Idézet: Melorin - Dátum: 2009. nov. 28., szombat - 9:54
Kipróbáltam 2 fajta DVI kábellel is, mégsincs kép még bootolás közben sem. Elvittem haverhoz, és ott sincs kép.
Azóta VGA kábellel használom, viszont az a baj, hogy nem rakja ki teljes képre a nagyobb felbontásokat. Például ami a monitor optimális felbontása lenne, az a 1680x1050, és arra állítva összeugrik a kép kb 4:3 arányba, így minden nyomott lesz. 4:3 felbontásra (pl 1024x768) állítva pedig széthúzza a képet a moncsi széléig, így viszont minden nyújtott lesz... Valami nem kóser ezzel a monitorral, pedig X-Boxon tényleg szuperül kiadott minden felbontást DVI-ról is.
Na de lehet hogy sikerül megjavítani a paneljét, vagy csak frissíteni rajta a flash-t, mert az a gyanúnk, hogy az a rossz.
A natívtól eltérő felbontás esetén a képarány kezelést menüből állítás szerint illene kezelnie a monitornak. Ha nincs ilyen funkció, akkor még mindig be lehet állítani a vga kari driverében, hogy ő végezze az átméretezést (képaránymegtartás, vagy széthúzással, 1:1) és akkor a natív felbontást kapja meg a monitor.
Dvi-nél arra gondotlam, hogy van ez a DVI-I, meg DVI-D meg mittudom én milyen kábeltípus. Valamiért biztosan ment a boxal. Garis a cucc (akkor inkább vidd vissza), vagy te akarod javítani?

Súgó
A téma zárva.