Idézet: Lipton - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 17:38
Nem fogyaszt kevesebbet a TFT.

Nem-e?
Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 11., péntek - 22:25
Nem. Ezek pva-sok mind. A poén, hogy valami 120 körül lehetett venni, amikor a cég vette. Bár most is van elfogadható árú/méretű pva. Ha rá lennék kényszerülve monitor vásárlásra, akkor én ilyet vennék:
http://www.ipon.hu/w...ng_f2380/116621
Engem valami ilyesmi érdekelne csak 22", 1680-ban.

Vagy ez a sokat emlegetett olcsósított LG IPS. Az vajon milyen árban várható hasonló méretben?
Ja és az Acer gariügyemhez visszatérve. Jó ez az ingyenes elszállítás, hazaszállítás, de eszetekbe ne jusson Acert venni.

Egyelőre küzdök velük azzal, hogy nem volt szép a garanciális pixelhibás monitoromat megkérdezés nélkül cserélni
1. más típusú
2. használt
3. már javított
4. ugyanúgy pixelhibás - csak épp nem gariztatható módon - monitorra.
...de nem biztos, hogy lesz eredmény. Most olvastam el a jótállási jegyet és vmi "korlátozott garanciavállalásról" szól. Kb. úgy értelmezem, hogy a fentiekhez (meg még kurvasok mindenhez) joguk van, ezt kapom, ha hozzájuk fordulok garanciával, különben meg menjek a bolthoz (vagy melegebb éghajlatra), mert bármilyen jogom is lenne a hatályos jogszabályok kapcsán, ők akkor is csak ennyit vállalnak és lófasz.
Nem nagyon áll össze ezt így hogy lehet, főleg úgy, hogy az összes jótállásról, szavatosságról, fogyasztóvédelemről szóló rendeletben benne van az az 1 mondat, hogy ha a leírtaknál kevesebb jogot ad egy gyártó a szerződésben akkor az semmisnek tekintendő...
Szerkesztette: vipisrac 2009. 09. 15. 12:45 -kor