Szinte minden kuldetés fele abból áll hogy át kell kocsikáznom a város másik végébe. Ráadásul ha végeztem eggyel akkor utána haza is kell vezetnem hogy extra módon elunjam magam. Ez tudom hogy normális dolog egy ilyen játékban de az már nem hogy a kuldetés teljesítése kevesebb ideig tart minden odaérni meg vissza. A kocsik tuningolásának, festésének, kosztumizációján zéró értelme van mert - ahogy megjósoltam - kuldetések kozott elveszik, lestrapálódik vagy lecserélodik. Mielott valaki elkezd pénzt harácsolni, megsúgom hogy annak sincs értelme. Felszerelést sem érdemez beszerezni, például a lockpicket kulon boltban lehet venni csak azt nem értem hogy minek mivel soha nem fogy ki. Legalábbis nekem 6 órán át keresztul elég volt amit az elején kaptam. Ráadásul minikuldetések sincsenek, jószerivel csak a foszálat lehet kovetni.
Vannak érdekesebb bugok is de nem zavaróak. Ellenben rendkívul bután néz ki ahogy az NPC-k egy golyó bekapása után a normál sebesség háromszorosával bukdácsolnak vissza a fedezékbe vagy hogy a fegyvereknek néha semmi hatása nincs. A kamera is szar, zárt helyeken nem lehet semmit látni a karaktertol. Az sem rossz hogy egy lovéstol meg lehet halni (normálon). Feltételezem hogy a fejlovés ránk is azonnali halált jelent és ilyenkor ez kovetkezik be. Mivel eloszor nem ismeri az ember a scripteket és az ellenfelek elhelyezkedését ezért picit frusztráló ahogy futsz elore és egyszer csak bejon a "you have died" felirat úgy, hogy elotte meg sem sebzodott a karakter.
Igazából nincs nagy gond a játékkal csak éppenséggel már van egy csokorra való másik ami jobb nála (GTA4, Saboteur, Mafia, Red Dead Redemption meg mindegyiknél jobb szólva fel sem kellett volna hoznom...). Még hátravan a harmada úgyhogy van remény hogy ebbol valami kiemelkedo is lesz de az elozo 6 óráért nem fog kárpótolni. Jelenleg úgy számítom hogy végigjátszás után megy a kukába a DVD és PC-n rá sem nézek.
Szerkesztette: Ilsyde 2010. 08. 23. 02:35 -kor

Súgó
A téma zárva.