HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2701 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 07. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 07. 08:02

A Win7 a probléma, bár nekem a gamepad kiosztást megjegyzi, de a keyboardot nem.

- a probléma: http://www.nfscars.n...ead.php?t=28581

- és elvileg ez a megoldás (a játék mappájába kell rakni, de előtte szerintem mentsd el ami menthető)
http://www.search-dl.../dimap.dll.html

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 11. 07. 10:16

Win8-am van, de nagyon köszönöm! :respect:
Este kipróbálom, ha hazaértem. ;)

Sikerült, működik Win8-al is. :up:

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 07. 22:56

Na sikerült beállítom az UG2-őt, köszi srácok a hasznos infókat, szinte újjá született a gém :)

Nekem is, és nagyon élvezem! :D Én is köszönöm Drat még egyszer! :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2702 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 08. 07:07

bármikor és nagyon szívesen :)

ON: főleg Skyrim
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2703 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 09. 12:23

Ceramic destroyer. :cool:

ill.

NFS UnderGround 2 + Dragozool mod ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2704 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 09:27

CoD:Black Ops 2

Hát eléggé felemás az érzésem, a játék még jó is lenne mert érdekes de össze vissza ugrálnak az eseményekbe még cska za elején járok de volt hogy elvesztettem a fonalat. A grafika meg itt ott csapnivaló. Komolyan mondon némelyik előd sokkal jobban nézett ki (habár lehet az idő megszépíti őket ez emlékezetben)

#2705 Felhasználó inaktív   DarkSlayer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2012. 11. 14. 10:26

The Elder Scrolls III: Morrowind
Blood for the Blood God, Skulls for the Skull Throne!!!!!!!!

#2706 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 14. 09:27

Hát eléggé felemás az érzésem, a játék még jó is lenne mert érdekes de össze vissza ugrálnak az eseményekbe még cska za elején járok de volt hogy elvesztettem a fonalat. A grafika meg itt ott csapnivaló. Komolyan mondon némelyik előd sokkal jobban nézett ki (habár lehet az idő megszépíti őket ez emlékezetben)

én tegnap este fejeztem be, és a MW3-nál nagyon azt éreztem hogy ez marha kopottas, itt viszont egyáltalán nem (pl a depth of field néha elég jó filmes hangulatot ad)

ON:
Borderlands 2

#2707 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 14. 11:53

én tegnap este fejeztem be, és a MW3-nál nagyon azt éreztem hogy ez marha kopottas, itt viszont egyáltalán nem (pl a depth of field néha elég jó filmes hangulatot ad)

ON:
Borderlands 2

DoF soha nem értettem, hadd döntse már el a saját szemem mire akarok fókuszálni éppen.

#2708 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 14. 09:27

Szerintem a játékmenet csapnivaló. Szénnéscriptelt szar. Iszonyat, negyed órát bírtam aztán uninstall.

#2709 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 17. 21:55

Dark Souls

- alapból elég vacak port, de az 1.9es DSfixet használom hozzá és így már elég jó, hangulatos dark fantasy, egész komoly kihívással...nem tudom mennyi idő egy végigjátszás, de 7 szint van, amelyeken a meglévő karaktereddel, cuccaiddal, szinteddel lehet (7 alkalommal) végigmenni, egyelőre nem unom, de a 7 szeres nekifutást egy levegővel nem hiszem h bevállalom, majd inkább vissza-vissza térek...persze egyszer most tuti, hogy végigjátszom, mert nem rossz ez, aztán majd meglátom.

- a Skyrim is mindig előkerül, mostani karakteremben 100 óra van és nagyjából minden fontos quest kész van, már csak dungeonoket clearelek, illetve még maradtak olyan küldetések amelyeket a helyszínen (aktuális barlangnál, odúnál stb) lehet felvenni, úgyhogy van még tennivaló, de már annyira nincs sok, egy 50 órát még elbotorkálok, aztán jöhet az új DLC, remélhetőleg január elején

- Borderlands 2ben a második karakteremet játszom ki, nagyon ráálltam a snipingra, élvezem

Jövő hét meg tele lesz nyalánkságokkal: Hitman 5, AC3, esetleg az új Resi, bár az utóbbi annyira nem érdekel, érdekes módon a RE2nél anno nem zavart a több karakter és a több szemszögből való végigjátszás, imádtam azt a részt, most viszont annyira nem vagyok oda az ötletért

#2710 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 18. 15:31

Ghost Recon Online.
Hosszú idő óta az első multis játék ami igazán tetszik. (és ráadásul ingyenes)

#2711 Felhasználó inaktív   MartinHUN 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 20. 15:15

Borderlands 2

Jön valaki coopozni? Kép

#2712 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 21. 11:35

Assassin's Creed 3

- ez borzalmas, az év legnagyobb csalódása, azért végigviszem mert érdekel a story, de kb 5 órája játszok vele tegnap óta és semmi, SEMMI! nem történt, plusz akkor kapsz pontokat ha pontosan azon az úton, azon az egy kibaszott fadarabon lengessz át amin a készítők elképzelték az egészet, 0 önállóság, egy átvezető az egész játék (kb fél perc játék, 5 perc átvezető), OHH borzalmas, BORZALMAS!! - ez most egy hirtelen, idegileg felborzolt vélemény, de egyenlőre ezt hozta ki belőlem a játék
(a graff egész szép, ennyi..)

#2713 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 21. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 21. 12:35

Assassin's Creed 3

- ez borzalmas, az év legnagyobb csalódása, azért végigviszem mert érdekel a story, de kb 5 órája játszok vele tegnap óta és semmi, SEMMI! nem történt, plusz akkor kapsz pontokat ha pontosan azon az úton, azon az egy kibaszott fadarabon lengessz át amin a készítők elképzelték az egészet, 0 önállóság, egy átvezető az egész játék (kb fél perc játék, 5 perc átvezető), OHH borzalmas, BORZALMAS!! - ez most egy hirtelen, idegileg felborzolt vélemény, de egyenlőre ezt hozta ki belőlem a játék

Na ez nem jó hír, nekme nagy kedvencem volt eddig.
Nekem is feltűnt hogy egyenlőre semere nem mehetek csak csőben haladok (igaz csak za operás missziót csináltam meg eddig), illetve sok az átvezető.
Story miatt egyébként szerintem én is végigviszem, de remélem később beindul a játék és hasonlóan jó lesz mint az elődjei.

#2714 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 21. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 21. 11:35

Assassin's Creed 3

Szerintem a többi rész is ilyen volt ezen nem kéne most a 3. résznél meglepődni.

#2715 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 21. 14:14

The Elders Scrolls V: Skyrim
Jelenleg 135 óránál járok és még sok dolog van, amit meg kellene csinálni, csak a polgárháborús szál van készen, a Dark Brotherhood, illetve a Thieves Guild, más nincs. Még a fő történeti szálat sem vittem végig :D. Nem bezsélve, hogy már a Dawnguard is meg van. Lesz mit csinálni, az tuti.

I am Alive:
Tegnap akciós volt Steam-en 9 euróért vesztegették, mivel amúgy is meg akartam venni, így lecsaptam rá. Szerintem ennyit bőven megér, most töltődik, még szerintem ma belenézek.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2716 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 21. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 21. 12:18

Na ez nem jó hír, nekme nagy kedvencem volt eddig.
Nekem is feltűnt hogy egyenlőre semere nem mehetek csak csőben haladok (igaz csak za operás missziót csináltam meg eddig), illetve sok az átvezető.
Story miatt egyébként szerintem én is végigviszem, de remélem később beindul a játék és hasonlóan jó lesz mint az elődjei.

5 és fél majdnem 6 óra játék után végre van freeroam, mingyárt más ^^

Szerkesztette: Drat 2012. 11. 21. 14:36 -kor

#2717 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 22. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 21. 15:35

5 és fél majdnem 6 óra játék után végre van freeroam, mingyárt más ^^

Kicsit sikerült játszanom vele. De nekem nem kellett 5-6 óra hogy szabadon mászkálhassak :D.
Legalábbis amint megérkezett a hajó Boston-ba ott már rohangálhattam jobbra balra a küldetéstől függetlenül.
Viszont a városban nagyon gyér az FPS.. remélem meg ahogy olvastam később nem lezs ilyen húzós rész.

#2718 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 22. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 22. 08:51

Kicsit sikerült játszanom vele. De nekem nem kellett 5-6 óra hogy szabadon mászkálhassak :D.
Legalábbis amint megérkezett a hajó Boston-ba ott már rohangálhattam jobbra balra a küldetéstől függetlenül.
Viszont a városban nagyon gyér az FPS.. remélem meg ahogy olvastam később nem lezs ilyen húzós rész.

Ebben van értelme a free roam-nak? Mert első részben hiába mászkáltál gyakorlatilag semmit se lehetett csinálni.

#2719 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 22. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 11. 22. 10:15

Ebben van értelme a free roam-nak? Mert első részben hiába mászkáltál gyakorlatilag semmit se lehetett csinálni.

Nem tudom annyit nem játszottam még vele.
Spec nálam ebben a játékban a free roam főleg a rejtett dolgok gyűjtögetésére szolgál illetve konkrétan a mászkálásra, megpróbálni eljutni meg feljutni bizonyos helyekre. Meg gondolom a free roam az nagyrészt a mellék küldetésekre van, megtalálni őket meg elvégezni. Ja meg vannak mini játékok leglaábbis eddig már láttam 2 féle tábla játékot.
Igazából ne is tudom mit szeretnél csinálni benne vagy mihez kedzenél konkrétan a free roam ba ezeken kívül :)

#2720 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 22. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 22. 08:51

Amit a kezdőkaraktereddel csinálsz, vagyis amit nem Connorral, semmi értelme, teljesen kárbavész

- 14 óránál tartok és 50%-nál, voltak elég jó részek és voltak kevésbé

Más is írta h az über configján vannak ám kemény framerate problémák, nálam szerencsére nincsenek ilyen gondok (AMD proc; Nvidia kari)

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »