Idézet: Cathfaern - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 20:38
Értem a logikát abban amit írtál, csak ez így eléggé félrevezető lehet olyanok számára, akik kevésbé értenek a megjelenítőkhöz. Lévén ilyen alapon az én 15,4"-os TFT-m ugyanakkora lehet, mint az új 20"-os monitorom, mivel mindkettő felbontása 1680x1050

(amúgy ugyanolyan phillips, mint a tied, e topic alapján vettem meg, s nagyon nem bántam meg)
A 15"-os TFT vs. 17"-os CRT hasonlóság inkább abból adódik, hogy CRT-k idejében rendre a teljes monitor méretét adták meg, TFT-k esetén pedig a tényleges képernyő méretét (tehát a kávát nem beleszámítva).
Mikor vetted? Mennyiért? Az első sem volt pixelhibás?
Van még egy érdekesség.
Néha bekapcsoláskor a monitor lede zölden világít, de a kijelző sőtét marad ,de látszik, hogy kapáramot, tehát olyan mint amikor a windows képernyőkímélője (üres) bekapcsol, aikor bebootol a windows egyet villan, olyankor kikapcsoljuk a gépet, a powergomb megnyomásával, majd pár perc múlva ismét be.
Előszőr azt gondoltuk, hogy a 64 bites XP vacakol (még a 64 bites XP korszakban), aztán, hogy az új VGA kártya, de így visszagondolva, a HD3850-es régebbi pár hónappal mint a monitor ,és a másik PHILIPS monitorral (170C5BS) nem fordult elő ilyen hiba jelenség.