Idézet: Rosep - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 13:55
A pénzből (<60e Ft) max. egy TN-es jön ki. 20"-osat gondoltam, elég nekem az 1680x1050 is. Tudom ennyiért kaphatnék 22"-osat is. De inkább egy 20-as felsőbb kategória mint egy 22-es legolcsóbb... Mindenképp legyen rajta D-SUB és DVI is, tiszta fekete kéne, de a lakkfeketék nem tetszenek.
Na már most, hiába néztem ki egy gyártó 20"-os típusait, fogalmam sincs mi a különbség. Pl. LG 204, 206, WS, WT ilyen-olyan típusai között. Prad-on sincs fenn minden típus. De ugyanez a helyzet a Samsunggal is, meg az eggyel nagyobb 22-es kategóriában is. (Ami azért még nincs teljesen elvetve) Szóval egyenlőre tanácstalan vagyok. :confused:
Betekintési szög szempontjából van olyan a TN-eseknél, hogy ha egy gyártónak a 20"-osait nézzük, hogy a 70e Ft-os jobb lehet mint az 50e Ft-os? Vagy a különbségek csak csatlakozók, design stb.-re korlátozódnak?
szia, ebben az árkategóriában az ártényezőt nem a képminőség, hanem a szolgáltatások befolyásolják. vagyis van-e DVI bemente, van-e komponens bement, tud-e HDCP-t, stb... A TN panelek képminősége nagyjából egyformán - vacak.