Idézet: chris77 - Dátum: 2013. 09. 29. 14:24
Hát sajnálom, hogy ennyire nem jött be.
Nekem feledtette a hangulata a játéknak ezeket a hibákat és emiatt sikerült ezeken túllépnem.
Mondjuk én még nem játszottam a mass effect-el, úgyhogy ez se zavart be nálam az összképbe.
A Screen Space Reflection nekem be volt kapcsolva, de hálistennek nem okozott sehol belassulást. (Gef8800GT)
Én el voltam vele rendesen.
Hát valóban nem rossz a hangulata, éppen ezért nem 5 percig, hanem 20 percig bírtam a játékot, sőt még 2x-ra is nekifutottam, de nem fogott meg akkor sem. O
tt adtam fel végleg, amikor megjelent az első walker és hátrafelé lőtt az elöl levő gépágyúból.
Meg mégegy szánalmas hibát felfedeztem, hogy a társaid azonnal ordítják a nevét az ellenfeleknek még azoknak is amit ott és akkor láttok először, de nekik már kitalált elnevezésük van rá bravó

Ez nem más mint totális nemtörődömség a fejlesztők részéről.
Mass Effect.et meg pótold mielőbb. A harcok játékmenete meg a non-combat is szinte ugyanaz mint ebben azzal a különbséggel, hogy ott valódi karakterek vannak, és valódi történet. És nincsen tele hihetetlen gamebreaker bugokkal.
8800GT-n meg ahogy Max mondja, azért nem lassult be nálad, mert nem is működött az effekt.