HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2721 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 22. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 22. 12:49

Amit a kezdőkaraktereddel csinálsz, vagyis amit nem Connorral, semmi értelme, teljesen kárbavész

- 14 óránál tartok és 50%-nál, voltak elég jó részek és voltak kevésbé

Más is írta h az über configján vannak ám kemény framerate problémák, nálam szerencsére nincsenek ilyen gondok (AMD proc; Nvidia kari)

Gondolom majd előbb utóbb kiadnak egy patchet a gémhez ami orvosolja ezeket az anomáliákat, vagy a VGA gyártól új driverei enyhíthetik még.
Aztán lehet hogy egyikse :D

#2722 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 22. 19:37

Hitmanus Absolution (nem vagyok egy Hitman fan, de ez kifejezetten bejön)

#2723 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 22. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 21. 11:35

Assassin's Creed 3

- 17 és fél óra és vége, végül annyira nem volt rossz, nekem ez egy erős közepes, de számomra ez semmivel se több
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2724 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 23. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 11. 22. 19:37

Hitmanus Absolution (nem vagyok egy Hitman fan, de ez kifejezetten bejön)

én is kipróbáltam, de nekem egyáltalán nem tetszik

#2725 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 23. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 22. 20:56

- 17 és fél óra és vége, végül annyira nem volt rossz, nekem ez egy erős közepes, de számomra ez semmivel se több

Ez a 100% vagy csak a főszálat követted? (habár nem tom vannak e benne mellékesek a gyűjtögetésen kívül.) Egyenlőre most köszöntött be a tél Bostonra :) Eddig tetszetős és még nem futottam bele komolyab akadásba vagy FPS esésbe, de azárt volt már 1-2 hely ahol mintha elfogynának az erőforrások.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 11. 23. 11:32 -kor

#2726 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 23. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 23. 11:31

Ez a 100% vagy csak a főszálat követted? (habár nem tom vannak e benne mellékesek a gyűjtögetésen kívül.) Egyenlőre most köszöntött be a tél Bostonra :) Eddig tetszetős és még nem futottam bele komolyab akadásba vagy FPS esésbe, de azárt volt már 1-2 hely ahol mintha elfogynának az erőforrások.

70%, vannak mellékküldetések, amiket nagyrészt megcsináltam meg gyűjtögetem is, főleg azért állok 70%-on csak, mert nem minden küldetés sikerült 100%-os szinkronizációval

#2727 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 23. 11:45

Most álltam neki az Assasin Creed 2-nek.
A sorozatot eddig nem nagyon, csak hallásból ismertem, úgyhogy gondoltam egy próbát megér. Az elsőt nem rég fejeztem be, az eddig tetszett remélem a 2is jó lesz.
Igazából Desmond történetére vagyok kíváncsi :D
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#2728 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 23. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 23. 12:37

70%, vannak mellékküldetések, amiket nagyrészt megcsináltam meg gyűjtögetem is, főleg azért állok 70%-on csak, mert nem minden küldetés sikerült 100%-os szinkronizációval

Én spec figyelek arra hogy mindig 100% ba fejezzem be küldetéseket. Habár sok előnyét jelenleg nem veszem észre. Életem se nő (vagy cska nem vettem észer) mit az előző részekben. Meg unlock ok se nagyon jönnke fegyverekre.

#2729 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 24. 20:14

Need For Speed The Run PS3

#2730 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 13:26

Továbbra is AC3.

Ahogy haladok előre úgy nyílik egyre több lehetőség. Főszálhoz szinte hozzá se nyúlok annyi a gyűjthető dolog meg az egyéb mellékes küldetés és felfedezni való hely.
Nagyon hangulatos az egész és még erre rátesznek egy lapáttal hogy néha változik az évszak is. Ehhez hozzátenném hogy amikor épp tél van az erdőben gyalog alig lehet közelkedni a hó miatt, amibe csak bukdácsol a hősünk. Ténylegesen süpped és letaposódik és nem csak tőlünk hanem az egész elő erdőtől, nyomok jobbra balra. Illetve ha nem tapossuk össze állandóan akkor ujra feltöltődnek a nyomok friss hóval.

Amikor meg épp nem az animusban bóklászunk akkor a "valóságban" is van feldfedzni való és tenni való.
Amit még nem néztem meg azok a + történetek amiket a speciális küldetések során kap az ember hogy azok csak leírások vagy játszható emlékek e.

A táj sokkal részletgazdabb és valamivel szebb is mint mondjuk a Skyrim, ettől függetletnül viszonylag jól fut 1920*1080 ba maximális beállítások mellett (AA legalacsonyabb ra állítva), csak kevés helyen lassúl be érezhetően zavaróra, pedig a gépemet kb a középkategóriába sorolnám ott is inkább az alsóbb szegmensbe.

