Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 16:01
Nézd, ez az én véleményem, így persze szubjektív, de tapasztalaton alapul. De nem tudom miért lenne félrevezető? Nem kötelező egyetérteni vele, nem kell szentírásnak venni.
Egyébként pont ilyen premium line cuccból van néhány darabunk, amiket már a pincében a fal felé fordítva, és sorba állítva "használunk", ezért merészeltem leírni, hogy sorban hasalnak el. És ezen az igényes dokumentáció sem segít sokat. Arról nem beszélve, hogy előfordult, hogy két tökéletesen azonos típusszámú monitor közül az egyik xVA paneles volt a másik meg TN, abból is a leggagyibb fajta, szóval itt is megy a panel-lottery szépen.
A sorjás káváról pedig: ez egy low-end cucc ~30k nettóért, mondhatnánk, hogy ennyiért ez van. Csakhogy van ugyanennyiért Philips budget monitor is, ami kidolgozási- és képminőségben is köröket ver a Fusira. Ezért merészeltem azt mondani, hogy nem vennék Fusit.
Figyu, tök elfogadom, amit írsz és meg is értem ezek után, ha nem szimpatizálsz a gyártó termékeivel, viszont mivel cirka két-két és fél éve tapasztalom én is a "FuSi-fílinget" :Đ ezért nem annyira érzem korrektnek álatlánosítani egy-egy típusról alkotott véleményed. Főleg, hogy ha picit körbenézel, gyakorlatilag minden gyártó polcán találsz szégyellni való darabokat. S szerencsére azt is bizton állíthatom, hogy P19-2 tulajként messze nem vagyok egyedül a lenyűgözött állapotommal.

na ezt is jólmegaszondtam... Egyébként a monitor ma is igen magas piaci ára azért elég jó mutató erre, mert ez leginkább a felhasznált alkatrészek árát (ergo minőségét), illetve a vásárlók elégedettségét (vagyis hogy mennyiért hajlandók megvenni ezt a darabot) tükörzi.