HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2761 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 10. 23:58

VTM: Bloodlines

Számomra minden idők legjobb játéka, - nem vicc! - körülbelül a 35. végigjátszásnál tartok, 2004-es játék (Source motorral) meg 8.2-es (unofficial) patch-csel. A legelső verzió annyira bugos volt, hogy egy helyen nem is lehetett tovább vinni, szerencsére ez a rész eléggé a vége felé volt, de mire pár nap múlva adtak hozzá patchet, már a problémás pontig 3 karakterrel eljutottam annyira beszippantott az egész. Ennek még a régi (White Wolf féle) World of Darkness ad helyet, a 13 (fő)klánnal, az új WoD-ből még nem is készült játék, a bejelentett MMORPG pedig nem tudom melyikre épül majd.

off: ma este fejeztem be a Walking Dead 5. (záró) epizódját, remek volt, de a graff annyira kopott volt, hogy most a 8 éves Bloodlines is felüdülés. Szerencsére nem a grafikai megvalósítás volt a játék legfontosabb pontja, hanem a story, a karakterek és a döntések. Legjobban az 1. 2. és 5. epizódok tetszetek, de a maradék 2 is bőven jó volt.
Graff: 2/10
Story: 10/10
Játékmenet: 8/10
Irányítás: 8/10
Hangulat: 10/10
Hangok, zene és szinkron: 9/10

- Verdict: 8,5/10

Szerkesztette: Drat 2012. 12. 11. 00:17 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2762 Felhasználó inaktív   p3ti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 11. 01:07

Resident Evil 6 (Xbox 360)

Várva várt resident evil ................ én biztos az az ember vagyok , aki megragadt a múltban , és a lomha slattyogó zombikra izgul ! mind a 18 pixelük félelmetes volt anno a Playstation 1 korszakban .

A játék 3 csodálatos kampányból áll , amit kiegészít egy 4. is , Ada Wong személyében . De próbálom töményen leírni kínom :

Leon : 1. , 2. Chapter egészen hangulatosra sikeredett , aztán a játékmenet , helyszínek és a hangulat szépen lassan mentek a süllyesztőbe . Az utolsó fejezetben azért harcoltam hogy ne haljak bele az unalomba , majd feltámadjak , és elfogyasszam a barátnőmet is . Ennyire vontatott Bossfightal még az életemben nem találkoztam .

Jake : ?????????????????????????? töményen ennyi , nem tudom hová tenni , az állandóan spawnoló ellenségek , akik akkor másznak fel hozzám, mikor a gépfegyverben gubbasztok , és az ostoba társam aki scriptelt szöveg kíséretével végig nézi a halálomat , kb. 2,5 óra alatt csinált ki .

Chris : Kínomba kezdtem el , de lehetett volna a kampányának a címe : Chris feat. Call of duty is .

És még sorolhatnám a hibalistát : - Kamera kezelhetősége
- Túl közel van a nézett a karakterhez
- Leon kampányánál újra találkoztam a l4d egész stábjával
- Ostoba M.I. , főleg a partnernél
- Rejtvény ? Mintha sosem létezett volna
- Túlságosan akció gyúrtak , horror szinte 0

Nekem eddig 10/2 , nem tudom mikor csalódtam utoljára ekkorát egy játékba , főleg hogy mindig is fanatikusan szerettem a Resident Evilt . Szerencsére megvan az összes régi rész Nintendo Gamecubera , illetve most vettem meg a Revelations is (3DS) . Aki kicsit is szerette a sorozatot , az a 6. részt nehogy meg vegye teljes áron , nem éri meg .... Persze mindenki saját maga alkot véleményt a játékról , ez az én sajátom volt .

Töményen de keményen : Siralmas

Xbox 360 Slim 250 GB /// Playstation 3 320 GB /// Nintendo 3DS /// Toshiba Qosmio 19' Full HD , i7 , 8GB Ram , Nvidia Geforce GTS 460M, 1536MB DDR3 Gamer Laptop ||| Retro Section : Nintendo gamecube /// Playstation 2 /// Sega Dreamcast // Nintendo 64
Játék a hobbim , főleg a konzol részleg iránt rajongok már ősidők óta .

#2763 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 17:36

Lucius - nagyon beteg, nagyon jó, nagyon hangulatos :cool2:
Qwerty4

#2764 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 15:12

Dishonored
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2765 Felhasználó inaktív   p3ti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 14. 16:15

Asura's Wrath (Xbox 360)

Eddig nagyon tetszik ! Kellemesen csalódtam a játékba , olcsón jutottam hozzá , mindenkinek ajánlom aki szereti az animeket , mangákat , és a túlzott japán játékokat .
Remélem nem fogy el a lendület a végéig :)
Xbox 360 Slim 250 GB /// Playstation 3 320 GB /// Nintendo 3DS /// Toshiba Qosmio 19' Full HD , i7 , 8GB Ram , Nvidia Geforce GTS 460M, 1536MB DDR3 Gamer Laptop ||| Retro Section : Nintendo gamecube /// Playstation 2 /// Sega Dreamcast // Nintendo 64
Játék a hobbim , főleg a konzol részleg iránt rajongok már ősidők óta .

#2766 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 14. 23:25

Far cry 3-al idegesítem magamat.

#2767 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 01:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 12. 14. 23:25

Far cry 3-al idegesítem magamat.

Én nem húztam fel magam rajta eddig, azonkívül hogy törlődött 4 órányi mentés minden ok nélkül.

#2768 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 18:54

Halo: Reach.
Egyszer mar vegigvittem, de most Heroic fokozaton tolom (ez nem a legnehezebb, ezutan meg van a Legendary).
A jatek kivalo, rossz szo es kritika reszemrol nincs. Nehez, ez minden amit fel tudok neki roni. Helyenkent 20x halok mire atverekszem magam, de igy legalabb a sikerelmeny is nagyobb :)

#2769 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2012. 12. 16. 19:54

Halo: Reach.
Egyszer mar vegigvittem, de most Heroic fokozaton tolom (ez nem a legnehezebb, ezutan meg van a Legendary).
A jatek kivalo, rossz szo es kritika reszemrol nincs. Nehez, ez minden amit fel tudok neki roni. Helyenkent 20x halok mire atverekszem magam, de igy legalabb a sikerelmeny is nagyobb :)

Hiányzott a Halo sorozat PC-ről, ideje lenne ha már kijönne :D, hacsak nem vonják vissza a pc-s megjelenést.

#2770 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 16:46

Orcs Must Die 2

Nem hittem, hogy lehet az első résznél addiktívabb cuccot csinálni, de sikerült :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2771 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 18. 19:13

Lord of the Rings: War in the North Xbox 360

Nem értem itt Gk-n miért húzták le a játékot, szerintem bitang jó. Le volt akciózva liveon, 2990ft-ra meg is vettem, Haveromal toljuk Co-op-ba és tényleg jó. Jó a story , játékmenet, harc is. Igazi kikapcsolodás meló után nyomni, főleg aki szereti a LotR.

Linkjeim

Szerkesztette: latyaa 2012. 12. 18. 19:13 -kor

#2772 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 21:56

Civilization 3,civilization 4,Lord of the realm 3->ezekkel most ismerkedek.
Warrior kings,

#2773 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 09:53

Spec Ops - The Line
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2774 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 12. 28. 09:53

Spec Ops - The Line

Az nekem nagyon tetszett :)

ON: Skyrim, Kingdoms of Amalur

#2775 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 12. 28. 10:52

Az nekem nagyon tetszett :)

Nekem is tetszik, egyhuzamban eljutottam a 8. fejezetig, de sajnos gyanítom, hogy hamarosan vége :/
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2776 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 08:57

Skyrimet totál kivégeztem, minden küldetést megcsináltam, kivéve azokat amiket a végtelenségig akárhányszor fel lehet venni, 355 helyen voltam (azt hiszem kb ennyi az összes) (204 dungeon 'clear') :) - remélem január elején már kidobják PC-re is a Dragonborn DLC-t :)

ON: Fallout 3, FNV, KoA

Szerkesztette: Drat 2012. 12. 29. 09:03 -kor

#2777 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 13:35

Warhammer 40k: Space Marine

#2778 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 16:52

Huh, most elhavaztam magam, kéne még vagy 1 hónap szabadság, hogy mindent befejezzek, amibe belefogtam. Ill nem is így mondom, hogy kéne, mert van több mint 1 hónap szabadságom, csak éppen kivenni nem tudom :mad:

Saints Row: The Third - The Full Package
Mass Effect Triológia
Oblivion GOTY Deluxe
Train Simulator 2013

És ezen kívül még van egy csomó amibe bele se fogtam még.

Szerkesztette: Mumia 2012. 12. 30. 16:53 -kor

#2779 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 23:13

1˛Black ops 2 multi (ps3) :
Hihetetlen,hogy mennyire béna vagyok ebben a részben :( egyszerűen nem megy , a régebbi részekben nagyon királyul ment a játék .Mindig összejöttek a legnehezebb killstreakek(MW2:nuke), de most örülök ha hatot megtudok ölni egymás után :dry: a kill death rationom is csak 1.10 :s Ami nagyon idegesít ebben a részben az , hogy mindenki csak a kib*szott SMG-vel megy...szinte megőrülök amikor egymás után 6szor megölnek és mindenki az MP7-essel.(MP7,már az MW3ban is egy undorító fegyver volt,de az a fegyver csak az utolsó szintnél volt elérhető,most meg az első szinttől megkapod,és mindenki csak azzal megy, aki játszik az tudja,hogy miről beszélek :dry: ) Úgyhogy nekem ebből a játékból teljesen elegem van,ez volt az utolsó CoD amit megvettem, a következő "lövöldözős multis" játékom a Battlefield4 lesz ,az biztos ;)

2˛FIFA 13(PS3)

Szerkesztette: JacoB 2012. 12. 30. 23:23 -kor

! Hala Madrid !
Rise & Grind

#2780 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 10:44

Guild Wars 2. ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása: