Idézet: dani83 - Dátum: 2012. 11. 27. 04:01
Assassins Creed 3, nem rossz, sokkal jobban tetszik mint az eddigi részek

Kérdés: tegnap 6 órát öltem bele, ma indítanám és kiírja hogy sérült az elmentésem...lehet tenni valamit ellene, vagy kezdjem elölről?

másnál működnek a mentések? (nem eredeti)
SK**R*W és működött még tegnap este, habár manapság semmi sem biztos Cod hoz is ugyebár vissza kellett tekerni az idő fogaskerekét
Viszont ha a u-play kihagyós mókával akarod akkor mindenképpen lehet előről kezdeni.
Az az első 5 óra nem is sok egyébként másodjára kb fele annyi idő alatt végig lehet rajta szaladni.
Közbe megnéztem a történeteket is, sajnos csak leírás van hozzájuk. Pedig mennyivel jobb lett volna ha mindenféle minijáték társul még melléjük.
Ami zavaró egyenlőre a játékban hogy Boston egyes dufartjaiban álnak katonák namost másik oldalról simán beengednek de kifele már megtámadnak... pedig nem lezárt terület. Meg hasonlóképp amikor már egyes területeket a Patrióták irányítják onnantól fogva ők is ugynugy működnek mint a Brit katonák pedig elvben ők velem kellene hogy legyenek. Erőd elfoglalásokból kiindulva, mivel ott is ők töltik fel az erődöket utána.
Ami viszont iszonyat tré lett benne az a zárak kiniytása, az egész egy nagy lutri van hogy már nem húzom az egeret erre továbfrogatja kezdhetem előről. amikor fel és le kell mozgatni na ott abszolute el vagyok veszve ugy vagyok vele hogy vagy beadja lesőre hogy kattingathatok mint a bolod vagy nem.
Erre valami értelmesebbet is kitalálthattak volna.
Hajós csaták során még olyna igazán nagy hajóval nem találtam szemben magam így mindig elég volt a kisebb forgóágyúk használata sőt előnyösebb is de már szívesen belezúznél orrak egy másik nagy hajócskába megnézni mit tud az orrára elhelyezett erősítés