Mafia 2 PC/XBOX360/PS3
Elküldve: 2010. 08. 27. 21:14
Amúgy valóban kicsi a felirat, 23" fullhd monitoron is.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2010. 08. 28. 02:00
Nagyon jóó a Mafia 2!!!
Üdítő színfoltok mindig akadnak...pl az nagyon bejött és egyben vicces is hogy a legnagyon csatamezőn úm. egy két fa ládán rendesen meg van nekünk terítve egy kis swift Cola meg egy kis szendvics:D:D megalol...XD
A Két DLC is nagyon jó!
Üdítő színfoltok mindig akadnak...pl az nagyon bejött és egyben vicces is hogy a legnagyon csatamezőn úm. egy két fa ládán rendesen meg van nekünk terítve egy kis swift Cola meg egy kis szendvics:D:D megalol...XD
A Két DLC is nagyon jó!
Elküldve: 2010. 08. 28. 04:35
Hát ennyi volt. Nagyszerű játék, szép grafikával, kiváló atmoszférával, jól felépített várossal, karakterekkel és párbeszédekkel? Igen. Unalmas sok autókázással, RENGETEG kiaknázatlan lehetőséggel, pofátlan linearitással, ugráló sztorival, rettenetesen rövid játékidővel, furcsa befejezéssel? Igen. :/
10 óra alatt végigviszed. A fejlesztők szerint 2 óra videó van a játékban. A békés kocsikázás egyik küldetésről a másikra, haza ide-oda... kb 5-6 óra. Számoljuk ki akkor mennyi az akció...
10 óra alatt végigviszed. A fejlesztők szerint 2 óra videó van a játékban. A békés kocsikázás egyik küldetésről a másikra, haza ide-oda... kb 5-6 óra. Számoljuk ki akkor mennyi az akció...
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2010. 08. 28. 08:53
az autokazassal az a legnagyobb baj, hogy mindig ugyanaz. szerintem a jatek fele elment arra hogy haza illetve joe-hoz kellet menni.
JóSebesség
Elküldve: 2010. 08. 28. 09:49
Freeroam mod!
Szükség van még a LUA konzolra is, mert alapból nem lesz fegyver nálunk. Töltsük le LUA konzol-t. Másoljuk a 3 file-t a Mafia2/pc mappába, majd a "mafia2.exe"-t nevezzük át "Mafia2.exe"-re, végül indítsuk el a játékot az m2dev.exe-vel. Játékban az F12-vel hívhatjuk elő a konzolt. Ide lehet írni a LUA scripteket. Hogy könnyebb legyen, csináltam 4 darabot, amit letölthettek innen! Másoljátok szintén a Mafia2/pc mappába. Amikor behívtátok a konzolt, akkor amelyik sciptre szükségetek van, aszerint írjátok be a következőt.
allshop.lua - Összes shop látható lesz a térképen
allweapons.lua - Meg lesz az összes fegyver
dispolice.lua - Kikapcsolja a rendőröket (Disable AI)
godmode.lua - Sérthetetlenség
Ha az összes fegyver kell, akkor a konzolba ezt írjátok:
#execlua allweapons.lua
Ha a sérthetelenség kell, akkor pedig ezt:
#execlua godmode.lua

Szerk.: Bővítettem a letölthető rar file-t egy money.lua script-el, hogy legyen egy kis pénz is. Bár, így már nem sok értelme van, de azért na.
Szükség van még a LUA konzolra is, mert alapból nem lesz fegyver nálunk. Töltsük le LUA konzol-t. Másoljuk a 3 file-t a Mafia2/pc mappába, majd a "mafia2.exe"-t nevezzük át "Mafia2.exe"-re, végül indítsuk el a játékot az m2dev.exe-vel. Játékban az F12-vel hívhatjuk elő a konzolt. Ide lehet írni a LUA scripteket. Hogy könnyebb legyen, csináltam 4 darabot, amit letölthettek innen! Másoljátok szintén a Mafia2/pc mappába. Amikor behívtátok a konzolt, akkor amelyik sciptre szükségetek van, aszerint írjátok be a következőt.
allshop.lua - Összes shop látható lesz a térképen
allweapons.lua - Meg lesz az összes fegyver
dispolice.lua - Kikapcsolja a rendőröket (Disable AI)
godmode.lua - Sérthetetlenség
Ha az összes fegyver kell, akkor a konzolba ezt írjátok:
#execlua allweapons.lua
Ha a sérthetelenség kell, akkor pedig ezt:
#execlua godmode.lua
Szerk.: Bővítettem a letölthető rar file-t egy money.lua script-el, hogy legyen egy kis pénz is. Bár, így már nem sok értelme van, de azért na.
