Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. febr. 13., péntek - 13:46
A TV-vel nálam sincs gond.
Amúgy a monitor sem rossz, csak láttam már jobb PVA-t is.

Na ez érdekes. Lehet, hogy valami Acer specifikus téma? Egy hónapja majdnem vettem egy Acer PVA panelos monitort, de amikor megláttam meglepődtem és rákérdeztem, hogy ez nem elírás és inkább TN panel? Mindenesetre végül nem vettem meg.
Szerencsére panel ügyben kicsit el vagyok kényeztetve

Melóban egy régebbi Dell IPS panelos monitort használok. A betekintési szöge egyszerűen szuper jó irodába tökéletes. Más kérdés, hogy dög lassú, de a szöveg nem szalad el

Itthon most HP LP2275w-t használok a színei pazarok (fotózáshoz ez nekem fontos), sokkal sokkal gyorsabb mint a melós gépem, de azért ez se egy 120Hz-es CRT.
TN panelt csak notin használok, de az valami botrányosan sz@r, pedig egy dell D630-ról van szó, ami nem egy olcsó darab. Ettől sokkal jobb TN paneleket láttam már boltban, igaz azok asztali monitorok, de notiban is sokkal jobban vannak.
Nemrég működés közben meglestem egy sor TN modellt, hogy mégis tudjam miről beszélek és tapasztalatból írjak ne katalógusdumát. Szóval vannak egész jó darabok és ha valakinek nem kritikus a szín kérdés vagy nem néznek rajta többen különböző ülésmagasságból filmet, akkor vállalhatóak. Az előző hszemben szereplő két modell tetszett közülük a lejgobban, míg az Acer G24 szerintem egy parasztvakítás. A nagy fényerőn kívül nincs benne semmi extra, kifolyik tőle az ember szeme és iszonyatosan drága.