagy P, asszem) megtalálod.
Szerkesztette: spidey 2008. 04. 24. 21:19 -kor