Szerkesztette: Csokis 2010. 08. 28. 10:07 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2010. 08. 28. 09:52
Hát jah. Kezdek azokkal egyetérteni akik azt mondták h ez biza nem valami hű e nagy durr. tegnap játszottam vele 1 huzamban kb 2 órát.. Nem tudom el akarom e még indítani..
Elküldve: 2010. 08. 28. 09:59
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 08. 28. 10:52
Hát jah. Kezdek azokkal egyetérteni akik azt mondták h ez biza nem valami hű e nagy durr. tegnap játszottam vele 1 huzamban kb 2 órát.. Nem tudom el akarom e még indítani..
Igazából ez tipikusan az a játék ami nem rossz, de lehetett volna igazán jó gyakorlatilag minimális plusz befektetett energiával.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2010. 08. 28. 10:06
Az egyes változatosságához köze nincs az tuti,igaz annak a mai viszonyok között elég csúnya a grafikája de még így is mérföldekkel jobb mint az utód.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2010. 08. 28. 10:13
A grafikával szerintem semmi gond nincs. Sőőt. Helyenként kifejezetten szép.
Elküldve: 2010. 08. 28. 10:30
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2010. 08. 28. 10:59
Igazából ez tipikusan az a játék ami nem rossz, de lehetett volna igazán jó gyakorlatilag minimális plusz befektetett energiával.
Jó lesz ez, miután megkapod a 10 dlct, dearabonként 10 euroért, igazából fizetsz majd 50et egy közepes szintű játékért, aztán meg majd 100at, hogy jó legyen
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2010. 08. 28. 11:26
9 óra 12 perc és uninstall. Ez egy szép körítéssel ellátott szar.
Elküldve: 2010. 08. 28. 12:56
Az hogy szar az túlzás. Egyszerűen csak hatalmasak voltak az elvárások. :/
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:10
Idézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 28. 11:30
Jó lesz ez, miután megkapod a 10 dlct, dearabonként 10 euroért, igazából fizetsz majd 50et egy közepes szintű játékért, aztán meg majd 100at, hogy jó legyen 
Már jóideje ez a divat és a jövedelmező üzleti modell. Vagy havidíj (wow), vagy DLC.
If your mind can conceive it, you will achieve it.
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:27
Idézet: sQr` - Dátum: 2010. 08. 28. 13:56
Az hogy szar az túlzás. Egyszerűen csak hatalmasak voltak az elvárások. :/
Nem, ez egy bőven átlag alatti játék. A 9 órából 2 óra cutscene volt, 5 óra vezetés egy előre meghatározott útvonalon, amiről egyébként sem érdemes letérni, mert minek, a város tök üres, 1 óra béna verekedés és 1 óra lövöldözés. Ebből a cutscene-k, meg a lövöldözés volt jó. A város tele van lökve ruhabolttal, de minek, amikor
- mindegyikben ugyanaz az 5 féle ruha van,
- úgyis elveszíted az összes ruhádat időről-időre a történet miatt.
meg kocsmákkal, bárokkal, de szintén minek?? Ha legalább valami mellékküldit lehetne felvenni. Ez a tartalom mennyiség 2010-ben, a GTA4, SR2 után egy NULLA!
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:29
Idézet: TNTmax - Dátum: 2010. 08. 28. 14:10
Már jóideje ez a divat és a jövedelmező üzleti modell. Vagy havidíj (wow), vagy DLC.
Ilyen mértékben azért nem.
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:35
Nem látod át túl objektívan a helyzetet, bár megértem, én is felháborodtam és csalódtam hatalmasat. :/
Nem bőven átlag alatti játék. Többször elmondták, itt a város csak körítés, nem nyílt játszótér. A 10 óra játékidő felosztását hasonlóan írtam le én is, teljesen igazad van. Az hogy a város üres az butaság, még a legeldugottabb sarok is szépen kidolgozott, valami matat ott, látványos bármi. Éppen ezért fájó, hogy SEMMIT nem ér, mivel nem csinálhatunk szabadon valamit, vállalhatunk mellékküldetést vagy bármi hasonló. Itt mindent a sztorinak rendeltek alá. Ami jó volt. Nem kiemelkedő, de kellemes. A karakterek szuperek, Joe jó figura például. Az a baj és azért fáj nagyon nekem, mert minden elem szépen kidolgozott. A lövöldözés a fedezékrendszerrel nagyszerűen működik, a lopakodást meglepően jól megoldották, csöndes kivégzéssel, testhúzogatással és az AI sem hülye ( ott ). A verekedés egy ilyen játékhoz képest megint csak szolid kidolgozást kapott. Az autók kezelhetősége szuper, a zenék nagyszerűek és akkor basszus 10 óra után vége. Minimum, de nagyon minimum 3x ennyit elbírt volna a sztori és mellé még illett volna egy Freerideot legalább unlockolhatóvá tenni.
Nem olyan lett mint amit vártunk, de számomra egyáltalán nem rossz, de még csak nem is átlagos játék. Csak hatalmas kimaradt ziccer, hogy legendává váljon.
Nem bőven átlag alatti játék. Többször elmondták, itt a város csak körítés, nem nyílt játszótér. A 10 óra játékidő felosztását hasonlóan írtam le én is, teljesen igazad van. Az hogy a város üres az butaság, még a legeldugottabb sarok is szépen kidolgozott, valami matat ott, látványos bármi. Éppen ezért fájó, hogy SEMMIT nem ér, mivel nem csinálhatunk szabadon valamit, vállalhatunk mellékküldetést vagy bármi hasonló. Itt mindent a sztorinak rendeltek alá. Ami jó volt. Nem kiemelkedő, de kellemes. A karakterek szuperek, Joe jó figura például. Az a baj és azért fáj nagyon nekem, mert minden elem szépen kidolgozott. A lövöldözés a fedezékrendszerrel nagyszerűen működik, a lopakodást meglepően jól megoldották, csöndes kivégzéssel, testhúzogatással és az AI sem hülye ( ott ). A verekedés egy ilyen játékhoz képest megint csak szolid kidolgozást kapott. Az autók kezelhetősége szuper, a zenék nagyszerűek és akkor basszus 10 óra után vége. Minimum, de nagyon minimum 3x ennyit elbírt volna a sztori és mellé még illett volna egy Freerideot legalább unlockolhatóvá tenni.
Nem olyan lett mint amit vártunk, de számomra egyáltalán nem rossz, de még csak nem is átlagos játék. Csak hatalmas kimaradt ziccer, hogy legendává váljon.
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:37
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 08. 28. 14:27
Nem, ez egy bőven átlag alatti játék. A 9 órából 2 óra cutscene volt, 5 óra vezetés egy előre meghatározott útvonalon, amiről egyébként sem érdemes letérni, mert minek, a város tök üres, 1 óra béna verekedés és 1 óra lövöldözés. Ebből a cutscene-k, meg a lövöldözés volt jó. A város tele van lökve ruhabolttal, de minek, amikor
meg kocsmákkal, bárokkal, de szintén minek?? Ha legalább valami mellékküldit lehetne felvenni. Ez a tartalom mennyiség 2010-ben, a GTA4, SR2 után egy NULLA!
Sőt még a GTA SA-val is szívesebben játszom mint ezzel. A grafika pedig nem menti meg ezt a játékot. Az, hogy ehhez a szarhoz még dlc-ket akarnak kiadni külön felháborító. Ezek a cseh majmok meg menjenek vissza sört főzni, mert ahhoz jobban értenek.
- mindegyikben ugyanaz az 5 féle ruha van,
- úgyis elveszíted az összes ruhádat időről-időre a történet miatt.
SR2?
Ez sajnos nem a csehek hibája, inkább a 2ks projekt menedzsereké, ezek a döntések inkább az ő hatásködükbe tartoznak és nem a kivitelezőébe. Kezd a 2k olyan lenni, mint vmi szar amatőr kiadó. Saját elkúrt árazás, ehhez mértem zéró kiemelkedő szolgáltatás a felárért. Miután kijönnek a dlk valszeg ezek a "problémák" eltűnnek, csak mire megveszed mindent mondjuk rossz esetben eltoltál 150 eurót a játékra, ennyiért meg 3 normális játékidővel rendelkező AAA címet kapsz...
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:37
hah, itt nagyon faj az a 10 ora latom, KL2 eseten pedig 'pont jo' volt a 3.5-4 ora...
JóSebesség
Elküldve: 2010. 08. 28. 13:39
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 08. 28. 14:37
hah, itt nagyon faj az a 10 ora latom, KL2 eseten pedig 'pont jo' volt a 3.5-4 ora...

Ez is megvolt. (shift+del)?

Súgó
A téma zárva.