Aki teheti próbálja ki nem fog csalódni. Azok meg főleg nem akik az eddigi részeket is szerették.

Az biztos ha lesz belőle STEAM en karácsonykor jóárasított verzió ez nálam fix vétel úgyanugy mint az előző részek is.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 11. 26. 13:27 -kor

#2731 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 26. 13:26

A táj sokkal részletgazdabb és valamivel szebb is mint mondjuk a Skyrim

azért a Skyrimhoz vannak ám nagyon betyáros grafikai modok, mint pl ez itt (bár ennek a modnak is egy csomó más mod az alapja és ezekre tesz rá egy lapáttal :)

http://skyrim.nexusm...s/11318#content

#2732 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 22:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 26. 15:47

azért a Skyrimhoz vannak ám nagyon betyáros grafikai modok, mint pl ez itt (bár ennek a modnak is egy csomó más mod az alapja és ezekre tesz rá egy lapáttal :)

http://skyrim.nexusm...s/11318#content

Na, ezt reflexből szedem is le... :D
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2733 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 03:01

Assassins Creed 3, nem rossz, sokkal jobban tetszik mint az eddigi részek :) Kérdés: tegnap 6 órát öltem bele, ma indítanám és kiírja hogy sérült az elmentésem...lehet tenni valamit ellene, vagy kezdjem elölről? :D másnál működnek a mentések? (nem eredeti)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2734 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2012. 11. 27. 03:01

Assassins Creed 3, nem rossz, sokkal jobban tetszik mint az eddigi részek :) Kérdés: tegnap 6 órát öltem bele, ma indítanám és kiírja hogy sérült az elmentésem...lehet tenni valamit ellene, vagy kezdjem elölről? :D másnál működnek a mentések? (nem eredeti)

Nálam rendben volt minden, de olvastam olyan kommenteket bizonyos verziók vagy crackek mellett, hogy volt némi gond a mentésekkel (ne az Uplay-jel próbálj bűvészkedni van olyan törés ami azt egyből átugorja - http://www.gamecopyw...s_creed_3.shtml )

#2735 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2012. 11. 27. 04:01

SK**R*W és működött még tegnap este, habár manapság semmi sem biztos Cod hoz is ugyebár vissza kellett tekerni az idő fogaskerekét :D

Viszont ha a u-play kihagyós mókával akarod akkor mindenképpen lehet előről kezdeni.
Az az első 5 óra nem is sok egyébként másodjára kb fele annyi idő alatt végig lehet rajta szaladni.

Közbe megnéztem a történeteket is, sajnos csak leírás van hozzájuk. Pedig mennyivel jobb lett volna ha mindenféle minijáték társul még melléjük.

Ami zavaró egyenlőre a játékban hogy Boston egyes dufartjaiban álnak katonák namost másik oldalról simán beengednek de kifele már megtámadnak... pedig nem lezárt terület. Meg hasonlóképp amikor már egyes területeket a Patrióták irányítják onnantól fogva ők is ugynugy működnek mint a Brit katonák pedig elvben ők velem kellene hogy legyenek. Erőd elfoglalásokból kiindulva, mivel ott is ők töltik fel az erődöket utána.
Ami viszont iszonyat tré lett benne az a zárak kiniytása, az egész egy nagy lutri van hogy már nem húzom az egeret erre továbfrogatja kezdhetem előről. amikor fel és le kell mozgatni na ott abszolute el vagyok veszve ugy vagyok vele hogy vagy beadja lesőre hogy kattingathatok mint a bolod vagy nem.
Erre valami értelmesebbet is kitalálthattak volna.

Hajós csaták során még olyna igazán nagy hajóval nem találtam szemben magam így mindig elég volt a kisebb forgóágyúk használata sőt előnyösebb is de már szívesen belezúznél orrak egy másik nagy hajócskába megnézni mit tud az orrára elhelyezett erősítés :D

#2736 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 12:54

köszi a válaszokat + linket :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2737 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 11. 26. 22:55

Na, ezt reflexből szedem is le... :D

Ahogy elnézem ez nem olyan egyszerű, hogy csak úgy leszeded.

#2738 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 23:02

Halo: Combat Evolved

#2739 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 23:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 11. 27. 13:03

Ahogy elnézem ez nem olyan egyszerű, hogy csak úgy leszeded.

Nem volt bonyolult megcsinálni, de túlságosan visszafogta a gépem, így azzal a lendülettel töröltem is.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2740 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 23:18

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 11. 27. 23:11

Nem volt bonyolult megcsinálni, de túlságosan visszafogta a gépem, így azzal a lendülettel töröltem is.

Úgyse a grafika minden, ahogy látod. Érdekes ez a játék leköt, ellenben pl COD 226-al.

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.