Idézet: Yany - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 14:37
Úristen! Ennyire ne legyél már csőlátó.
 te meg mossal szajat, mert erre a hangnemre a kutya se kivancsi..  

Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy üdítőt ne igyál, mert egészségtelen. Melyik? Miért? Szénsavas, vagy mentes? Gyümölcslé vagy kóla? SFIJ, ezek nem igazán méltó beszólások se hozzád, se a fórumhoz.
 ezt a sok zagyvasagot kutfobol tolod, vagy segit valaki?  :Đ 
Az egy dolog, hogy a P-MVA panellel, mint olyan, önmagában semmi baj nincs
 Ki mondta hogy van?  

(sőt, néhány fórumban beszéltem a Samsung PVA-ja és az AUO MVA közötti szembőlfekete effektről is, ami a PVA-kon engem zavart, az MVA-n meg nincs.
 aaa te nem vagy szubjektiv, kicsitse...  

Persze lehet Sampon nevű cég terméke totál cikis, míg egy korrekt Samsung monitor frankó, de egy LG L245WP-je is lehet jobb, mint mondjuk egy Dell 2407-HC. (csak olvass körbe a neten az elégedett(len) felhasználók körében.
 irrevelans en nem az OEM-ekrol beszeltem hanem panelgyartokrol... csapongsz mint egy szeszelyes bakfis... meg persze azis termeszetes hogy az altalad vett LG-t hajpolod a Dellt meg ekezed met nemazt vettel 

SFIJ, kicsit tájékozódjál legyél szíves, mielőtt szubjektív véleményednek megalapozatlanul adsz hangot (ráadásul nem először). Se indokot nem írtál, se linkeket alátámasztani, csak pocskondiázol. Az ilyen "az szar, olyat ne vegyé'!" stílusú beszólások ráadásul az egyébként hasznos információtól teljesen mentes hozzászólás szerzőjét minősítik elsősorban.
 temeg vegyel vissza. mivagy te itt? kinevezett velemenypa'pa?  amikor a projit epitettem volt a kezeim kozott jopar panel amit szepen probalgaqtam a kontron gyartotta scaleremhez. cpt, chimei, aou, lgp, sharp, toshiba. nem kulonosebben erdekel hogy mit olvasgattal ossze a neten. ja a sajat tapasztalataimat irom. szubjektiv, mi lenne mas, de legalabb sajat.
ezt a megalapozatlant mar a fejemhezcsaptad egy parszor. csak  az a baj tudod hogy vabankra vadaskodsz, vagdalkozol. megtan lehet hogy szemelyeskedned sem kene?  

amugy nem csolatas kerdese de az LCD technika nagyon nem evolvalodik vagy jo 3-4 eve, a CRTk ki lettek propaganda altal utalva mindenhonnan, pedig ez nagy hiba volt...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 04. 24. 14:58 -kor