HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2821 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 01. 20:57

Én jelenleg a Payday the hiest játékkal szenvedek. Baromi jó, csak piszok nehéz még közepes nehézségi szinten is. Nem mondanám magamat szarnak a lövöldékben, de itt megfontolt, taktikus játékkal sem sikerül végrehajtani a rablásokat.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#2822 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 03. 18:50

Kipróbáltam grid2-t bár ne tettem volna. Hogy ez mekkora rettentő fos. Az irányítás az 1995-ös screamer játékot idézte. vagyis csak 18 éves szint :omg:

#2823 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 14:26

Dead Island: Riptide -t kipörgettem nemrég a hosszú hétvégén, nagyon hangulatos és jó volt. Kb. 26 óra játékidőt tettem bele úgy hogy majdnem minden mellék küldetést is megcsináltam. Azt hiszem most megint egy pár hónap szünet lesz.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#2824 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 21:41

Remember Me - Forget Me

Nyuhaha, hát ez nagyon gáz. Azt hittem valami nagy dobás lesz a játék, de az alapjainál baszták el. Már ott aggódni kezdtem, hogy a játék fájlai az "examplegame" könyvtárban vannak, vagyis még arra sem vették a fejlesztők a fáradtságot, hogy átnevezzék az ue alap játéknevét. Persze gyakorlati jelentőség nincs a dolognak.

Aminek viszont van, hogy teljesen kontrollerle van optimalizálva az irányítás. Az elején aszondja nézz fel, de nem tudsz felnézni, mert autocentering van, és amint elérsz az egérpad szélére visszaugrik a nézet alaphelyzetbe. Ekkora bakit nem tudom hogy csinálhattak.

Aztán arról még nem is beszétltem, hogy milyen dilettáns csinálta ezt a karaktermodellt. A válla keskenyebb mint a csipője, úgy néz ki mint valami neándertáli.

És akkor elérsz az első harchoz, amire rákényszerít a játék rögtön, nem lehet csak úgy elsétálni. De ez még a kisebbik baj. A nagyobbik baj, hogy végeláthatatlanul kaszabolod az elleneket és csak nem halnak meg. hosszú percekig kell ütni őket mire végre egy kifekszik, te meg 3 bekapott ütéstől 0 vagy. De nem a nehézséggel van bajom, hanem a pörgősség hiányával. Amikor a legalapabb legelső ellenfelet percekig kell grindelni, az milyen játék? Kösz de nem kösz, ebből nem én nem kérek többet.

#2825 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 22:45

The Incredible Adventures of Van Helsing

Piszkosul jó rpg játék, ráadásul Magyar csapattól.
A stílus szerelmesei ki ne hagyják! :)

#2826 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 05. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2013. 06. 04. 23:41

Remember Me - Forget Me

Nyuhaha, hát ez nagyon gáz. Azt hittem valami nagy dobás lesz a játék, de az alapjainál baszták el. Már ott aggódni kezdtem, hogy a játék fájlai az "examplegame" könyvtárban vannak, vagyis még arra sem vették a fejlesztők a fáradtságot, hogy átnevezzék az ue alap játéknevét. Persze gyakorlati jelentőség nincs a dolognak.

Aminek viszont van, hogy teljesen kontrollerle van optimalizálva az irányítás. Az elején aszondja nézz fel, de nem tudsz felnézni, mert autocentering van, és amint elérsz az egérpad szélére visszaugrik a nézet alaphelyzetbe. Ekkora bakit nem tudom hogy csinálhattak.

Aztán arról még nem is beszétltem, hogy milyen dilettáns csinálta ezt a karaktermodellt. A válla keskenyebb mint a csipője, úgy néz ki mint valami neándertáli.

És akkor elérsz az első harchoz, amire rákényszerít a játék rögtön, nem lehet csak úgy elsétálni. De ez még a kisebbik baj. A nagyobbik baj, hogy végeláthatatlanul kaszabolod az elleneket és csak nem halnak meg. hosszú percekig kell ütni őket mire végre egy kifekszik, te meg 3 bekapott ütéstől 0 vagy. De nem a nehézséggel van bajom, hanem a pörgősség hiányával. Amikor a legalapabb legelső ellenfelet percekig kell grindelni, az milyen játék? Kösz de nem kösz, ebből nem én nem kérek többet.

Harcnál kombózni kell (habár néha fogalam sincs milyne gombokat akar hogy használjak hogy előjöjjön a kombó) akkor hamar megfekszenek, de egyébként adom a véleményt.
Reméltem én is hogy végre valami kis akció orientált tps-t kapunk de... eléggé elcseszettnek tűnik, a fix nézetes kameraállásaokat meg sztem így 2013 derekán már jó lenne elfelejteni.
Grafika még talán rendben is lenne de itt-ott nagyon ótvar, élsimítás maxon meg a Supersampling is bekapcsolva és mégis recések az élek de cserébe megzuhan az FPS vagy a felére.

#2827 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 05. 10:32

The last of us-t próbálta valaki?
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2828 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 05. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2013. 06. 05. 11:32

The last of us-t próbálta valaki?

Az még meg sem jelent.

#2829 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 05. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2013. 06. 05. 09:43

Harcnál kombózni kell (habár néha fogalam sincs milyne gombokat akar hogy használjak hogy előjöjjön a kombó) akkor hamar megfekszenek, de egyébként adom a véleményt.
Reméltem én is hogy végre valami kis akció orientált tps-t kapunk de... eléggé elcseszettnek tűnik, a fix nézetes kameraállásaokat meg sztem így 2013 derekán már jó lenne elfelejteni.
Grafika még talán rendben is lenne de itt-ott nagyon ótvar, élsimítás maxon meg a Supersampling is bekapcsolva és mégis recések az élek de cserébe megzuhan az FPS vagy a felére.

Sebességgel nem volt probléma de hát ez el is várható ezzel a hardverral. Ja én is néztem a kombót de nem jöttem rá, hogy mit kell nyomni, addig a pontig nyomta a tutorialt tök egyértelműen, de hogy melyik gombot kell nyomni az ütéshez meg a kombókhoz azt már cseszett közölni.

#2830 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2013. 06. 05. 00:45

The Incredible Adventures of Van Helsing

Piszkosul jó rpg játék, ráadásul Magyar csapattól.
A stílus szerelmesei ki ne hagyják! :)

Tényleg korrekt, habár nekem picit unalmas itt ott hogy megyek megölök 1 pack enemyt majd mehetek a következőhöz.
Régebben valahogy jobban meg voltak ezek oldva (pl a RageofMage is nagyon jó rpg volt anno és nem fulladt unalmas grindbe)

#2831 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 09:46

Borderlands 2 :) Nem rossz egyelőre, olyan mint az első rész :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2832 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 11:26

Grid2-vel próbálkoztam a napokban, de nem tudom, valahogy krva lapos és unalmas az egész.
Pedig amúgy az egész rendben van, csak valahogy hiányzik belőle valami ami megadná a hangulatot.

Ezen kívül a Resident Evil Revelations Raid módjával "szórakozok", immáron Trench fokozaton. Hát itt már nem babra megy a játék, baszott nehéz :-D (és ez után asszem még lesz az Abyss, már ha addig nem idegel ki)

#2833 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 06. 16:36

Sziasztok!

Engedelmetekkel kicsit átnevezném a topicot "mivel játszanék most!"-ra...
A napokban vettem egy Battlefield3mat és már nagyon játszanék vele. már a telepítésnél problémáim voltak az originnel, de az a host fájl visszaállításával megoldódott. Most viszont telepítés előtt azt írja ki hogy frissítsem az operációs rendszeremet, mert a mostanit nem támogatja a BF3. Pedig win7em van és a játék dobozán rendszerkövetelményeknél az áll hogy ez kell hozzá. a hibaüzenet bezárása után az originben elindítom a játék letöltését, de mát órák óta a "letöltés előkészítése..." van kiírva alatta és nem történik semmi. Lsz aki tud segítsen illetve ha van valami erre alkalmas fórum azt is jelezzétek, de nemtaláltam se BF3, se HELP topikot.
előre is köszi.

#2834 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 08. 00:03

Nem játszok most semmivel, itt a nyár ... ilyenkor nincs sok kedvem játszani , igaz délutánonként néha egy kicsit FIFAzok, este meg megyek szórakozni barátaimmal ismerőseimmel, nekem erre való a nyári szünet:) Igazából fogalmam sincs minek kommentelek ,amikor senki sem fog ide tévedni és elolvasni a kommentemet :D de talán :DD pár éve de király volt még :) volt valamilyen blabla topic, ott mennyi mindenről beszélgettünk, szinte nem is volt semmi köze a játékokhoz :') Például nem tudom melyik felhasználónak a szerelmi problémáiról volt szó pár napig :DDD Most meg teljesen kihalt az egész, helyette van ez a blogos cucc , ott meg sok a gyökér.
Háát mást nem szeretnék írni , következőnek gondolom úgy is egy év múlva fogok írni,mert fölösleges :kma:
:taps:

Szerkesztette: JacoB 2013. 07. 08. 00:04 -kor

! Hala Madrid !
Rise & Grind

#2835 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 08. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Daveout - Dátum: 2013. 07. 06. 17:36

Sziasztok!

Engedelmetekkel kicsit átnevezném a topicot "mivel játszanék most!"-ra...
A napokban vettem egy Battlefield3mat és már nagyon játszanék vele. már a telepítésnél problémáim voltak az originnel, de az a host fájl visszaállításával megoldódott. Most viszont telepítés előtt azt írja ki hogy frissítsem az operációs rendszeremet, mert a mostanit nem támogatja a BF3. Pedig win7em van és a játék dobozán rendszerkövetelményeknél az áll hogy ez kell hozzá. a hibaüzenet bezárása után az originben elindítom a játék letöltését, de mát órák óta a "letöltés előkészítése..." van kiírva alatta és nem történik semmi. Lsz aki tud segítsen illetve ha van valami erre alkalmas fórum azt is jelezzétek, de nemtaláltam se BF3, se HELP topikot.
előre is köszi.

Tipp1:
Win7sp1 kell neki.
Tipp2:
Az origin windows xp kompatibilis módban fut.

Émmeg most vittem végig az ac3at és nekikezdtem negyedszerre vagy ötödszörre is a red dead redemptionnek...

Szerkesztette: BoGab 2013. 07. 08. 12:14 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2836 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 08. 14:49

Több mindent is kipróbáltam, de valahogy semmi nem érdekelt (lehet öregszem? :D)
COH2... nem tom jónak tünk de valahogy már az első küldetés közbe meguntam meg az irányíással is voltak gondok (hibáa kattintok ugy hogy fedezékbe mozogjanak az egységek ha több is ki van jelölve, egy báll fedezékbe a többiek meg állnak melletük mint a brikák és lövetik magukat)
Volt valami mostani RPG is na az speciel a grafikával húzott fel, csúnya de cserébe akadozik is, ez is a kukába landolt.
MEg még pár apróbb gém is repült a kukába pár perc után.

Ami jó volt viszont a Deadpool akció TPS, mindenkinek csak ajánlani tudom aki ki szeretné kapcsolni az agyát játék közben :D

Továbbra is Dota2 ha megvagyunk ismerősökkel (radnom arcokkal felejtős)

#2837 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 07. 08. 19:58

Mortal Kombat Komplete Edition

Jóformán most ezzel a játékkal ütöm el a fölösleges perceimet a napokban, bár meg kell hogy mondjam, a PC-re való optimalizálás mehetett volna egy kicsit jobban is véleményem szerint. Elég sok helyről hallottam illetve olvastam, hogy akadtak afféle gondok embereknél, hogy a játék egyszerűen lassú volt. Nem FPS hiányában, hanem csak szimplán úgy viselkedik a játék, mintha hirtelen a Mátrixban érezné magát és minden slow-mo-ra állt át. Először én is ezzel kellett hogy megbírkózzam, de rájöttem, hogy valamiért a videókártyám nem szereti a shader beállításait a játéknak, és amint kikapcsoltam az összes árnyékot, fantasztikusan kezdett el futni... bár igaz, hogy a látvány minősége romlott egy bizonyos szintet. Ennek ellenére nem tudom megunni... mert mégiscsak a jó öreg Mortal Kombatról van szó, és hát őszintén sose tudnék nemet mondani egy jó kis péppé verésre. :p

#2838 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 10. 09:28

Jelenleg a Dark nevezetű "csodával" játszom PC-n. Nem ajánlom _senkinek_! :D

#2839 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 22. 10:55

Mostanában stratégiákkal próbálkozok főként, jelenleg az XCOM: Enemy Unknown-al játszok. Ez is egy olyan játék, amit már rég meg akartam venni, de csak most volt rá kapacitásom, meg amúgy is kapott egy -75% leárazást Steam-en. De jó lenne egy hasonló mechanikával megáldott játék, ami a Warhammer 40k univerzumában játszódik :D. Igaz, hogy ősszel megjelenik majd a Space Hulk, de abban nem lesz bázis menedzsment.

Warhammer 40k Dawn of War: Soulstorm
Valahogy az első rész jobban bejön, mint a második, több fajta jármű, faj, egység, bár néhol nem teljesen hű az univerzum.

Warhammer 40k: Space Marine
Néha játszok vele 1-2 multis meccset, de ennyiben ki is merül. Tervbe van véve a kampány újrajátszása, de nem tudom, hogy mikor lesz rá majd időm.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2840 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 08:34

Kerbal Space Program, World of Tanks, Game Dev Tycoon, Don't Starve, War Thunder, meg az apraja... :D Minden nap valami massal tolok ~1 orat.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »