Elküldve: 2012. 11. 17. 21:55
Dark Souls
- alapból elég vacak port, de az 1.9es DSfixet használom hozzá és így már elég jó, hangulatos dark fantasy, egész komoly kihívással...nem tudom mennyi idő egy végigjátszás, de 7 szint van, amelyeken a meglévő karaktereddel, cuccaiddal, szinteddel lehet (7 alkalommal) végigmenni, egyelőre nem unom, de a 7 szeres nekifutást egy levegővel nem hiszem h bevállalom, majd inkább vissza-vissza térek...persze egyszer most tuti, hogy végigjátszom, mert nem rossz ez, aztán majd meglátom.
- a Skyrim is mindig előkerül, mostani karakteremben 100 óra van és nagyjából minden fontos quest kész van, már csak dungeonoket clearelek, illetve még maradtak olyan küldetések amelyeket a helyszínen (aktuális barlangnál, odúnál stb) lehet felvenni, úgyhogy van még tennivaló, de már annyira nincs sok, egy 50 órát még elbotorkálok, aztán jöhet az új DLC, remélhetőleg január elején
- Borderlands 2ben a második karakteremet játszom ki, nagyon ráálltam a snipingra, élvezem
Jövő hét meg tele lesz nyalánkságokkal: Hitman 5, AC3, esetleg az új Resi, bár az utóbbi annyira nem érdekel, érdekes módon a RE2nél anno nem zavart a több karakter és a több szemszögből való végigjátszás, imádtam azt a részt, most viszont annyira nem vagyok oda az ötletért
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"