Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2011. 08. 02. 14:32
Chastle Crashers(PS3-PSN) INSANE módon. Baxott nehéz
de olyan faxa
Szerkesztette: NECROSMOKE 2011. 08. 02. 14:32 -kor
Elküldve: 2011. 08. 02. 15:45
KOTOR I-II, de jó lenne már egy harmadik rész
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2011. 08. 02. 16:06
Singularity
Nem egy világmegváltóan jó játék, de erősen tisztességes! Sokan szapulják a kinézetét, de igazából semmi kivetnivalót nem találok a körítésben. LowRes textúrák vannak dögivel, de a pályák kidolgozottsága és atmoszférája nagyon ott van.
Nem egy világmegváltóan jó játék, de erősen tisztességes! Sokan szapulják a kinézetét, de igazából semmi kivetnivalót nem találok a körítésben. LowRes textúrák vannak dögivel, de a pályák kidolgozottsága és atmoszférája nagyon ott van.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!
Elküldve: 2011. 08. 02. 23:45
The Witcher 2,Mass Effect 2,TES4: Oblivion,Mount and Blade: With Fire and Sword,Dragon Age: Origins,Two Worlds II, KOTOR 1.húh,kissé sokkal nyomulok egyszerre...
Lassan,haladok bennük,de legalább így nem unom meg őket,van változatosság
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét,hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét.
Elküldve: 2011. 08. 02. 23:52
Idézet: Drat - Dátum: 2011. 08. 02. 15:45
KOTOR I-II, de jó lenne már egy harmadik rész 
Mindenki a 3-at várta,erre meg kidobják ezt a TOR-t,De,én nem multizni akarok!Kőkemény,rpg-t akarok mint az 1.(a kettő,nem komálta a régi videókártyám,most meg az egyel tolom ismét így nincs időm azzal is tolni.)
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét,hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét.
Elküldve: 2011. 08. 03. 00:02
Szerkesztette: BlackMetal 2011. 08. 03. 00:04 -kor
Elküldve: 2011. 08. 03. 00:07
Christina Norman, a a BioWare egyik tervezője abban a megtiszteltetésben részesült, hogy twitterén válaszolgathatott a cég rajongóinak kérdéseire. A legtöbb persze egyből az esetleges harmadik KOTOR-t firtatta, mire Norman kinyögte, hogy a készülő MMORPG-jük, a The Old Republic maga lesz a KOTOR3.
Elküldve: 2011. 08. 03. 00:28
Idézet: BlackMetal - Dátum: 2011. 08. 02. 23:45
The Witcher 2,Mass Effect 2,TES4: Oblivion,Mount and Blade: With Fire and Sword,Dragon Age: Origins,Two Worlds II, KOTOR 1.húh,kissé sokkal nyomulok egyszerre...
Lassan,haladok bennük,de legalább így nem unom meg őket,van változatosság 
Az új Mount and Blade jó? Már csak azért kérdezem, mert nem nagyon szeretem a lőfegyvereket együtt látni kardal. Vagy az egyik, vagy a másik
ON:
The Witcher 2, Thief 3, Doom 3(The Dark Mod), Dark Messiah
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
Elküldve: 2011. 08. 03. 00:32
Idézet: The Lone Drow - Dátum: 2011. 08. 03. 00:28
Az új Mount and Blade jó? Már csak azért kérdezem, mert nem nagyon szeretem a lőfegyvereket együtt látni kardal. Vagy az egyik, vagy a másik
.
ON:
ON:
Igen, szerintem,jóféle cucc,bár még kissé szokatlan,de tetszik
Szerkesztette: BlackMetal 2011. 08. 03. 00:33 -kor
Elküldve: 2011. 08. 03. 00:35
Idézet: The Lone Drow - Dátum: 2011. 08. 03. 00:28
.
ON:
ON:
De,én még most is lovas íjász karit csináltam
Elküldve: 2011. 08. 03. 08:58
Idézet: BlackMetal - Dátum: 2011. 08. 03. 00:07
Christina Norman, a a BioWare egyik tervezője abban a megtiszteltetésben részesült, hogy twitterén válaszolgathatott a cég rajongóinak kérdéseire. A legtöbb persze egyből az esetleges harmadik KOTOR-t firtatta, mire Norman kinyögte, hogy a készülő MMORPG-jük, a The Old Republic maga lesz a KOTOR3.
Hát nekem egy tucat MMO sosem lesz a KOTOR3, amúgy meg ha a BioWare ilyen puhapöcs akkor más is megcsinálhatná a projectet, a LucasArtsnak csak rá kéne bólintania, mert hogy hozna a konyhára rendesen az biztos.
Elküldve: 2011. 08. 03. 09:02
Idézet: Drat - Dátum: 2011. 08. 03. 08:58
Hát nekem egy tucat MMO sosem lesz a KOTOR3, amúgy meg ha a BioWare ilyen puhapöcs akkor más is megcsinálhatná a projectet, a LucasArtsnak csak rá kéne bólintania, mert hogy hozna a konyhára rendesen az biztos.
Én se,tartom ezt a 3. résznek.De a fejlesztők, sajnos így gondolják =/.
Elküldve: 2011. 08. 03. 09:04
Idézet: BlackMetal - Dátum: 2011. 08. 03. 09:02
Én se,tartom ezt a 3. résznek.De a fejlesztők, sajnos így gondolják =/.
Akkor septibe csináljanak egy negyediket
Szerkesztette: Drat 2011. 08. 03. 09:07 -kor
Elküldve: 2011. 08. 03. 09:11
Idézet: Drat - Dátum: 2011. 08. 03. 09:04
Akkor septibe csináljanak egy negyediket 
én se haragudnék rájuk, ha megcsinálnák ehelyett,vagy párhuzamosan mellette.
Szerkesztette: BlackMetal 2011. 08. 03. 09:13 -kor

Súgó
A téma zárva.